Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Πρέπει να κάνω την χάρη στον 15χρονο εαυτό μου

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πηγαινε και κανε την χαρη σε αυτον τον 15χρονο και παρτου αυτο που γουσταρει
    ακριβως αυτο!!!
    επισης,μην κατσεις να καεις στο νετ.βρες 4-5 αγγελιες και πηγαινε καβαλα τα επι τοπου.το ιδιο ισχυει και για την τρυπα του fazer.οτι και να σου πω εγω και ο ενας και ο αλλος αν δεν το δεις εσυ,δεν θα ξερεις αν σε χαλαει,ποσο σε χαλαει κλπ.
    η μηχανη ειναι κ@υλ@,δες μεχρι που φτανει το budget σου,κοιτα τι μηχανακια απο αυτα που γουσταρεις μπορεις να παρεις and go for it....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μέλος
    Για το xj6 επειδη το κοιταγα και εγω προσφατα λενε πολυ καλα λογια. Ενδεικτικα σε συγκριτικο του περιοδικου moto αφηναν να εννοηθει πως το προτιμουσαν αναμεσα στα gsxf και er-6f (ποοολυ ομορφο το συγκεκριμενο) ως ενα συγχρονο μηχανακι που εχει και σπορ γονιδια. Με βαση λοιπον αυτα που λες, εγω θα προτινα να το παρεις. Κριμα ειναι να εχεις το gsxr και σε καθε βολτα να εισαι με μια λανθανουσα ψυχολογια του στυλ, δεν ειμαι εγω αρκετος για αυτο το θηριο, πως εγω δεν μπορω και ο πιτσιρικας το παει καλυτερα απο μενα κλπ. Απο την αλλη βεβαια αυτη η ψυχολογια αποτελει και μια ωραια προκληση να την ξεπερασεις, πραγμα που θα δινει χρωμα στη συμβιωση σου με το μηχανακι. Παρε το xj6, μαθε και αγαπησε την οδηγηση και αν το μετανιωσεις μπορεις παντα να το ξαναπουλησεις. Το πιο πιθανο πιστευω ομως πως ειναι πως θα το μαθεις και σε ενα χρονο θα πας για το gsxr σου, ψημενος 100% αυτη τη φορα!

Ακομα να προτεινω και το cbr 600 f το παλιο. Ομορφο, φθηνο, και θα μαθεις οδηγηση απαλαγμενος απο φοβιες τυπου μην το γρατσουνισω κλπ. Εγω αν ξαναπερνα μηχανη, αυτο θα επερνα ως τη χρυση τομη μεταξυ συμβιωσης, ποθου για το μηχανακι σου, χαμηλα εξοδα, επιδοσεις.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Νέο μέλος
    Όπως κάνουν τα φτωχά νηστικά παιδάκια στις ταινίες, που κολλάνε την μύτη τους στη βιτρίνα απο το αρτοποιείο, και τους τρέχουνε τα σάλια, έτσι και εγώ σχολώντας στις 11 το βράδυ, πήγα να δω το xj6 σε μια βιτρίνα...
    Στο βάθος όμως είδα το cbr 600 f. Με λίγη έρευνα στο νετ, είδα οτι είναι το F4i 2001-2006.
    ήταν με καινούργια λάστιχα, (αν και λάστιχα-μπαταρία υποθέτω είναι για πέταμα) καθαρά δισκόφρενα, stock εξάτμιση (αυτό λέει πολλά. δεν το είχε κανάς τρελός, και δε θα ανέβει η τιμή χωρίς λόγο) και αν και ήταν σε χρώμα που δεν μου πολυαρέσει (είμαι του μαύρου. και μονο του μαύρου) το μηχανάκι έσταζε καύ.....
    Πανέμορφο..... σπορ. γρήγορο. Ό,τι θα ήθελε πραγματικά το παιδάκι μέσα μου. Αλλα ρε παιδιά μήπως είναι too much για έναν αρχάριο? (ακόμα και αν βάλουμε στην άκρη την έλλειψη abs). Πάντως αν λόγω παλαιότητας το δίνει ο τύπος 3.000 - 3.500 θα είναι πολύ καλή περίπτωση......

Μάλιστα μόλις είδα βιντεάκι που ένας αρχάριος, σαν πρώτη του μηχανή, έκανε μαζί του 260.000 μίλια

Είναι σε ακριβώς αυτό το χρώμα:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Cbr600f_2004.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	38,7 KB 
ID:	299387
    Τελευταία τροποποίηση από UltiMo_; 15/09/2013 στις 00:51.

Banned
    βαλε το χερι στο βαζο με το μελι...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από UltiMo_ Προβολή μηνύματος
    Όπως κάνουν τα φτωχά νηστικά παιδάκια στις ταινίες, που κολλάνε την μύτη τους στη βιτρίνα απο το αρτοποιείο, και τους τρέχουνε τα σάλια, έτσι και εγώ σχολώντας στις 11 το βράδυ, πήγα να δω το xj6 σε μια βιτρίνα...
    Στο βάθος όμως είδα το cbr 600 f. Με λίγη έρευνα στο νετ, είδα οτι είναι το F4i 2001-2006.
    ήταν με καινούργια λάστιχα, (αν και λάστιχα-μπαταρία υποθέτω είναι για πέταμα) καθαρά δισκόφρενα, stock εξάτμιση (αυτό λέει πολλά. δεν το είχε κανάς τρελός, και δε θα ανέβει η τιμή χωρίς λόγο) και αν και ήταν σε χρώμα που δεν μου πολυαρέσει (είμαι του μαύρου. και μονο του μαύρου) το μηχανάκι έσταζε καύ.....
    Πανέμορφο..... σπορ. γρήγορο. Ό,τι θα ήθελε πραγματικά το παιδάκι μέσα μου. Αλλα ρε παιδιά μήπως είναι too much για έναν αρχάριο? (ακόμα και αν βάλουμε στην άκρη την έλλειψη abs). Πάντως αν λόγω παλαιότητας το δίνει ο τύπος 3.000 - 3.500 θα είναι πολύ καλή περίπτωση......

Είναι σε ακριβώς αυτό το χρώμα:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Cbr600f_2004.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	38,7 KB 
ID:	299387
    επειδη θελεις να το κυκλοφορεις στην πολη, εγω θα σου προτεινα οχι...στο εχω γραψει και πιο πανω...

δεν μπορεις ομως να καταλαβεις πως ειναι να εχεις clip οn και μηδενικο κοψιμο τιμονιου, χαλια σταση σωματος λογω χαμηλων ταχυτητων και σκληρες αναρτησεις που χτυπανε σε καθε λακουβα, αν δεν το ζησεις στην πραξη...
    η πλακα ειναι οτι με τα ss, οι περισσοτεροι πρωταρηδες που εχουν την φαια ουσια να επεξεργαστουν ικανα το γκαζι της μηχανης, πεφτουν λογω φρενων...
    πολυ καλο δαγκωμα σε συνδυασμο με (σχεδον παντα) κρυα λαστιχα και γλιστερος δρομος κανουν ενα εκπληκτικο κοκτεϊλ που το διπλωμα του τιμονιου και το low side το εχεις στο τσεπακι...

αν θες τοσο πολυ να ικανοποιησεις τον 15χρονο εαυτο σου, παρ'το...
    αν η λογικη σου ειναι μεγαλυτερη του συναισθηματος, σε κανα 2 μηνες θα το εχεις βαλει για πουλημα και θα κοιτας κατι λιγοτερο σκληροπυρηνικο...
    αν οχι, θα σε υποδεχτουμε στο club των ss...εκει ειμαστε ολοι μαζοχες...

Banned
    θα σου μαθουν και να καθεσαι πανω της οι ssαδες

Μέλος
    Δεν ειναι too much... Στη τελικη απλα δεν τρεχεις, δεν χρειαζεται να αποδειξεις ποσο γρηγορος εισαι η δεν εισαι σε κανεναν, οδηγας για παρτη σου. Απλα αν το θες για καθημερινη μετακινηση σε δρομους με κινηση, θα υποφερει και αυτο και εσυ...
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Νέο μέλος
    Ευτυχώς η κίνηση στην πόλη είναι μικρή σε διάρκεια στη πόλη του Βόλου. Σπίτι μου-δουλειά (στην άλλη άκρη της πόλης) είναι 10 λεπτά με το αμάξι, βαριά 15 σε ώρα αιχμής.
    Σε τέτοιες αποστάσεις δε νομίζω να προλάβω να κουραστώ. Εξάλλου με μια μηχανούλα, το να πάω απο τον περιφερειακό, δηλαδή να κάνω τρελό κύκλο, περίπου τα πενταπλάσια χιλιόμετρα για να γλιτώσω την κίνηση, μόνο αγγαρεία δεν το λες. Άσε που το βράδυ στο σχόλασμα θα επιστρέφω μέσω Λαμίας
    Το γκάζι το ελέγχω. Το φρένο φοβάμαι........
    Το οτι είναι παλιό το μηχανάκι τι το αρνητικό μπορεί να έχει? να υπολείπεται σε τυχόν τεχνολογικές εξελίξεις? Απο περιφερειακά πάντως που βλέπω είναι αρκετά ανώτερο απο τα άλλα που συζητάμε με διαφορά. Σε όλα τα μηχανάκια έχω μικρά μικρά παραπονάκια να κάνω. Το ένα ίσως ψόφιο, το άλλο ίσως με τρύπα, το άλλο άσχημο, το άλλο ίσως περισσότερο ταξιδιάρικο απο όσο θέλω... Στο ρημάδι το cbr όμως? Ίσως πολύ γρήγορο? Πολύ σπορ? Στέκει αυτό?
    When life throws you curves, aim for the apex

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ευτυχώς η κίνηση στην πόλη είναι μικρή σε διάρκεια στη πόλη του Βόλου. Σπίτι μου-δουλειά (στην άλλη άκρη της πόλης) είναι 10 λεπτά με το αμάξι, βαριά 15 σε ώρα αιχμής.
    Σε τέτοιες αποστάσεις δε νομίζω να προλάβω να κουραστώ. Εξάλλου με μια μηχανούλα, το να πάω απο τον περιφερειακό, δηλαδή να κάνω τρελό κύκλο, περίπου τα πενταπλάσια χιλιόμετρα για να γλιτώσω την κίνηση, μόνο αγγαρεία δεν το λες. Άσε που το βράδυ στο σχόλασμα θα επιστρέφω μέσω Λαμίας
    Το οτι είναι παλιό το μηχανάκι τι το αρνητικό μπορεί να έχει? να υπολείπεται σε τυχόν τεχνολογικές εξελίξεις? Απο περιφερειακά πάντως που βλέπω είναι αρκετά ανώτερο απο τα άλλα που συζητάμε με διαφορά. Σε όλα τα μηχανάκια έχω μικρά μικρά παραπονάκια να κάνω. Το ένα ίσως ψόφιο, το άλλο ίσως με τρύπα, το άλλο άσχημο, το άλλο ίσως περισσότερο ταξιδιάρικο απο όσο θέλω... Στο ρημάδι το cbr όμως? Ίσως πολύ γρήγορο? Πολύ σπορ? Στέκει αυτό?
    Κατ'αρχην σε 10 λεπτά διαδρομή και μπουσουλωντας να πας πάλι δεν κουραζεσαι.
    Πέρα από αυτό το μηχανάκι δεν έχει καμία σχέση με σκληροπυρηνικα ss (zx,r1) που έχουν πολύ άβολη θέση οδηγησης.Μολις το καβαλησεις θα καταλάβεις.
    Θα το ευχαριστιθεις στα στροφιλικια στο Πήλιο άλλα και σε πιο μακρινά ταξιδακια.
    Μια χαρά περιφερειακά έχει και φρένα(κι ας μην έχει και ΑΒΣ,λες κι εμείς που φρενάρουμε χωρίς σε κάθε γλιτσα πέφτουμε) και αναρτήσεις και απ'ολα.
    Βουρ στον πατσά (κανε παζάρι έτσι; ) αφού πρώτα ελέγξει το εργαλείο έμπιστος μηχανικός.

