Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Αναζήτηση scooter 50cc

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αννυ Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , το εκτιμώ. Έχω δει κοπέλες να οδηγούν mega scooter και απορώ πως τα καταφέρνουν, αν τους πλαγιάσει πως το σηκώνουν? Οδηγούσα runer ενός φίλου 100 κιλά με αυτον πάντα πάνω, όταν πλάγιαζε, σε κάποια σημεία με κλήση του δρόμου , έβαζε τα πόδια κάτω και το κρατούσε, πατούσα με τις μύτες, πραγματικά δεν μπορούσα. Οδηγώ 7 χρόνια αυτοκίνητο και μπορώ να σου πω σύμφωνα με τα σχόλια τον γύρο μου , που δεν μου χάιδευαν τα αυτιά , ότι ήμουν πολύ καλή οδηγός. Με το αυτοκίνητο δεν φοβόμουν, είχα σίδερο γύρο μου να με προστατεύει, στο μηχανάκι είμαι εκτεθειμένη από παντού, τι να μου κάνει το μπρουφαν με τα προστατευτικά και το κράνος , αν γίνει κάτι έγινε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα τρέχω , θα προσέχω και θα είμαι η μεγαλύτερη κότα στον δρόμο για να μην μπορέσει να γίνει κάτι. Ξέρω την κυκλοφορία, ξέρω να βλέπω αρκετές κινήσεις μπροστά όταν οδηγό και έχω αποφύγει πάρα πολλές καταστάσεις όλα αυτα τα χρόνια. Στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όταν μου κλείσει κάποιος τον δρόμο θα πρέπει να μπορώ να σταματήσω έγκαιρα , όχι πάνω του, όσο μικρότερη ταχυτητα τοσο ευκολότερα θα το κάνω. Μιλάω απο την δική μου εμπειρία με το αυτοκίνητο, και τον φίλων μου που οδηγούν χρονια μηχανακι. Το μονο που μου είπαν ειναι μην παρεις μηχανακι , τα ζω καθε μερα ειναι επικίνδυνο, δεν σε υπολογίζει κανεις.
    διατρεχεις πολυ μεγαλυτερο κινδυνο με το 50αρι παντως, παρα με ενα μεγαλυτερο! μην κοιτας μονο τι θα εχεις μπροστα σου απο κινηση! πιο σημαντικο ειναι τι θα εχεις πισω σου! και εκει με το 50αρακι ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , το εκτιμώ. Έχω δει κοπέλες να οδηγούν mega scooter και απορώ πως τα καταφέρνουν, αν τους πλαγιάσει πως το σηκώνουν? Οδηγούσα runer ενός φίλου 100 κιλά με αυτον πάντα πάνω, όταν πλάγιαζε, σε κάποια σημεία με κλήση του δρόμου , έβαζε τα πόδια κάτω και το κρατούσε, πατούσα με τις μύτες, πραγματικά δεν μπορούσα. Οδηγώ 7 χρόνια αυτοκίνητο και μπορώ να σου πω σύμφωνα με τα σχόλια τον γύρο μου , που δεν μου χάιδευαν τα αυτιά , ότι ήμουν πολύ καλή οδηγός. Με το αυτοκίνητο δεν φοβόμουν, είχα σίδερο γύρο μου να με προστατεύει, στο μηχανάκι είμαι εκτεθειμένη από παντού, τι να μου κάνει το μπρουφαν με τα προστατευτικά και το κράνος , αν γίνει κάτι έγινε. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα τρέχω , θα προσέχω και θα είμαι η μεγαλύτερη κότα στον δρόμο για να μην μπορέσει να γίνει κάτι. Ξέρω την κυκλοφορία, ξέρω να βλέπω αρκετές κινήσεις μπροστά όταν οδηγό και έχω αποφύγει πάρα πολλές καταστάσεις όλα αυτα τα χρόνια. Στην Ελλάδα οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, όταν μου κλείσει κάποιος τον δρόμο θα πρέπει να μπορώ να σταματήσω έγκαιρα , όχι πάνω του, όσο μικρότερη ταχυτητα τοσο ευκολότερα θα το κάνω. Μιλάω απο την δική μου εμπειρία με το αυτοκίνητο, και τον φίλων μου που οδηγούν χρονια μηχανακι. Το μονο που μου είπαν ειναι μην παρεις μηχανακι , τα ζω καθε μερα ειναι επικίνδυνο, δεν σε υπολογίζει κανεις.
    Φιλική συμβουλή (με βάση αυτά που γράφεις)

Μ Η Ν πάρεις μηχανάκι.Ειλικρινά δεν είσαι έτοιμη ακόμη.Όταν λες ότι θες να έχεις 50 αρι για να πηγαίνεις αργά και να μπορείς να φρεναρεις δεν έχεις συναισθηση του κίνδυνου που θα διατρεχεις.Επίσης όταν λες ότι δεν μπορείς να διαχειριστεις την κλίση που περνάει το μηχανάκι στη στροφή,τι εννοείς;;;Έτσι στρίβουν όλα τα δίτροχα ανά τον κόσμο.Αν δε μπορείς να το κάνεις καλύτερά μείνει με το αυτοκίνητο.
    Σκεψου επίσης ότι όταν οι φίλοι σου (οι μηχανοβιοι) σου λένε να μην πάρεις μηχανάκι μπορεί να έχουν διαγνώσει κι αυτοί την "ανετοιμότητα" σου.

Banned
    οτι σου ειπαν ολοι
    εξασκηση-εξοικειωση και μετα αγορα
    ενα κρανακι και προσεκτικα
    πολυ προσεκτικα
    και εγω θα σου προτεινω παπι
    αλλα η αποφαση δικη σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Μέχρι τώρα μου λέτε για τα κυβικά και αν είναι τετράχρονο η δίχρονο, αυτά δεν με προβληματίζουν καθόλου ,
    δεν το σκέφτομαι καθόλου , 50αρι τετράχρονο ψάχνω με χαμηλό ύψος σελας για να πατάω καλά όλο το πόδι μου κάτω.

Οι προβληματισμοί και οι απορίες μου είναι σχετικά με τις εταιρίες και τα μοντέλα του. ΑΝ κάποιο μοντέλο καποια χρονια εβγαζε προβλήματα.
    Σε ποια σημεία να δώσω βαρύτητα, τι να προσέξω σε ένα μεταχειρισμένο?
    Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να πατας και τα 2 ποδια σου κατω ακομα και οταν δεν ειναι εντελως επιπεδο το εδαφος στο σημειο που θα βρισκεσαι..Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα scarabeo 50(πενταετιας μοντελο περι τα 1000 ευρω μεταχειρο..) που εχει πολυ χαμηλο υψος σελας στενο πατωμα και δεν χρειαζεται να σου ανοιγει τα ποδια οποτε να μην φτανεις κατω κια ειναι αξιοπιστοκαι εχει και μεγαλους τροχους πολυ σημαντικο...

Υ.γ.Εχω προσωπικη εμπειρια απο την γυναικα μου που το ειχαμε ψαξει πολυ το θεμα(ειχαμε παρει το 100αρι εμεις..) και αποτι καταλαβαινω εχετε ιδιο μποι..
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2j68iew.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	301290
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ax02s7.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	60,4 KB 
ID:	301289
    Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 13/10/2013 στις 12:34.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    οπως και με τα αυτοκινητα ετσι και τα μηχανακια δεν ειναι για ολους καλα!!!εμεις τις συμβουλες μας στις δωσαμε απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις εσυ δεν προκαλει ατυχηματα μονο η ταχυτητα αννυ δυστηχως....ατυχηματα γινονται απο τους απειρους οδηγους οσο και προσεκτικος να εισαι αμα φοβασε και δεν το εχεις δεν ειναι καλο να ασχολησε με δικυκλα.....μακαρι να βρεις αυτο που θες αλλα το μηχανακι δεν ειναι μονο μια οικονομικη λυση και τελειωσαμε εχει κινδυνους και απροοπτα που πρεπει να τα προβλεπεις εσυ και να προσεχεις εσυ και δεν γινετε αυτο με το να πηγαινεις 30-40 χιλιομετρα την ωρα ισα ισα ετσι προκαλεις την τυχη σου και τους κινδυνους επανω σου.....η ταχυτητα των 40 χιλιομετρων δεν υπαρχει για αυτοκινουμενο οχημα...περιμενουμε νεα σου!!!φιλικα παντα!!!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Επίσης τώρα πιά θα φοράς κράνος και θα οδηγείς με τα δύο χέρια (αυτοκίνητο, κινητό με το ένα και τιμόνι με το άλλο ανήκουν στο παρελθόν).

