...μαθαμε και την προϋπηρεσια Μιχαλης-Ευης...
ίντρεστινγκ....
...μαθαμε και την προϋπηρεσια Μιχαλης-Ευης...
ίντρεστινγκ....
Dukas ti egine????? peftei pantofla???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Πάντως από ότι έχω ακούσει στη ΣΧΑΛ και στην 2α ΜΑΛ είναι κολλέγιο τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Φυσικά και όχι...![]()
Είχα 50 μέρες άδεια, μαζεμένες και έμπαινα μέσα για να κάνω άλμα και ξαναέβγαινα το μεσημέρι...![]()
Και Δευτέρα 14.6 προς ξημερώματα Τρίτης 15.6 περπατούσα 60χλμ με 40 κιλά στην πλάτη...![]()
Α! Τετάρτη 16.6 πήρα τη ροζαλία...![]()
Ρώτα και μένα που την έφαγα στη μάπα το 1996.....
Και το χειρότερο....άκου εκεί ένα χρόνο.... χα χα
ναι ρε μεγάλη πλάκα - πήγα προχτές το βαφτιστήρι μου στο Πεύκο (δεν μπορεί να πήγαινε αλλού, αυτός που του έβαλε λάδι εκεί πήγε και ο αδερφός του επίσης)
μόνο 2 συντηρήσεις ε; χεχεχε
είναι όμως πολύ περισσότερα λεφτά
εντωμεταξύ έκλεισε και η θρυλική 1η ΜΑΛτο αγαπημένο μου στρδο...
γμτ
πάντως με 12 μήνες, ποιός να προλάβει να πάρει αστέρι; (σαν εμένα) χεχεχε τους κοίταγα ψαρωτικά τους "παλιούς" προχτές χαχαχαχα
Είδες periklisk? O Στέλιος το έπιασε αμέσως το νόημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
Πάντως από ότι έχω ακούσει στη ΣΧΑΛ και στην 2α ΜΑΛ είναι κολλέγιο τώρα
Ρώτα και μένα που την έφαγα στη μάπα το 1996.....
Και το χειρότερο....άκου εκεί ένα χρόνο.... χα χα![]()
Στέλιο, εγώ που πήγα το '92 τι να πω ο κακομοίρης???![]()
ΤΗν 1η μέρα που φτάσαμε, είχαν κραμαστεί οι παλιοί στα κάγκελα της πύλης και κάνοντας σα μαϊμούδες, φωνάζανε "Νέοι, θα λιώσετε!!!"![]()
Έρε γέλια... Πολύ θα ήθελα να κάνω 4,5,8,15,22,100 αλματάκια ακόμα...![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
για να ακούω νουμεράκια (σειρές και αλματάκια)
Κορίτσια... τα μηχανάκια σας και σ'άλλο ποστ...![]()
Λοιπόν 92Β, 217, 19 αλματάκια... 2η ΜΑΛ, και επιλοχιού!![]()
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
άσε παλιέ άσε
247, 30 δηλ. αστεράκι (μερικά σπέσιαλ διαφορετικά από τα νορμαλ, και νυχτερινά και φόρτο και θάλασσα και μεγαλύτερου ύψους κ.α. α και βέβαια λόγω ειδικότητας και πτώσεις χωρίς ζώνη ρίψης στημένη), full paybook (αν και γραφέας τρίτου, έφαγα πίπα... ΟΛΕΣ οι ασκήσεις, διπλές υπηρεσίες κάποια περίοδο γιατί είχαν κόντρα οι λοχαγοί κ.α.)
ανιχνευτής γαρ
τρομάααααααααρα μου
και βέβαια 1η ΜΑΛ ΜΑΥΡΗ ΜΟΙΡΑ (το μαύρο οκτάγωνο το έχω ακόμα)
και εγώ που μετρώ ώρες;
γλίτωσα τις μπύρες;;;
και καλά οι μπύρες, από βόλτες όμως
ΔΕΝ πολύ βλέπω ... γιατί ρε παιδιά;
Πιος μαρτύρησε για την "μπόχα" των ποδιών μας ;;;
αμ θα τον βρώ. δεν θα τον βρώ;;;; που θα μου πάει και τότε ... εκτός του ότι θα του δείξω τις αμασχάλες μου θα τον πάω και στον πιο παλαιό ... με έρπινγ !!! Σωστόόόόςςςς ;;;
Τελικά ... πιος πληρώνει τις μπύρες παιδιά ...;;;;;;;
χαχαχαχαχα
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ??ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ!!ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣ SUPERMAN ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ!!!![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
μπα εγώ πήγα εκεί απλά γιατί βαριόμουν να γίνω σκοπάνθρωπος
Νέοι νέοι νέοι.....
Εγω κατάφερα το ακατόρθωτο, πήγα στη ΣΧΑΛ έκανα όλο το σχολίο και δεν έκανα κανένα άλμα!!!!!!
Την ημέρα που μας βάλανε στα φορτηγά να κάνουμε τα άλματα έκανε ένας μια μαλακία και μας βγάλανε με τα μπέργκιν στο στίβο μάχης και ένας παπάρας με έσπρωξε με αποτέλεσμα να πάθω κάκκωση πτέρνας και 8 μέρες ελεύθερος υπηρεσίας (έτσι δεν το λένε
Και μετά έμεινα ένα μήνα στη 2α ΜΑΛ, την έκανα για αμφύβιος στην Ρόδο, έκατσα 2 μήνες όπου μου τον φορμάρανε στα ΤΠΕΝ, μετά πήγα στη Σύμη 3 μήνες σε μια βραχονισήδα τη Νύμο, μετά 6 μήνες στη νήσο Μεγίστη κοινώς Καστελλόριζο όπου τους 4 τους πέρασσα σε 2 γαμημένες κατά τ'άλλα συμπαθυτικές βραχονησίδες τη Ρω και τη Στρογγύλη και μετά ενήργησε το μέσο και πήρα μετάταξη στο πυροβολικό 3 μήνες πριν απολυθώ στην Κρήτη στο κέντρο μάλιστα της Κρήτης.
Φανταστήτε σκηνικό, αμφίβιος καταδρομέας να σκάει μύτη σε φυλάκιο πυροβολικού σε μέρος που δεν υπήρχε θάλασσα.....
σε ένα νούμερο όμως σας πάω μια κόντρα.....είχα περίπου 120 μέρες φυλακή αν θυμάμαι καλά
Με το μέσο υπηρέτησα μόνο 1 παραπάνω, δηλ 18 και 1
Πάντως γενικά πέρασα μακάβρια στο στρατό με μόνη εξαίρεση τους τελευταίους 3 μήνες και 2 στο Μ.Πεύκο.
Μπρρρρρρ ποτέ πια
Συζήτηση Στρατός - ΤΕΛΟΣ
Και εγώ ήθελα να παω ανιχνευτής, αλλά επειδή είχα ένδειξη ΛΥΒ, δεν πέρασε... Ήθελα να πάω και ΕΤΑ, τρομάρα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
άσε παλιέ άσε
247, 30 δηλ. αστεράκι (μερικά σπέσιαλ διαφορετικά από τα νορμαλ, και νυχτερινά και φόρτο και θάλασσα και μεγαλύτερου ύψους κ.α. α και βέβαια λόγω ειδικότητας και πτώσεις χωρίς ζώνη ρίψης στημένη), full paybook (αν και γραφέας τρίτου, έφαγα πίπα... ΟΛΕΣ οι ασκήσεις, διπλές υπηρεσίες κάποια περίοδο γιατί είχαν κόντρα οι λοχαγοί κ.α.)
ανιχνευτής γαρ
τρομάααααααααρα μου
και βέβαια 1η ΜΑΛ ΜΑΥΡΗ ΜΟΙΡΑ (το μαύρο οκτάγωνο το έχω ακόμα)Και πήγα να το ζητήσω χωρίς να βάλω το μέσο...
![]()
Το καλύτερο άλμα: Θαλάσσιο, μαζί με ΕΤΑ και γερμανικό ΕΤΑ, όπου έβαλαν 10 από εμάς για να γεμίσει ο Χέρκουλας!
Ο χαμός! Αυτοί δεν ξέρουν από πόρτα... Και το πήραν χαμπάρι ότι πάμε για πόρτα στον αέρα!!!Καταλαβαίνεις τι έγινε! Αλλάζαμε θέσεις και στικ μέσα στο αεροπλάνο
![]()
Αλλά έκανα θαλάσσιο από ΡΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
χαχαχαχα ναι κλασικό
σαν τους αμερικάνους από τον Στόμα πάνε αυτοί
και το σινούκ άλλη φάση - το καθένα διαφορετική κα*λα
πάντως θα έλεγα (ΙΣΩΣ) ότι καλύτερα ήταν τα ψαρωμένα άλματα μου... εκεί έτρεχε περισσότερο αδρεναλίνη... τώρα σχεδόν απολυόμενος ήταν ρουτίνα... έμπαινα (ανιχνευτής εξάλλου και το ήξεραν οι αρχηγοί, αφού ίδιο σχολείο είναι) μόνος μου άρπαγα ένα αλεξίπτωτο και ντυνόμουν πάνω στη ράμπα όταν έκλεινε (και τα ψαράκια να κοιτάνε)... μετά πέταγα με τους αρχηγούς 2-3 στικ (ο νέος να φεύγει με κλειστά μάτια και εγώ να βγάζω λαιμό έξω να δω χεχεχεχε) και μετά εγώ
εκείνη τη μέρα έκανα τρια (το έφερνα κοντά στους αναμένοντες για το επόμενο και ξαναχωνόμουν)... κάτω στο Τυμπάκι - πιο κάτω η ιστορία της μέρας εκείνης)
ααααααχ ωραίες εποχές - προχτές που πήγα τον νέους πέρασε το ηρακλάκι από πάνω... είχε ρίψη (πρόλαβα είδα 3 στικ πριν φύγω)
ΥΓ. φάση Τυμπάκι: Ο δίκας πολύ ξυγιμένος (δε φέιμους Βασιλαντωνάκης) πάντα στους απολυόμενους είχε την "έκπληξη" (όχι έκπληξη μια και το ξέραν από τους προηγούμενους) να τους βγάζει σε στριπτιζάδικο)))) χεχεχεχε ναι όλη την ΕΣΣΟ που απολυόταν από 1η ΜΑΛ... ε έτσι και εκείνη την μέρα... έλα όμως που είχα πάρει μετάθεση (ΔΥΣΤΥΧΩΣ), στο ΣΑΛ μόλις πριν γίνει η ΕΣΣΟ μου απολυόμενη... οπότε θα το έχανα το δωράκι
... όμως έτυχε εκείνη τη μέρα να κατεβάσω ΕΓΩ εκ' μέρους ΣΑΛ τα αλεξίπτωτα στην Κρήτη (ωραία φάση πας εκεί και δεν ανήκεις στην πράξη σε κανέναν) ... έλα όμως που οι απολυόμενοι (προηγ. σειρά από μένα) ΔΕΝ προλάβαιναν το δώρο κανονικά, οπότε τι είχε κανονίσει ο δίκας; ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (με τις στολές) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ (θα διανυκτερεύαμε εκεί) σε στριπτιζάδικο στο Τυμπάκι... ε λόγω ότι ήμουν παλιός 1η ΜΑΛ αλλά δεν θα προλάβαινα τους δικούς μου απολυόμενους για το δωράκι, με πήραν μαζί μη το χάσω... έγινε το ΧΑΟΣ
παραλαγές και πράσινα μπερέ κλπ. "έχ*σαν" οι κοπέλες
χεχεχεχεχε