δεν πληρωνω 50 ρε συ! Ειναι φθηνος ο μαστορας!
Ακουστε προβλημα μαγκες: ΣΟΣ!
Ειμαι ηδη στην Αμοργο (3η μερα σημερα) και εχω παθει το εξεις:
Την πρωτη μερα που εφθασα, το σπιτι που μενω εχει μια τεραστια ανηφορα, 55 % κλιση, και καπου συναντηθηκα με ενα αμαξι και εκανα στην ακρη. Που να το ξεκινησω με δυο ατομα το μηχανακι, σε τετοιο ανηφορο, και με 1000 χλμ πειρα μονο! Εφου δεν με πηρε πισω παλι καλα!
Λοιπον, εκανα στις 3 το βραδι, στον ανηφορο αυτο, γυρω στα 7 σβησηματα παρακαλω! Απο τα νευρα μου οι μιζιες ηταν η μια πανω στην αλλη και χωρις διακοπες.
Το αποτελεσμα ηταν να παρει την 8η φορα με τεραστια δυσκολια μπροστα.
Το αλλο πρωι, παω να βαλω μπροστα, και παρει με μεγαλη δυσκολια πηρε!
Πλεον αφου εκανα μερικα χιλιομετρα και φορτισε η μπαταρια, πλεον καθε φορα που παω να βαλω μπροστα γινετε το εξης:
1)Γυρναω το κλειδι στο on
2)περιμενω οι βελονες και το ηλεκτρονικο να τερματισουν και να δειξουν κανονικες ενδειξεις
3)παταω την μειζα για 2 δευτερολεπτα και ανοιγω καμποσο το γκαζι.
(Παλαιοτερα η μιζα ισα που ηθελε ενα ελαχιστο πατηματακι)
4)κατα την δειαρκεια του μιζαρισματος, το φως την μηχανης σχεδον κλεινει, το ηλεκτρονικο κλεινει τελειως, και χανεις ολες την ενδειξεις του [μηδενιζοντε χιλιομετρα, και η ωρα γυρναει στο 1:00]
5) αφου γινει ολο αυτο, τοτε παιρνει μπροστα.
6) η ωρα αναβοσβηνει, και θελει απο την αρχη ρυθμιση
7)εχω την εντυπωση οτι το μπεζοτινο δειχνει σωστα. Ειναι αναλογικος ο μηχανισμος που κοιταει καθε φορα, σωστα;;;
Αφτο που καταλαβαινω ειναι οτι μαμηθηκε η μπαταρια μου, και σβηνουν τα παντα, για να παρει μπροστα η μηχανη. Σωστα;
Μηπως εχουν παθει κατι τα ηλεκτρικα μου; Τι συμπαιρασμα βγαζετε απο ολο αυτο;
Συναγερμο πανω στην μηχανη δεν τον εχω τοποθετησει ακομα.
Τα φωτα δεν τα εχω ξεχασει σωστα
Το ρελαντι μεχρι τα 1000 ηταν στις 1500 στροφες, οντας ζεστο το μηχανακι
Απο οταν το πηγα για σερβις, και για 200 χλμ το ρελαντι ηταν στις 1300. ( Το εβαλε τοσο ο μαστορας, αλλα εγω παλι το γυρισα στις 1500)
Λοιπον τι επαθε το ρημαδι;
Να σημειωσω τελως απο οταν επαθα αυτο το πραγμα εχω κανει 200 χλμ, αλλα απειδει οι αποστασεις ειναι μικρες καθε, 6, 17, η 30 χλμ, ξαναμειζαρω για να φυγω. Μηπως δεν προλαβαινει να γεμιζει η μπαταρια;