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια!
    Από χθες είμαι μια περήφανη κάτοχος ενός Fly 50 4T , μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω ήδη αγαπήσει.
    Τα πρώτα ,μου χιλιόμετρα έγιναν στο κέντρο με αρκετή κίνηση και δεν ήταν τόσο δύσκολα, το ύψος και το βάρος του είναι ιδανικό, δεν με δυσκολεύει.
    Για να ξεκινήσω να σταματήσω και να κάνω πορεία είναι όλα απλά, χρειάζομαι αρκετό χρόνο και πάρα πολλά χιλιόμετρα για να το κάνω δικό μου και να το πηγαίνω εγώ , στην αρχή με πάει αυτό.
    Και φυσικά πολύ τύχη να μην συμβεί κάτι μέχρι να το συνηθίσω και να το ελέγχω απόλυτα.
    Το έζησα με το αυτοκίνητο, η πρώτη μέρα ήταν δύσκολή όλα μου φαινόντουσαν περίεργα και μετά από μια εβδομάδα ένιωθα ότι το έχω μάθει , μετά από ένα μήνα , μετά από ένα χρόνο έλεγα ότι δεν ήξερα τίποτα, τότε το είχα μάθει. Μετά τα 2 χρόνια και όσο περνούσε ο καιρός , μέχρι και τα 6 χρόνια που το είχα έβλεπα διαφορά. Δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να μάθεις κάτι καινούργιο, νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο μέγιστο αλλά πάντα στην ζωή έχει κάτι παραπάνω αρκεί να το εξασκείς καθημερινά. Το αυτοκίνητο ήταν η ζωή μου , δεν το άφηνα στιγμή , ήθελα συνέχεια να μαθαίνω τα όρια του, τις αντιδράσεις του με ασφάλεια πάντα , ποτέ δεν μου συνέβη τίποτα, ποτέ δεν ξεπέρασα τα όρια, απλώς τα πλησίαζα μέρα με την μέρα. Και όποτε χρειάστηκε έκανα ακριβός αυτό που έπρεπε , χωρίς να το σκεφτώ, χωρίς να το καταλάβω. Μετά βέβαια κοβόντουσαν τα πόδια μου και δεν πίστευα τι γλύτωσα.
    Με το μηχανάκι δεν θέλω να φτάσω σε τέτοιες καταστάσεις, όταν λέω ότι φοβάμαι είναι γιατί δεν έχω σίδερα γύρο μου να με καλύπτουν, οδηγώ κανονικά, μπαίνω μεσα στην ροή του δρόμου, δεν είμαι κάπου στην άκρη και εμποδίζω την κυκλοφορία . Πάντα και όχι μόνο επειδή είναι αρχή, θα προσέχω δεκαπλά, και για μένα και για όποιον άλλο κινείτε γύρο μου , δεν θα διεκδικώ την προτεραιότητα και το δίκιο μου. Αν θέλει να χωθεί κάποιος ας το κάνει, θα τον περάσω στο επόμενο κόκκινο και τι έγινε. Αν είναι κανένας παππούς, καμία γυναίκα, θα απομακρύνομαι, είναι πραγματικά απρόβλεπτοι. Προσέχω ακόμα και όταν είναι πράσινο μην περάσει κανένας με κόκκινο.Προσέχω τα πάντα για να έχω.
    Έτσι όπως οδηγούν εδώ, καλό είναι να φοβόμαστε όλοι για να προσέχουμε περισσότερο.

Φυσικά και φοράω πάντα κράνος και μπουφάν και όταν το συνηθίσω λίγο θα φοράω και τα γάντια.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σιδερένια

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Με το καλό να κάνεις τη δουλειά σου

Φυσικά και φοράω πάντα κράνος και μπουφάν και όταν το συνηθίσω λίγο θα φοράω και τα γάντια.

Αν μπορείς προσθεσε και μποτες/μποτακια που να πιανουν τον αστραγαλο

Banned
    καπου εδω μεσα λενε για την σωστη θεση στο δρομο
    ψαξτο λιγο
    σιδερενια και παντα ορθια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650
    καλοριζικο καλοταξιδο και πολλες βολτες!!!!
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    καλο-ταξιδο!!! Welcome to the club!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Από χθες είμαι μια περήφανη κάτοχος ενός Fly 50 4T , μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω ήδη αγαπήσει.
    Καλορίζικο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν μπορείς προσθεσε και μποτες/μποτακια που να πιανουν τον αστραγαλο
    Οπωσδήποτε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    καπου εδω μεσα λενε για την σωστη θεση στο δρομο
    ψαξτο λιγο
    σιδερενια και παντα ορθια
    Το θέμα που αναφέρει ο SHOOTER045, είναι αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137763
    Διάβασέ το θα σε βοηθήσει αρκετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    ΚΑλοριζικο και παντα ορθια!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καλοβολτο και παντα ορθια!

καποιος καποτε ειχε πει οτι η καταλληλη στιγμη για να σταματησεις να καβαλας, ειναι οταν σταματησεις να φοβασαι..

αντε παρτου γρηγορα τον αερα και συντομα να βρεθεις με ενα μεγαλυτερο, και γιατι οχι, με μεγαλη μηχανη να ταξιδευεις παντου!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. scooter 50cc
    από papaki 2007 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 12:59
  2. Scooter 50cc
    από GiKiZaS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2006, 17:26
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •