Και οι αρκούδες επίσης...
Εδώ όμως συμφωνώ απόλυτα.
Αλλες οι ανάγκες των σκύλων , άλλες των ανθρώπων.
Ογκώδες - βαρύ σκυλί σαν το δικό σου σε διαμέρισμα ή σε μπαλκόνι ? Οχι![]()
Το ξαναγράψαμε "αγαπώ τον σκύλο μου" δεν σημαίνει τίποτα απο μόνο του , επίσης πρέπει να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό ...
Αλλη η δική μας ηθική , ΑΛΛΗ του ζώου..
Το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι τον δώσεις σε κάποιον (επιλεγμένο) φιλό σου που διαθέτει μεγάλη αυλή ή ακόμη καλύτερα αγρόκτημα και να τον επισκέπτεσαι.
Είχα γνωρίσει παλιά κάποιον ασφαλιστή και μηχανόβιο που έμενε σε ένα δυάρι στο Παγκράτι , μαζί του και δυο τεράστια δανέζικα που τα λάτρευε.. Φυσικά τα σκυλιά ήταν δυστυχισμένα.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
μην βλέπετε το σκυλί σαν ράτσα.
επίσης ο δικός μου δεν είναι τόσο μεγάλος όσο αυτά που βλέπετε το ύψως του είναι 50 πόντους.
επίσης δεν ρωτάω για το πως θα διώξω το σκύλο μου ούτε τι να τον κάνω αφού τον αγόρασα όύτε εάν έκανα λάθος που τον αγόρασα.
Ρωτάω κάτι συγκεκριμένο για το΄οποίο απάντηση δεν πήρα ίσως γιατί δεν έχετε γνώμη.
Κάτσε ρε φίλε.... 50 ποντοι δεν ειναι cane corso, που εσύ δήλωσες ότι έχεις! Εμείς που να ξέρουμε τι έχεις;
Το σοφότερο το είπε ο endopandou. Ειδικός και τέλος. Εδώ μεσα τι να σου πούμε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι να σου κάνω ρε φίλε που βγήκε κοντος. δεν μου ζήτησες να σου πω πως είναι ο σκύλος.
Νομίζω ότι έκανες ερώτημα για το τι ράτσα είναι ο σκύλος στο αρχικό post
Επίσης ήμουν ξεκάθαρος στο τι ήθιελα να μου πουν κάποιοι απο εδω μέσα εφόσον γνωρίζουν.
άρα απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις θεωρώ ότι κακός απάντησες και συνεχίζεις να απαντας.
Μην παίρνεις αμυντική στάση αμέσως βρε συ. Στον παραλληλισμό με το πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή ήμουν δεικτικός.
Λύση: Na πεις στη σύζυγο να βάζει τον σκυλο μέσα στο σπίτι 15 λεπτά πριν πας εσύ και να το έχει σε άλλο δωμάτιο απο το παιδί. Αν τώρα η σύζυγος δεν μπορεί να το κουμαντάρει ή το φοβάται, φοβάμαι πως θα έχετε θέμα γενικότερο.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing