Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: μπήκαν τα κρύα... μπουφάν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πάρε colori για πολλούς λόγους: α) αξίζουν τα λεφτά τους β) αφτερ σειλς πολύ καλό γ) βοηθάς μια Ελληνική επιχείρηση να διατηρήσει μερικές θέσεις εργασίας. Και στην τελική γιατί όχι μιας και συναγωνίζονται στα ίσια οίκους του εξωτερικού.
    +1.
    ανανήψαντας

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    +1.
    Σήμερα πηγαίνοντας ν' ανοίξω το μαγαζί, σταμάτησα στην κολόρι και δοκίμασα το στορμ. Οι άνθρωποι ευγενέστατοι, το μπουφάν απίστευτο, η τιμή ίδια με του ιντερνετ και μάλιστα μιας και πιάσαμε κουβέντα για το ατύχημα που είχα και τα λεφτά που έφυγαν στο νοσοκομείο, μόνοι τους μου πρότειναν να σπάσουμε το ποσό στα 2.
    Να γιατί τοπικό μαγαζί και προσωπική επαφή.

Καλορίζικο να το χαίρομαι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    stock να είχαν μόνο καλά θα ήταν...
    στον Πειραιά π.χ. το καλοκαίρι είχαν μόνο (καλοκαιρινά) γάντια small
    σε ερώτηση πότε θα ξαναφέρετε, εισέπραξα την epic απάντηση:
    από μέσα Σεπτέμβρη...
    (και είχα πάει μέσα Ιουλίου)

ψάχναμε XXS κράνος, υποτίθεται ότι το FG 15 έβγαινε σε XXS, πουθενά στοκ σε όλη την Αθήνα...

ενώ όντως είναι εξυπηρετικοί, δεν έχουν με τι να σε εξυπηρετήσουν τις περισσότερες φορές
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 05/10/2013 στις 09:21.

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    stock να είχαν μόνο καλά θα ήταν...
    στον Πειραιά π.χ. το καλοκαίρι είχαν μόνο (καλοκαιρινά) γάντια small
    σε ερώτηση πότε θα ξαναφέρετε, εισέπραξα την epic απάντηση:
    από μέσα Σεπτέμβρη...
    (και είχα πάει μέσα Ιουλίου)
    Μην κατηγορείς τους εμπόρους γι' αυτό. Είναι άρρωστη η Ελληνική αγορά και ο καθένας προσπαθεί να τα βολέψει όπως μπορεί.

Εγώ ήμουν τυχερός που το είχε, το φόρεσα, μου άρεσε και το πήρα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

καταλαβαίνω πως το λες, αλλά από κει και πέρα αν θες να κρατηθείς, πρέπει να μπορείς να τραβάς πελάτες
    έχω κάθε καλή διάθεση να τους στηρίξω, αλλά πως να το κάνω αν δε με βοηθάνε αυτοί ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    REVIT SAND

Λοιπον....δεν ειναι τοσο ζεστο και δεν ειναι τοσο αδιαβροχο.

Τσιμπαει λιγο στα μανικια η βροχη και οι εξωτερικες τσεπες ολα μουσκεμα μεσα με λιγη βροχη ..........

....γιατι με πολλη βροχη μια φορα που με επιασε στην αθηνα μεχρι να σταματησω ειχα γινει κWλος. Τοσο πολυ που νομισα οτι μου πουλησαν μαιμου μπουφαν!! Το πηρα απο μαγαζι στην Αθηνα .

Τελος εχει λιγο μλκισμενο συστημα στα φερμουαρ στα μανικια χωρις κουμπακι και στην εθνικη αν σηκωθει λιγο το φερμουαρ (ο μοχλος του) ανοιγει απο τα χιλιομετρα το φερμουαρ.

Βεβαια 2 χρονια χρησης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ φθινοπορο-χειμωνα-ανοιξη + μια τουμπα για δυο μετρα ρολαριστη + ενα 5-κιλο πλαστικο πρασινο χρωμα πανω μου καπακι δεν εχει αλλαξει χρωμα σημαδια μηδεν φθορα μηδεν . Ειναι κυριολεκτικα σαν καινουργιο , ουτε ποντος δεν εχει φυγει ....μα την παναγια !!!

ήθελα να πάρω μια μπαλακλάβα, και πετάχτηκα μέχρι την colori σήμερα (6,5€ παρακαλώ)
    είδα το wolf, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ αλλά
    δεν έχει τσέπες ρε παιδιά
    και συνειδητοποίησα ότι κανένα δεν έχει
    μεγάλο μειονέκτημα αυτό, ειδικά για το χειμώνα
    έχω συνηθίσει στο μπουφάν να έχω:

κινητό
    χαρτιά (άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια/ταυτότητα)
    τσιγάρα
    και ενίοτε το πορτοφόλι

οι τσέπες όλων των colori δεν χωράνε επ ουδενί ούτε τα χαρτιά, ούτε πορτοφόλια

μεγάλο -, δυστυχώς

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    εχω ενα της uvex με 4 μεγαλες τσεπες μπροστα 2 εσωτερικες
    θηκη χαρτη στο μανικι
    με επενδυση πληρως αδιαβροχο
    και το εχω απο 2004 και ακομα αδιαβροχο ειναι
    α και πολυ ζεστο
    τωρα ποσο το ειχα παρει.......
    δεν θυμαμαι,σε προσφατη συζητηση με τα παιδια του μ μαρκετ-θεσ/νικης εχει σταματησει να παραγεται το συγκεκριμενο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ήθελα να πάρω μια μπαλακλάβα, και πετάχτηκα μέχρι την colori σήμερα (6,5€ παρακαλώ)
    είδα το wolf, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ αλλά
    δεν έχει τσέπες ρε παιδιά
    και συνειδητοποίησα ότι κανένα δεν έχει
    μεγάλο μειονέκτημα αυτό, ειδικά για το χειμώνα
    έχω συνηθίσει στο μπουφάν να έχω:

κινητό
    χαρτιά (άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια/ταυτότητα)
    τσιγάρα
    και ενίοτε το πορτοφόλι

οι τσέπες όλων των colori δεν χωράνε επ ουδενί ούτε τα χαρτιά, ούτε πορτοφόλια

μεγάλο -, δυστυχώς

Παράξενο, το δικό μου colori έχει 5 εξωτερικές τσέπες, 4 μπροστά και μία πίσω. Η πίσω είναι μεγάλη, όπως και οι 2 από τις μπροστά, για γάντια και εκεί είναι που βάζω τα χαρτιά μου. Το ίδιο και στο γιλέκο μου.
    Σχετικά με αυτό που αναφέρεις με τα hjc, η colori τα φέρνει προφανώς από έξω, ενώ τα προϊόντα colori τα κατασκευάζει. Αν έχει λοιπόν κάποιο ατού σαν επιχείρηση δεν είναι τα κράνη ή οι μπότες που μπορείς να πάρεις κι από αλλού, αλλά τα προϊόντα που κατασκευάζει και είναι εφάμιλλα των άλλων εταιριών και που μπορεί να διορθώσει φροντίσει όταν υπάρχει ένα θέμα, όπως πολλάκις έχει κάνει για πολλούς από μας στο παρελθόν, μέρος του άριστου customer service τους.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    REVIT SAND

Λοιπον....δεν ειναι τοσο ζεστο και δεν ειναι τοσο αδιαβροχο.

Τσιμπαει λιγο στα μανικια η βροχη και οι εξωτερικες τσεπες ολα μουσκεμα μεσα με λιγη βροχη ..........

....γιατι με πολλη βροχη μια φορα που με επιασε στην αθηνα μεχρι να σταματησω ειχα γινει κWλος. Τοσο πολυ που νομισα οτι μου πουλησαν μαιμου μπουφαν!! Το πηρα απο μαγαζι στην Αθηνα .

Τελος εχει λιγο μλκισμενο συστημα στα φερμουαρ στα μανικια χωρις κουμπακι και στην εθνικη αν σηκωθει λιγο το φερμουαρ (ο μοχλος του) ανοιγει απο τα χιλιομετρα το φερμουαρ.

Βεβαια 2 χρονια χρησης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ φθινοπορο-χειμωνα-ανοιξη + μια τουμπα για δυο μετρα ρολαριστη + ενα 5-κιλο πλαστικο πρασινο χρωμα πανω μου καπακι δεν εχει αλλαξει χρωμα σημαδια μηδεν φθορα μηδεν . Ειναι κυριολεκτικα σαν καινουργιο , ουτε ποντος δεν εχει φυγει ....μα την παναγια !!!
    Ευχαριστώ για το review.

Κάποια χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί στο sand 2 όπως αυτό που ανέφερες για το φερμουαρ στα μανίκια.

Το ήξερα πως δεν είναι απ' τα πιο ζεστά γιατί υποτίθεται πως είναι για adv χρήση.

Για την αδιαβροχοποίηση με προβλημάτισες λίγο. Αν και το σωστότερο είναι να φοράμε αδιάβροχα, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό γιατί σε καλοκαιρινες μπόρες εγώ δεν τα παίρνω μαζί μου.
    Στα μανίκια τσιμπάνε τα περισσότερα γιατί δεν φτιάχνουμε σωστά την αδιάβροχη επένδυση από μέσα ή επειδή αυτή είναι συνήθως λίγο κοντύτερη απ' το μανίκι και αφήνει κενό με το γάντι. Σε αυτή την περίπτωση το νερό θα φτάσει μέχρι τον αγγόνα.
    Το δικό μου μετά από 4 χρόνια δεν βάζει σταγόνα και μόνο στην πολύ βροχή μπορεί να ανοίξει δίοδο το νερό από κάποιο σημείο στο φερμουάρ. Αλλά όταν βρέχει με το τσουβάλι φοράω αδιάβροχα.

Δε γμτ θα πάρω το gtx που είναι gordex.

Thanks again.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 06/10/2013 στις 23:16.
    Sent from me using a computer.

πρόσφατα πήρα το BERING ODYSSEE αλλα ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει σε όλες τις συνθήκες...
    οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι εχει πολυ καλη ποιότητα κατασκευης και πολη καλη εφαρμογη και εργονομία...
    δείχνει ακόμη καλύτερο στις λεπτομέρειες απο τον αριστο προκάτοχο του BERING EXPLORER...
    μολις φτiαξει ο ωμος (και χαλασει ο καιρος) θα κανω αναλυτικο review

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Παράξενο, το δικό μου colori έχει 5 εξωτερικές τσέπες, 4 μπροστά και μία πίσω. Η πίσω είναι μεγάλη, όπως και οι 2 από τις μπροστά, για γάντια και εκεί είναι που βάζω τα χαρτιά μου. Το ίδιο και στο γιλέκο μου.
    Σχετικά με αυτό που αναφέρεις με τα hjc, η colori τα φέρνει προφανώς από έξω, ενώ τα προϊόντα colori τα κατασκευάζει. Αν έχει λοιπόν κάποιο ατού σαν επιχείρηση δεν είναι τα κράνη ή οι μπότες που μπορείς να πάρεις κι από αλλού, αλλά τα προϊόντα που κατασκευάζει και είναι εφάμιλλα των άλλων εταιριών και που μπορεί να διορθώσει φροντίσει όταν υπάρχει ένα θέμα, όπως πολλάκις έχει κάνει για πολλούς από μας στο παρελθόν, μέρος του άριστου customer service τους.
    μου το πε και η κοπελιά που με εξυπηρέτησε, ότι παλιά βάζανε μεγαλύτερες τσέπες...
    τσέπες έχει (2 στο στήθος, 2 χαμηλά), απλά χωράνε μετά βίας ένα πακέτο τσιγάρα όπως τις έκοψα...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Δε γμτ θα πάρω το gtx που είναι gordex.

Thanks again.
    Επειδη γυρνας με το μηχανακι υπο ολες τις συνθηκες ισως να ειναι πιο σοφο να επενδυσεις σε ενα Rukka.

Ξερω ειναι πολλα τα χρηματα και λιγο περιεργα τα κοψιματα τους αλλα πραγματικα δεν εχω ακουσει-διαβασει κανενα παραπονο απο τους (ομολογομενως λιγους) χρηστες τους.

Οταν πηρα το SAND κοιταγα και το VENTURE της Spidi αλλα προτιμησα το REVIT γιατι ολοι τοτε περναν REVIT και θεωρησα οτι κατι παραπανω θα υπαρχει που δεν μπορουσα να δω ως νουμπας που ειμαι!!!

Αλλα τελικα το επομενο (κοιταω αυτον τον καιρο) θα ειναι μεταξυ Spidi-Macna-Colori...αναλογα ποσα € θα καταφερω να μαζεψω!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Επειδη γυρνας με το μηχανακι υπο ολες τις συνθηκες ισως να ειναι πιο σοφο να επενδυσεις σε ενα Rukka.

Ξερω ειναι πολλα τα χρηματα και λιγο περιεργα τα κοψιματα τους αλλα πραγματικα δεν εχω ακουσει-διαβασει κανενα παραπονο απο τους (ομολογομενως λιγους) χρηστες τους.

Οταν πηρα το SAND κοιταγα και το VENTURE της Spidi αλλα προτιμησα το REVIT γιατι ολοι τοτε περναν REVIT και θεωρησα οτι κατι παραπανω θα υπαρχει που δεν μπορουσα να δω ως νουμπας που ειμαι!!!

Αλλα τελικα το επομενο (κοιταω αυτον τον καιρο) θα ειναι μεταξυ Spidi-Macna-Colori...αναλογα ποσα € θα καταφερω να μαζεψω!
    Ή Rukka θα παίξει ή Revit. Το θέμα είναι πως και στις δύο μάρκες τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι πανάκριβα, πρέπει να περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του ώστε να πέσει η τιμή.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 06/10/2013 στις 23:17.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    εγώ είχα το d-dry 500 της dainese και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος ...aftersale δεν χρειάστηκε γιατί δεν έπαθε τίποτα τόοοσα χρόνια που το είχα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν τα κρύα....μπρρρρ!!
    από DrBig στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2212
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2025, 08:12
  2. Το μπουφαν ειναι για τα κοροιδα
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2013, 00:04
  3. Απορια τωρα με τα κρυα.
    από Kotsis23 στο forum Off topic