Παιδιά κάπου εδώ να διευκρινήσω οτι δεν είχα κανένα προσωπικό όφελος και πόσο μάλλον οικονομικό.ΔΕΝ τα έπαιρνα για να κρατήσω την θέση.Αυτός είναι και ο λόγος που σε όποιον συνάδελφο το είπα,με μούτζωσε.Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά οτι το θέμα γύρισε σε προσωπικό,απο την στιγμή που ακούμπησε την ιδιοκτησία ΜΟΥ.Αυτό με το λουκέτο,όντως είναι σοφό και το κάνω άλλες φορές αλλά εκείνη την στιγμή δεν το είχα μαζί μου.Σύμφωνα με όλη την φάση κανονικά δεν θα έπρεπε να το επαναλάβω προκειμένου να έχω την ηρεμία μου.Και ΔΕΝ θα το κάνω.Δεν θα το κάνω για πελάτη!
Ο συγκεκριμένος τύπος όμως θα βλέπει την μηχανή μου ακριβώς εκεί για καιρο!Τουλάχιστον μέχρι να μου περάσει!Και μάλιστα δεν θα κάνει και τίποτα γιατί κατάλαβε(ή μάλλον του έδειξα!)οτι δεν τον παίρνει και πολύ...και άμα θέλει ας φωνάξει την αστυνομία ή ας κάνει ότι θέλει.Πόσο μάλλον να βγεί εκτός ελέγχου και να κάνει καμμιά ανοησία και να την ρίξει ή να την χτυπήσει.Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλω εκείνον τον φιμέ ανεμοθώρακα που θέλω τόσο καιρό!!!Εγώ πάντως στο τριπάκι δεν ξαναμπαίνω.Δεν την ξανακάνω την μαλακία...