Τα εχω ακομα....τευχη 1980-90....αλλα περισσοτερα Αγορι...μου αρεσε περισοοστερο...και ειχε και μπολικο Ροκ-Μεταλ...
Φοβερή σύμπτωση, χτες στο περίπτερο εκεί που κοίταγα τα περιοδικά πέφτει το μάτι μου σε τεύχος Μπλεκ, παραξενεύτηκα γιατί δεν ήξερα ότι κυκλοφορούσε ακόμα. Το αγόραζα ανελλιπώς χρόόόόνια ως πιτσιρικάς, τα κράταγα όλα τα τεύχη σε μια τσάντα αλλά στο τέλος δε χώραγαν άλλα, κάπου εκεί γύρω στο 1993-1994 τα πέταξα όλα λόγω έλλειψης χώρου. Θυμάμαι τα σιδερότυπα που είχε, πόσες λευκές φανέλες να είχα βάλει στη μάνα μου να μου σιδερώσει... Όπως και τα ραφτά στρατιωτικά σήματα που έβαζε σε κάποια τεύχη, μεγάλη επιτυχία!!! Στις αρχές θυμάμαι οι μισές σελίδες ήταν έγχρωμες και οι ενδιάμεσες ασπρόμαυρες από το λιθογραφείο, μ΄άρεσε το Παιδί Πάνθηρας, ο τερματοφύλακας-γιατρός και αν θυμάμαι καλά ήταν και το παιδί-θαύμα που κούτσαινε αλλά έριχνε τρελλά σουτ στο ποδόσφαιρο. Αργότερα έβαλε και τον Έρικ Καστέλ, φοβερή ποδοσφαιρική ιστοριούλα και σκίτσα, παίχτης της Παρί Σεν Ζερμαίν που πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα κι οδήγαγε ένα Renault Fuego. Μετά από ένα σημείο τα τελευταία χρόνια που το αγόραζα είχε χαλάσει κι είχε γίνει βαρετό, είχε βάλει κι ένα χαζό ένθετο με τον καθηγητή Μυστήριο που το λέγανε Ράδιο-Ζιζάνιο που φαντάζομαι το έγραφε ο ίδιος ο Ανεμοδουράς.
Μετά ανακάλυψα την ΠΤΗΣΗ και ο Μπλεκ σταμάτησε να αγοράζεται, υπέθεσα ότι τελικά οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να τον πιάσουν.
Πω ρε Vaska πάντως με γύρισες χρόνια πίσω, μου ήρθανε κάτι μνήμες από αξέχαστα καλοκαίρια, Κυριακή πρωί εκκλησία, μετά επίσκεψη σε κάτι γνωστούς για υποβρύχιο βανίλια κάτω από την κληματαριά διαβάζοντας το Μπλεκ που είχα αγοράσει από το περίπτερο μετά την εκκλησία...
Ειμαι και στο retromaniax οποτε εχω υλικο....θες να ανεβασω σιδεροτυπα?
Για την ωρα δες τα αυτοκολλητα...
http://www.retromaniax.gr/vb/showthr...l=1#post417325
Ημουνα πορωμένος με την ιστορία "Τερματοφύλακας Γιατρός" και φυσικά στο ποδόσφαιρο πιτσιρικάς επαιζα πάντα τέρμα, γιατί ήξερα να πέφτω καλά..
Γιατρός δεν έγινα, ούτε τερματοφύλακας επαγγελματίας, αλλά εγινα εντουράς και ετσι συνεχίζω να πέφτω στα χώματα
Το γουστάραμε τρελά τότε το Μπλεκ όλη η πιτσιρικοπαρέα. Θα ήθελα πολύ να δω κανα σιδερότυπο του τότε.