γιατί δε κατεβαίνεις μια βόλτα μέχρι Κακιά Σκάλα που το χες και απορία ;![]()
γιατί δε κατεβαίνεις μια βόλτα μέχρι Κακιά Σκάλα που το χες και απορία ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
H Ήπειρο είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές του... ΚΟΣΜΟΥ για μοτοβόλτες.
ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ
ημουν 4,5 μηνες εκει πανω αδερφε...
απο μεσα Μαρτιου μεχρι τελος Ιουλιου...
οταν αποφασισα να ανεβασω την μηχανη, καπου στα τελη Μαϊου, γιατι πιστευα οτι θα φτιαξει ο καιρος, απογοητευτηκα πληρως...
μεχρι και μεσα Ιουλιου να ριχνει μπορα μεσημεριατικο για κανα 3ωρο και μετα παλι ολα καλα...
χαρακτηριστικη η αντιδραση παιδιου που ειναι Γιαννιωτης και ειχε μηχανη, εφυγε ενα χρονο για μεταπτυχιακο Αθηνα και οταν ηταν η ωρα να επιστρεψει πισω εβαλε τα κλαμματα και την μηχανη για πουλημα...
καμια παραμυθα...
ωραια μερη αλλα για αυτοκινητο...
ειναι χειροτερα απο Λονδινο...
![]()
Περα απο πλακα τα Γιαννενα ειναι Γιαννενα.Ο καιρος ειναι προβλημα οχι ομως τοσο μεγαλο.Εχουμε μαθει να υπολογιζουμε τον καιρο και κανονιζουμε αναλογως.Αν φαμε και καμμια βροχη η χιονι δεν εγινε και τιποτε (συνηθως το απολαμβανουμε).Το κακο ειναι οτι δεν κανουμε μακροπροθεσμο προγραμματισμο.
Υπαρχουνε παρα πολλες μηχανες στα Γιαννενα ,πολυ περισσοτερες απο αλλες περιοχες που εχουνε καλυτερο καιρο.Κανεις μας δεν πουλαει μηχανη λογω του καιρου γιατι οταν την αγοραζει ξερει τις συνθηκες που επικρατουνε στην Ηπειρο.
Φετος και οσο διαρκουσε το φαινομενο των μεσημεριανων βροχων ξεκινουσαμε το πρωι με ηλιο ,το μεσημερι πλακονομασταν σε καμμια ταβερνα και το απογευμα επιστροφη με ηλιο.Ουτε γατα ουτε ζημια.![]()
Φίλε κοίτα χάλι...
να ξερνάς μιλάμε!
http://forum.motoguzziclub.gr/index....ic,6524.0.html
Τώρα αν ρωτήσεις ποιό ήταν το πιο γμτο 36ωρο νομίζω πως 9/10 θα σου πουν Πίνδο.
φακτ !
τι δεν καταλαβες απο το "[FONT=Arial Black]ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ[/FONT]" που εγραψα??
και για την ακριβεια, δεν ημουν Γιαννενα Γιαννενα (αν και κατεβαινα πολυ συχνα)...Κονιτσα έμενα...
και φυσικα εχω παει και ζαγοροχωρια και παπιγκο (μικρο/μεγαλο) και ολα τα ομορφα εκει πανω...
αλλα η βροχη δεν παλευοταν απο καποιο σημειο και μετα (τουλαχιστον για μενα που εχω μαθει απο τον καιρο της Αθηνας)...
και νομιζω το παραδεχτηκε και ο pan DVS...
υπ'οψιν οτι εκανα Κονιτσα - Μηχανιωνα με το cb1 σαβ/κο παρα σαβ/κο...380χλμ απο Παρασκευη μεσημερι μεχρι Κυριακη βραδυ...
και δεν μιλαμε για οταν εκλεινε η εγνατια λογω εργων και επρεπε να παω απο Βαλια Καλντα υπο καταρρακτωδη βροχη...
ενταξει, σας λεω...το εχω δει το εργο και το εχω πει...εκει πανω ξανα με μηχανη...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...αν θελω να φαω κανταρια βροχη και να δω και τοπια, βγαινω και στας Ευρωπας, ανεβαινω κανενα πασο...να'χω να το λεω και στα εγγονια μου μετα...![]()
Και στις άλπεις βρέχει και στα Καρπάθια και στο Μαν...
Ούτε εκεί να πας.
Κάτσε Αθήνα που έχει καλό καιρό!
![]()
ρε πλάκα με κάνεις???
Έρε και να χα 3 μέρες ελεύθερες και 400ε στη τσΕπα....
κρις κραφτ θα το κανα το μεκανάκι !! ! !
http://bulk-share.slickpic.com/album...edEmotions.jpg