Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 127

Θέμα: CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Ποσο εχεις στα 400 μετρα να δουμε αν περνας και απο το αλλο θρεντ με τα τουτου πες μας....
    ελπιζω να ειχες διαβασει το προηγουμενο θεμα ετσι;;; γιατι οταν ανεφερα πως το f4i Sport περναει τα συγκεκριμενα μηχανακια πεσανε να με φανε γι'αυτο λεω μιας και το εβγαλα μετα απο κατι φτιαξιγματακια εμφανισιακου χαρακτηρα και κατι λαιμους μαζι με p.c. και αναρτησεις και ολα τα σχετικα λεω μηπως θελουν να λυσουμε αυτην την παρεξηγηση,,, διαφορα οπως θελετε το λετε!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    ελπιζω να ειχες διαβασει το προηγουμενο θεμα ετσι;;; γιατι οταν ανεφερα πως το f4i Sport περναει τα συγκεκριμενα μηχανακια πεσανε να με φανε
    γιατι δεν τα ζαλιζεις σ'αυτους τοτε?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    γιατι δεν τα ζαλιζεις σ'αυτους τοτε?
    σε αυτους απευθυνομαι!!! και σε οσους εχουν κατι για να τους ζαλισω οποτε δεν κινδυνευεις... αν δεν σ'αρεσει μην διαβαζεις τοσο απλο!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    σε αυτους απευθυνομαι!!! και σε οσους εχουν κατι για να τους ζαλισω οποτε δεν κινδυνευεις... αν δεν σ'αρεσει μην διαβαζεις τοσο απλο!!!
    Τελικα δικιο εχουν που λενε οτι η λυση ειναι παντα πιο απλη απ'οτι περιμενεις!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εγω φιλε μου επειδη εχω παρακολουθηση και το αλλο θρεντ και επισης εχω παρεβρεθει σε δυναμομετρηση σε δυναμομετρο της fuchs την ιδια μερα σε cbr600f4i το sport μοντελο μαμα ολο φιλου μου και επεισης σε gsxr600 k7 μαμα και αυτο φιλου μου την ιδια μερα ξανα λεω(αυτο το λεω για να μην μπλεξουμαι τα μπουτια μας με θερμοκρασιες υγρασια και τετοια)...το μεν πρωτο εβγαλε 100 αλογα και το δευτερο εβγαλε 106!

Τωρα οσον αφορα αυτα που λες το cbr σου εχει κοντες της σχεσης του συγκριτικα με τα καινουργια 600 και πεταγεται αρκετα ευκολα μπροστα στα φαναρια το εχω δει και το εχω δοκιμασει πολλες φορες συν και το βαρος του το οποιο ειναι οντως κατο απο 200 κιλα!

Τα γυμνα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχουν το προβλημα(τι λεω ο ατιμος την ηδονη προβλημα) οτι οταν αφηνεις τον συμπλεκτη με την ροπη που εχουν χαμηλα αν το κανεις αποτομα ξεκινουν τα χαζοσπινιαρισματα που δεν θες κοινος θελουν καλα ζεσταμενο λαστιχο και χερια μην σου γυριση αναποδα...!

Το μονο που ξερω να σου πω συγουρα ειναι οτι σε τελικη ταχυτητα που να χτυπιουνται κατο δεν σε φτανουν αυτα με τα οποια συγκρινης(και μονο το τονιζο αυτο) το δικο σου οποτε αν εισαι καλος χερας τους κανεις γατακια απο τα φαναρια!

Και ναι εγω σε πιστευω εχουνε δει πολλα τα ματακια μου κατα καιρους!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τελικα δικιο εχουν που λενε οτι η λυση ειναι παντα πιο απλη απ'οτι περιμενεις!
    αντε ντε να πιουμε καμια παγωμενη!!! χαχαχαχαχ!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBR900RR 98-99 Προβολή μηνύματος
    Εγω φιλε μου επειδη εχω παρακολουθηση και το αλλο θρεντ και επισης εχω παρεβρεθει σε δυναμομετρηση σε δυναμομετρο της fuchs την ιδια μερα σε cbr600f4i το sport μοντελο μαμα ολο φιλου μου και επεισης σε gsxr600 k7 μαμα και αυτο φιλου μου την ιδια μερα ξανα λεω(αυτο το λεω για να μην μπλεξουμαι τα μπουτια μας με θερμοκρασιες υγρασια και τετοια)...το μεν πρωτο εβγαλε 100 αλογα και το δευτερο εβγαλε 106!

Τωρα οσον αφορα αυτα που λες το cbr σου εχει κοντες της σχεσης του συγκριτικα με τα καινουργια 600 και πεταγεται αρκετα ευκολα μπροστα στα φαναρια το εχω δει και το εχω δοκιμασει πολλες φορες συν και το βαρος του το οποιο ειναι οντως κατο απο 200 κιλα!

Τα γυμνα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχουν το προβλημα(τι λεω ο ατιμος την ηδονη προβλημα) οτι οταν αφηνεις τον συμπλεκτη με την ροπη που εχουν χαμηλα αν το κανεις αποτομα ξεκινουν τα χαζοσπινιαρισματα που δεν θες κοινος θελουν καλα ζεσταμενο λαστιχο και χερια μην σου γυριση αναποδα...!

Το μονο που ξερω να σου πω συγουρα ειναι οτι σε τελικη ταχυτητα που να χτυπιουνται κατο δεν σε φτανουν αυτα με τα οποια συγκρινης(και μονο το τονιζο αυτο) το δικο σου οποτε αν εισαι καλος χερας τους κανεις γατακια απο τα φαναρια!

Και ναι εγω σε πιστευω εχουνε δει πολλα τα ματακια μου κατα καιρους!
    ενας λογικος ανθρωπος με απλα λογια...εγω πριν βαλω δευτερο μοτερ πανω σε δυναμομετρηση ειχα 101,2... εχω βαλει με δυο 1300 ενα 1400 και μια με το cb1000r απο σταματημενοι επειδη και τα παιδια που βαζαμε ειχαν χερια ερχοντουσαν μεχρι και την τριτη διπλα μου μετα εφευγα και δεν το πιστευανε!!! απο ρολαριστοι εφευγα απο την αρχη!!! και η τελευταια που εχω ενα δοντι πιο κοντο μπροστα και με τους λαιμους φευγω αρκετα καλυτερα!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εδω τις μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη??

(την επιταγχυνση)

Oχι ακριβως νομιζω.....!

Η πλακα ολοι ειναι ανεξαρτητος δυνανοτητον του οδηγου η εκφραση του προσωπου αυτουνου που εχει τα περισοτερα κυβικα αρα συναμα και αρχιδια(βασικη προιποθεση για τα παρακατο) οταν του κουνηθη κατι μικροτερο και αποφασηση να ασχοληθη μαζι του και τελικα χασει αυτη η εκφραση δεν ξεχνιεται με τπτ ομος!

Πισω στο 2003 τυχαιο παραδηγμα ο πατερας μου με ενα cbr1000f το τελευτεο που βγηκε μαζι με εμενα συνοδηγο περιμενουμαι να αναψη πρασινο σε ενα φαναρι σκαει μυτη cbr600f4 καρμπιρατερ με εναν 25χρονο δυκαβαλος και αυτος τον κοιταει και του λεει παει καλα το εργαλειο καλα παει απανταει ο πατερας μου για να δουμε του λεει ο 25αρις, αναβη πρασινο και μας περασε οχι απλα απο πανο αλλα και στην μια ροδα κιολας ακομα σκεφτομαι την εκφραση του πατερα μου οταν σταματησαμαι τοτε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το πως και το γιατι μας περασε τωρα που ξερω ποσοι λογικη(το τονιζω αυτο) παραγοντες επιρεαζουν μια κοντρα απο φαναρι η και σε ρεπριζ ακομι δεν μου προκαλη εντυπωση τπτ!αρκη να καταλαβενουμαι καποια τεχνικα θεματα και καποιους νομους της φυσικης!

@αργιρη δες εδω http://www.gearingcommander.com/ οταν πας τελικες με το τωρινο σου γραναζομα παει κοφτη η 6?Αν ναι δες την επομενη φορα για 16 48 γραναζομα ειναι καλητερο για πολους λογους απο το 15 46!

Βασικά, καλησπέρα σας ...

Μέλος
    [QUOTE=CBR900RR 98-99;2373847]Oχι ακριβως νομιζω.....!

Η πλακα ολοι ειναι ανεξαρτητος δυνανοτητον του οδηγου η εκφραση του προσωπου αυτουνου που εχει τα περισοτερα κυβικα αρα συναμα και αρχιδια(βασικη προιποθεση για τα παρακατο) οταν του κουνηθη κατι μικροτερο και αποφασηση να ασχοληθη μαζι του και τελικα χασει αυτη η εκφραση δεν ξεχνιεται με τπτ ομος!

Πισω στο 2003 τυχαιο παραδηγμα ο πατερας μου με ενα cbr1000f το τελευτεο που βγηκε μαζι με εμενα συνοδηγο περιμενουμαι να αναψη πρασινο σε ενα φαναρι σκαει μυτη cbr600f4 καρμπιρατερ με εναν 25χρονο δυκαβαλος και αυτος τον κοιταει και του λεει παει καλα το εργαλειο καλα παει απανταει ο πατερας μου για να δουμε του λεει ο 25αρις, αναβη πρασινο και μας περασε οχι απλα απο πανο αλλα και στην μια ροδα κιολας ακομα σκεφτομαι την εκφραση του πατερα μου οταν σταματησαμαι τοτε μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το πως και το γιατι μας περασε τωρα που ξερω ποσοι λογικη(το τονιζω αυτο) παραγοντες επιρεαζουν μια κοντρα απο φαναρι η και σε ρεπριζ ακομι δεν μου προκαλη εντυπωση τπτ!αρκη να καταλαβενουμαι καποια τεχνικα θεματα και καποιους νομους της φυσικης!

@αργιρη δες εδω http://www.gearingcommander.com/ οταν πας τελικες με το τωρινο σου γραναζομα παει κοφτη η 6?Αν ναι δες την επομενη φορα για 16 48 γραναζομα ειναι καλητερο για πολους λογους απο το 15 46!

το ειχα κανει για πιο φτηνη λυση με ενα δοντι μπροστα... γιατι ηταν μακρυ για τα μεγαρα αλλα μου εχουν πει και αλλοι οτι ειναι καλυτερα μονο πισω μεγαλωμα!!! αργει λιγο αλλα βαραει κοφτη και η 6η τωρα πιο παλια οχι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao: (βγαλανε τα στριφογυριστα rotflmao ρπμ)...

Παει καλα το εργαλειο?

...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ....προτεινω να το βαλεις στο πρωταθλημα dragster...

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR F4 vs ALL
    από ArgirisVale στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 355
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2012, 02:06
  2. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  3. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις