Και στα fighter αν κόψεις κανένα δοντάκι γίνονται μη οδηγήσιμα απ΄τις σούζες, και?
Το θέμα δεν είναι ποιο είναι περισσότερο παιχνιδιάρικο, εφόσον ένα SS γίνεται εύκολα fighter, ενώ ένα fighter δεν μπορεί και τόσο εύκολα να γίνει SS εκτός του tuono ίσως. Τα υπόλοιπα στα χώραφια των SS (πίστα) θα έχουν θέματα, είτε με σκελετούς/αναρτήσεις, είτε επειδή θα αρχίσουν να ακουμπάνε κάτω όταν ανέβει σοβαρά ο ρυθμός.
Το θέμα είναι οτι ένα fighter είναι κυρίως fun bike και τα αγοράζει κάποιος για την κάβλα του. Τα 160-180 άλογα δεν χρειάζονται σε ένα τέτοιο μηχανάκι. Καθόλου θα έλεγα.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
καλα ρε μπαιρον μια φορα το μηνα ποσταρω εδω μεσα και με ξεκινησες διαμαχη?
για το ον τοπικ εγω απλα βλεπω οτι απο τη στιγμη που η πρωτη γενια αυτων των μοτο (βλεπε πρωτα σδ, πρωτα τουονο κ σ4ρ) κανανε σουζες για πλακα με τις 3 πρωτες ταχυτητες και διακοσαριζανε στον αερα ευκολα...τι να κανεις τα 200 αλογα τωρα σχεδον του καινουριου...εκτος απο το παιχνιδι εντυπωσεων και μεγεθουν, κατι αναφερθηκε και πιο πανω για 3 ποντους μεγαλυτερη
βεβαια η κατεμ μαλλον βλεπει οτι το παιχνιδι των ιπποδυναμεων ανεβαινει στα σβκ και βγαζει το σδ για μουλαρι μεχρι να εξελιχθει το μοτερ αυτο στην πραξη για να το βαλει στο σσ της
To μεταξόνιο και η κάστερ απο μόνα τους δεν λένε τίποτα αν δεν συνδυάζονται με σωστό ύψος για την ανάλογη χρήση.
Αν κάποιος που έχει στο μυαλό του ss κοιτάξει αυτά τα χαρακτηριστικά στον δούκα και δεν υπολογίσει το ύψος (κέντρο βάρους) και ύψος σέλας θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλη έκπληξη.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Το μεταξόνιο και η κάστερ λένε πολλά. Το θέμα σε μηχανάκια σαν τά δικά μας είναι είναι οτι η καρατιμόνα βάζει αλλιώς τον αναβάτη (και το τρόπο κατανομής του βάρους του) τελείως διαφορετικά απ΄τα SS.
To Τuono με το Mille πχ έχουν ίδιο ύψος σέλλας (830mm) αλλά σαν αίσθηση είναι μέρα με νύχτα. Και δεν το λέω μόνο από την διαφορά με Mille που έχω οδηγήσει, αλλά και απ΄το δικό μου που το είχα κάποια στιγμή με clipons.
golis-poke
7 χρονια τυονο ρε
καποια στιγμη πρεπει να κατσω να γραψω τα κατορθωματα μου και τα κατορθωματα του!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604