ΥΓ.Μη μου τα θυμίζεις τώρα γιατί έχω φάει σκάλωμα με το μεγάλο το ξαδερφακι το μαυροπούλι...Καταραμένη κρίσή!!!
    Τελευταία τροποποίηση από teo_g7; 15/09/2013 στις 07:44.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Το οτι είναι παλιό το μηχανάκι τι το αρνητικό μπορεί να έχει? να υπολείπεται σε τυχόν τεχνολογικές εξελίξεις?
    Δεν θα εχει αβς.

Αλλα εκτος του αβς και του τραξιον κοντρολ ποιες αλλες τεχνολογικες εξελιξεις εχουν υπεισελθει στις μοτο ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Πανέμορφο..... σπορ. γρήγορο. Ό,τι θα ήθελε πραγματικά το παιδάκι μέσα μου. Αλλα ρε παιδιά μήπως είναι too much για έναν αρχάριο?
    Πάρτο.
    Έχει ο αδερφός μου ένα ίδιο. Μια χαρά είναι, μαλακό απαλό και με άνετη σέλα και αρκετό γκάζι. Εγώ το έχω βαφτίσει «πολυθρονάκι» (σε σύγκριση με το GSXR όντως είναι).
    Τα φρένα του δεν είναι τίποτα supersport φρενάρες, απλά ένα καλό σετ φρένων. Μη σου πω πως αν δεν βάλεις τακάκια της προκοπής (έχω δει ως πολύ καλά τα μαμίσια και τα EBC), δεν είναι ούτε καν αυτό.

Για το ABS δεν έχω να πω τίποτα, δεν είχα ποτέ μηχανάκι με ABS οπότε δεν έχω και γνώμη.
    Αν το θεωρείς όμως τόσο σημαντικό, τότε απλά κοιτάζεις λάθος μηχανάκια. Κατά κανόνα τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες (sport δρόμου με full fairing) δεν έχουν ABS.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    απο 2001-2004 οι αναρτήσεις ειναι ρυθμιζόμενες (απλα να ξέρεις)
    Για χρωματα και χρονολογίες δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=_FWk8m3LpJ4 για να μη σου λενε οτι θενε.
    Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 15/09/2013 στις 12:12.

Banned
    οπως ειπαν οι παραπανω
    ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι
    θα σου παρει λιγο χρονο να το συνηθισεις οποτε στην αρχη το γκαζι και το φρενο με περισια συνεση
    αν σου εκανε κλικ αυτο και εχεις την ευχερεια τολμησε το,δεν θα εισαι μια ζωη 30
    παρε καποιον που ξερει και πανε δες το
    αν εχεις<δικο σου>μηχανικο και μπορεις να το πας για τσεκ πηγαινε το
    κανε και παζαρι,οτι γλιτωσεις κερδος ειναι μαλιστα αξιοιποιησε το αγοραζοντας ενα καλο κρανακι

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Οι πραγματικοί εντουράδες πρέπει να χαίρονται την φύση
    από intruder στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2011, 14:44
  2. Να κάνω την ανταλαγή???
    από kostasmms στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 23:17
  3. Πως να κάνω διακοπή συμβολαίου με την ΤΙΜ; Help!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 12:13
  4. Τι πρεπει να κανω για.....
    από emankov στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 09:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας