Moλις γυρισα απο βολτα.Μπα δεν αναβει στην αλλαγη.Ενταξει αν απλα ειναι κανενα καμμενο λαμπακι δεν με πειραζει.Απλα φοβηθηκα μηπως ηταν γενικο το προβλημα.
Βαλε στους διακοπτες wd40 να ξεμπλοκαρουν ολα!!!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
4η απορία: Διαβασα ρε παιδια κατι αρθρα για το παρκαρισμα.Ενω εχω πυλωτη και νομιζα οτι βολευει,πολλοι ειναι αυτοι που λενε να την βαζεις απεναντι απ το σπιτι σου.Δηλαδη διπλα απ τον δρομο(!!!) για να φοβουνται και καλα οι κλεφτες.Ισχυει κατι τετοιο?Γιατι σκεφτομαι την επομενη βδομαδα να παρω κατι σαν γατζο που εχω δει,να τον τοποθετησω στο εδαφος και να αγορασω και μια αλυσιδα για την μηχανη.Αν ειναι ομως να την βαλω στο πεζοδρομιο θα την δεσω σε 'κολωνακι της ΔΕΗ(δεν ξερω και αν ειναι νομιμο...).Αυτα
Ευχαριστωω
Ρε μάστορα, σε χωριό δεν μένεις..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καλοριζικη η μηχανη σου καλα χλμ και παντα ορθιος,επειδη διαβασα για την τηλεειδοποιηση και με ενδιαφερει, εχω και εγω patrol line που το βρισκουμε αυτο το κοκοψινι ; και καποιες info εχεις μια ασφαλειοθηκη κατω απο την σελα για τα 'ψιλα' φωτα ,φλας,κορνα κτλ.και την βασικη που ειναι κατω απο την μπαταρια ,μαζι με τους ρελεδες..για οτι αλλο θες μου λες.
Να'σαι καλα ευχαριστω πολυ!
Οσον αφορα την τηλεειδοποιηση εψαξα λιγο στο internet αλλα δεν βρηκα το ιδιο ματσουκι που εχω εγω αλλα κατι παρομοια.Εχει και εδω ενα καλο θεματακι που εξηγει τί παιζει. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=10793 Στο car που πατησα βρηκα παντως αγγελιες.