Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Στρώσιμο, τσοκ, και ρελαντί (CBF-250)

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    δεν πληρωνω 50 ρε συ! Ειναι φθηνος ο μαστορας!

Ακουστε προβλημα μαγκες: ΣΟΣ!

Ειμαι ηδη στην Αμοργο (3η μερα σημερα) και εχω παθει το εξεις:

Την πρωτη μερα που εφθασα, το σπιτι που μενω εχει μια τεραστια ανηφορα, 55 % κλιση, και καπου συναντηθηκα με ενα αμαξι και εκανα στην ακρη. Που να το ξεκινησω με δυο ατομα το μηχανακι, σε τετοιο ανηφορο, και με 1000 χλμ πειρα μονο! Εφου δεν με πηρε πισω παλι καλα!

Λοιπον, εκανα στις 3 το βραδι, στον ανηφορο αυτο, γυρω στα 7 σβησηματα παρακαλω! Απο τα νευρα μου οι μιζιες ηταν η μια πανω στην αλλη και χωρις διακοπες.

Το αποτελεσμα ηταν να παρει την 8η φορα με τεραστια δυσκολια μπροστα.

Το αλλο πρωι, παω να βαλω μπροστα, και παρει με μεγαλη δυσκολια πηρε!

Πλεον αφου εκανα μερικα χιλιομετρα και φορτισε η μπαταρια, πλεον καθε φορα που παω να βαλω μπροστα γινετε το εξης:

1)Γυρναω το κλειδι στο on
    2)περιμενω οι βελονες και το ηλεκτρονικο να τερματισουν και να δειξουν κανονικες ενδειξεις
    3)παταω την μειζα για 2 δευτερολεπτα και ανοιγω καμποσο το γκαζι.
    (Παλαιοτερα η μιζα ισα που ηθελε ενα ελαχιστο πατηματακι)
    4)κατα την δειαρκεια του μιζαρισματος, το φως την μηχανης σχεδον κλεινει, το ηλεκτρονικο κλεινει τελειως, και χανεις ολες την ενδειξεις του [μηδενιζοντε χιλιομετρα, και η ωρα γυρναει στο 1:00]
    5) αφου γινει ολο αυτο, τοτε παιρνει μπροστα.
    6) η ωρα αναβοσβηνει, και θελει απο την αρχη ρυθμιση
    7)εχω την εντυπωση οτι το μπεζοτινο δειχνει σωστα. Ειναι αναλογικος ο μηχανισμος που κοιταει καθε φορα, σωστα;;;

Αφτο που καταλαβαινω ειναι οτι μαμηθηκε η μπαταρια μου, και σβηνουν τα παντα, για να παρει μπροστα η μηχανη. Σωστα;

Μηπως εχουν παθει κατι τα ηλεκτρικα μου; Τι συμπαιρασμα βγαζετε απο ολο αυτο;

Συναγερμο πανω στην μηχανη δεν τον εχω τοποθετησει ακομα.
    Τα φωτα δεν τα εχω ξεχασει σωστα
    Το ρελαντι μεχρι τα 1000 ηταν στις 1500 στροφες, οντας ζεστο το μηχανακι
    Απο οταν το πηγα για σερβις, και για 200 χλμ το ρελαντι ηταν στις 1300. ( Το εβαλε τοσο ο μαστορας, αλλα εγω παλι το γυρισα στις 1500)

Λοιπον τι επαθε το ρημαδι;

Να σημειωσω τελως απο οταν επαθα αυτο το πραγμα εχω κανει 200 χλμ, αλλα απειδει οι αποστασεις ειναι μικρες καθε, 6, 17, η 30 χλμ, ξαναμειζαρω για να φυγω. Μηπως δεν προλαβαινει να γεμιζει η μπαταρια;

Ααα να προσθεσω οτι εκανα και 5 χιλιομετρα με ανοιχτο το τσοκ, αμεσως μετα το προβλημα αυτο! Ξεχαστηκα ο βλακας και ειχα και μια απορια, γιατι, αναιβαζει στροφες απο μονο του!

Ειχα διαβασει στο foru, πως αμα κανω την παραπανω πατατα το πολυ πολυ να χαλασει μονο το μπουζι.

Δεν σχετιζεται αυτο με τα ηλεκτρικα εεεε;;

Χεραιτω, τωρα ηρθε να την κανω για Αιγιαλη, (τρελο στροφιλικη η διαδρομη, και πολυ βουνο, για να παω σε ενα πανηγυρι)

Αντε γεια!

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    xaxaxaxxaxa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

XAXAXAXAAXAXAXAXAXA

αντε ρε ουλα παλι μεκανες να σκασω απο τα γελια!! Πηγες σε ανηφορα με κλιση 55% με 2 ατομα στις 2 το βραδυ???? ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧ
    Και σου κλεισε 3φορες? αχαχχαχαχαχααχ
    ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΜΕ ΤΣΟΚ ΑΝΟΙΧΤΟ για 5 χλμ οταν καταφερες να βαλεις μπρος τη μηχανη? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον τωρα που ηρεμησα λιγακι να πω τα εξης

1) δεν εχει παθει τιποτα η μηχανη το πολυ αμα το κανεις ακομα μερικες φορες να χρειαζεται να αλλαξεις γραναζι.
    2)Η μπαταρια απλα εχει αδειασει. Οποτε η την ξεβιδωνεις και την πας για φορτωμα στο μαστορα, η πας το μηχανακι στο μαστορα η φερνεις τον μαστορα στη μηχανη. Εναλλακτικα την φορτιζεις και μονος σου ή την πας μια μεγαααααλη βολτα να φορτισει
    3) Τα 5χλμ ελπιζω να μην ητανε οταν ειχε ζεστη και μεσα στην κινηση ε? Δεν πειραζει οτι και ναναι δεν επαθε τιποτα η μηχανη απλα μην το κανεις συχνα...
    4) Μην πατας παρα πολη ωρα τη μιζα δεν κανει καλο. Πιθανως αμα το παρατραβηξεις να καψεις κανα μπουζι αλλα λιγο απιθανο να εχει συμβει και αλλαζεται ευκολα. Παντως γενικα μην πιεζεις την μηχανη να παρει μπρος αν δεν θελει να παρει μπρος. Βρες την αιτια και μετα πραξε αναλογα. Αμα επιμεινεις μπορεις να κανεις ζημια στη μηχανη

Αυτα, και το νου σου

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Λοιπον,

Σημερα πηγα συνεργειο, και το προβλημα με την μπαταρια που ειναι πεσμενη οφειλετε στο οτι δεν φορτιζει σωστα η μηχανη την μπαταρια.:hypnotize

Αφησα το piaggio που με ειχε σκισει στα προβληματα, και παλι τα ιδια τωρα με το CBF, σημερα μολις εκλεισα μηνα, και 1600 χλμ!

Το εξαρτημα που θα αλλαχθει ειναι το "βολαν" .

Ολα μεσα στη εγγυηση φυσικα, εργατικα και το εξαρτημα.

Επισης ο μαστορας μου ειπε οτι το φαινομενο αυτο εχει παρατηρηθει σε αρκετα CBF250 αρια, οποτε εαν εχετε κατι παρομοιο να πατε να το δειτε!

Λοιπον αυριο φευγω για Ζακυνθο, και σε περιπτωση που μεινω απο μπαταρια, μην ανυσηχειτε, εκανα αρκετη εξασκησει, και το εβλα 2-3 φορες, χωρις την μιζα, με τρεξιματακι, και μετα καβαλα πανω στο αλογο.

Την Τεταρτη που γυρναω αλλαζω το "βολαν"

Α το παραδοξο για εμενα ηταν, την ωρα που μετραγε με το πολυμετρο την μπαταρια, οσο ηταν στο ρελαντι, φορτιζε η μπαταρια με ταση 14.8 V ενω οταν γκαζονες 3-4000 στροφες και πανω, η ταση επεφτε στα 13.5.

Η μπαταρια μονη της βγαζει γυρω στα 12.8, αρα πως να φορτωση αποδοτικα! Επισης οταν μιζαρω για να ξεκινησω η ταση πφτει στα 8.5 V

Τα λεμε παιδια

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Λοιπον,

Σημερα πηγα συνεργειο, και το προβλημα με την μπαταρια που ειναι πεσμενη οφειλετε στο οτι δεν φορτιζει σωστα η μηχανη την μπαταρια.:hypnotize

Αφησα το piaggio που με ειχε σκισει στα προβληματα, και παλι τα ιδια τωρα με το CBF, σημερα μολις εκλεισα μηνα, και 1600 χλμ!

Επισης ο μαστορας μου ειπε οτι το φαινομενο αυτο εχει παρατηρηθει σε αρκετα CBF250 αρια, οποτε εαν εχετε κατι παρομοιο να πατε να το δειτε!

Λοιπον αυριο φευγω για Ζακυνθο, και σε περιπτωση που μεινω απο μπαταρια, μην ανυσηχειτε, εκανα αρκετη εξασκησει, και το εβλα 2-3 φορες, χωρις την μιζα, με τρεξιματακι, και μετα καβαλα πανω στο αλογο.

Α το παραδοξο για εμενα ηταν, την ωρα που μετραγε με το πολυμετρο την μπαταρια, οσο ηταν στο ρελαντι, φορτιζε η μπαταρια με ταση 14.8 V ενω οταν γκαζονες 3-4000 στροφες και πανω, η ταση επεφτε στα 13.5.

Η μπαταρια μονη της βγαζει γυρω στα 12.8, αρα πως να φορτωση αποδοτικα! Επισης οταν μιζαρω για να ξεκινησω η ταση πφτει στα 8.5 V

Τα λεμε παιδια
    Εμένα γιατι αυτό μου φέρνει για ανωρθοτής?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Τι στα διαλο!

Γυρισα απο Ζακυνθο ειχα λειψει, μια εβδομαδα, και κανενες δεν εγραψε τπτ στην κατηφορια CBF 250;

Οπως τα αφησα... το βρηκα:hypnotize
    μας ελλειψες. απο τη θλιψη μας δεν μπορουσαμε να πιασουμε το πληκτρολογιο να γραψουμε κατι στο φορουμακι αυτο.

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Οπως το περιγραφω αυτο ειναι το πιο λογικο. Αυριο θα παω να αλλαξω το βολαν, και αν δεν φορτισει η μπαταρια θα πηγαινω θα τον αφησω να τα αλλαξει ολα!

Ειναι ολα καλυμμενα στην εγγυηση

------------------------------------------------------------------------------------
    Λοιπον,

Σημερα πηγα συνεργειο, και το προβλημα με την μπαταρια που ειναι πεσμενη οφειλετε στο οτι δεν φορτιζει σωστα η μηχανη την μπαταρια.

-----------------------------------------------------------------------------------

Το κολο βολαν εκανε 2.5 μηνες να το φερει ο Σαρακακης, και ετσι αλλαχθηκε χθες. Επισης μου αλλαξα και μπαταρια μιας και τα ειχε παιξει τελιως εφοσον δεν φορτιζε σωστα τοσο καιρο. Ολα καλυμενα απο την εγγυηση!

Ολα καλα πλεον, τσακμακι το μηχανημα. Τερμα η οικονομια στα φωτα των φρενων, και τα φλας!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσες και tankbag για CBF-250
    από ThM στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2014, 20:23
  2. Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 21:17
  3. Cbf 250 και C.s.s.
    από gerodim στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2006, 10:52