Αλλαξα και ντιζες,ηταν το πρωτο που σκεφτηκα για την ντιζα οτι ειναι σαν ελατηριο,καποιοι απατεωνες που πουλαγαν μηχανακια εβαζαν το διχαλο πιο μπροστα και σου ελεγαν ψεματα οτι εχουν αλλαγμενα φρενα.Αρα το μηκος διορθωνεται αν και παλι εβαλα ενα σωληνακι-αποστατη 1,5mm για να μειωσω την διαδρομη αλλα τιποτα.Τελος παντον χτες που το ανοιξα παλι ειδα οτι εχουν πατησει μεχρι την μεση η σιαγωνες και μια πολυ μικρη βελτιωση στο φρεναρισμα.Ισως η φθορα του ταμπουρου σε συνδιασμο με ιμιτασιον ντιζα, φερνουν αυτο το αποτελεσμα.Θελω να πιστευω σε καποια χλμ να εχω κατι καλυτερο και βλεπουμε.
Αν κατάλαβα καλά, περιμένεις να στραβοπατήσουν εντελώς οι σιαγώνες για να έχεις κανονικό φρενάρισμα..??
Αν δεν κατάλαβα, άστο ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
η φθορα του ταμπουρου δεν εχει σχεση με την ντιζα.
εχεις βαλει καινουργιες σιαγωνες. μην περιμενεις να πατησουν με την μια.
επισης για δες το ταμπουρο σου στο βαθος αν εχει σκαλοπατακι.
γιατι αν εχει σκαλοπατακι αλαζεις το ταμπουρο.
οταν πατας φρενο..........
ή πανω το καλυμα του συρματοσκοινου δεν παταει στη θεση του να κοντραρει και τραβιεται απο τη μανετα
ή κατω το παξιμαδι ρυθμισης ειναι κλωτσημενο και μολις ζοριστει πηδαει βολτες πανω στο σπειρωμα της ντιζας
2mm πατουρα στο περιπου δε χωραει παχυμετρο μεσα.Αυριο θα δω μια ζαντα κομπλε που εχω δει στην δουλεια,αν κανει,ειναι σιγουρα απο suzuki FR ποση φθορα εχει ισως ειμαι τυχερος,αλλιως αααν λεω αν βρω ιμιτασιον 45-50ε.Πρωτα θα δω για ντιζα γνησια να παρω χαπια,να κατσω να ακουσω τιμη.
Το προβλημα λυθηκε με την αλλαγη του ταμπουρου,ευχαριστω για τις απαντησεις σας.