Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros γιατι φορας το καλυτερο μοτερ της lifan.αν αλλαξεις και το πλαστικο ροδελακι της καδενας θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για ακομα περισσοτερα χιλιομετρα το εχω κανει ηδη μαστορα μαζι με τα δισκακια συμπιεση θανατου σαν ΧΤ600 ενα πραμα....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzix οταν αλλαζουμε τα δισκακια πρεπει υποχρεωτικα να αλλαξουμε και τα λαδια? Αν δεν μπορείς να τα μαζεψεις σε μια λεκάνη... (εκτός αμα γουστάρεις ξηροκάμπανο κινέζο..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Αν δεν μπορείς να τα μαζεψεις σε μια λεκάνη... (εκτός αμα γουστάρεις ξηροκάμπανο κινέζο..) αχαχαχαχα βαζεις και ενα αυτοκολλητο και το κανεις κινεζο-φτουκατι................
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 το εχω κανει ηδη μαστορα μαζι με τα δισκακια συμπιεση θανατου σαν ΧΤ600 ενα πραμα.... ...
http://www.spiroslitsas.blogspot.gr/
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros γιατι φορας το καλυτερο μοτερ της lifan.αν αλλαξεις και το πλαστικο ροδελακι της καδενας θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για ακομα περισσοτερα χιλιομετρα Δεν το ήξερα αυτό Σπύρο, ευχαριστώ θα το κάνω.
Παιδια μιας κ που θα αλλαξω δισκακια τι αλλο μπορω να αλλαξω ετσι ωστε μην μου δημιργησει αλλο προβλημα?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzix Παιδια μιας κ που θα αλλαξω δισκακια τι αλλο μπορω να αλλαξω ετσι ωστε μην μου δημιργησει αλλο προβλημα? μηχανακι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 μηχανακι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 μηχανακι Καλά πας, στα βήματα του Αουφγκερτέτοιου βαδίζεις
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely "These violent delights have violent ends And in their triumph die, like fire and powder Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Καλά πας, στα βήματα του Αουφγκερτέτοιου βαδίζεις με οποιον δασκαλο καθισεις δεν λενε.................???
Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Καλά πας, στα βήματα του Αουφγκερτέτοιου βαδίζεις καλά ρε σεις τόσο πια δύσκολο είναι να πείτε ένα Γερμανικό όνομα; Αουφγκεμπραχτ! τόσο απλό Η μήπως Ωφγκεμπραχτ;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno καλά ρε σεις τόσο πια δύσκολο είναι να πείτε ένα Γερμανικό όνομα; Αουφγκεμπραχτ! τόσο απλό Αυτό δεν είναι όνομα μαν, αρχή τσιγαρόβηχα είναι.