Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Η "άλλη" Ελλάδα

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Έστω οτι έχω ενα φαγαδικο.

Αν δώσω σε όλους τους άστεγους φαγητό και το ποστάρω, όλο και κάποιος θα πει οτι κάνω διαφήμιση και προσπαθώ να περάσω εμένα σαν ηρωα...

Αν ποστάρω οτι ήρθε ενας άγνωστος και αγόρασε ενα σάντουιτς και το έδωσε στον άστεγο, θα είμαι κατώτερος απο αυτόν τον άγνωστο απο την στιγμή που δεν το εδωσα εγω ο ιδιος το σαντουιτς στον αστεγο οπότε κακώς το ποστάρω...

seems legit...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    Έστω οτι έχω ενα φαγαδικο.

Αν δώσω σε όλους τους άστεγους φαγητό και το ποστάρω, όλο και κάποιος θα πει οτι κάνω διαφήμιση και προσπαθώ να περάσω εμένα σαν ηρωα...

Αν ποστάρω οτι ήρθε ενας άγνωστος και αγόρασε ενα σάντουιτς και το έδωσε στον άστεγο, θα είμαι κατώτερος απο αυτόν τον άγνωστο απο την στιγμή που δεν το εδωσα εγω ο ιδιος το σαντουιτς στον αστεγο οπότε κακώς το ποστάρω...

seems legit...
    Εδω ομως το σεναριο δεν ειναι υποθετικο,ασε που οι υποθεσεις που κανεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο για το οποιο μιλαμε.
    Ας ειναι...
    Προφανως αν εισαι ο ανθρωπος που εχει φαγαδικο και δινει φαγητο στους αστεγους δεν θα νιωσεις την αναγκη να το ποσταρεις,ποσο μαλλον
    να του δωσεις εναν βαρυγδουπο τιτλο του στυλ ο αλλος ελληνας και να χωσεις τον εαυτουλη σου μεσα σε αυτο.
    Ασε που αν αν εχεις φαγαδικο και κανεις κατι τετοιο
    δεν θα το εχεις για πολυ,οποτε μαλλον και δεν θα το εκανες σαν επιχειρηματιας η θα το εκανες στον βαθμο που θα σε επαιρνε.
    Οποτε σαν μαγαζατορας που βοηθαει τους φτωχους εισαι φιλανθρωπος κατι που δεν μου κανει απαραιτητα σε κακο,μονο που ο τυπος που ταιζει κοσμο
    στο αλλο θρεντ ειναι ανεργος και δεν εχει στον ηλιο μοιρα οποτε δεν κανει φιλανθρω πια αλλα δειχνει αλληλεγγυη.Εντελως διαφορετικα πραγματα.

Οσο για το δευτερο εξαρταται απο σενα το πως θα νιωσεις,εμενα δεν μου πεφτει λογος.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert.gr, στο 401 εδώ και αρκετά χρόνια -από το 2008- γίνεται μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα, χειρουργική επέμβαση σε περιπτώσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Ένας στρατιωτικός γιατρός μας εκπαιδεύτηκε με δική του πρωτοβουλία και με τη βοήθεια της υπηρεσίας στην Αγγλία. Επιστρέφοντας δυσκολεύτηκε πολύ να πείσει το σύστημα να του επιτρέψει να χειρουργεί ανευρύσματα στον εγκέφαλο, χωρίς να αγγίζει καν το κεφάλι του ασθενούς.Η μέθοδος, πολύ απλοϊκά θα σας το πούμε, προβλέπει την εισαγωγή κάποιων "ελατηρίων" μέσα στο ανεύρυσμα ,τα οποία εξασφαλίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να σπάσει. Φθάνουν εκεί μέσω μιας μικρής τομής που γίνεται όχι στο κεφάλι, αλλά ψηλά στο μηρό του ασθενούς!

Με συμπαραστάτη έναν παλαιότερο νευροχειρουργό, ο νέος γιατρός ξεκίνησε τη νέα μέθοδο στο 401. Κάθε χρόνο το νοσοκομείο κάνει περίπου 100 τέτοια χειρουργεία, με τους ασθενείς να αποχωρούν υγιέστατοι από το νοσοκομείο 24 ώρες μετά την επέμβαση! Όλα τα δημόσια νοσοκομεία στέλνουν τέτοια περιστατικά στο 401 το οποίο "χρεώνει" τα ταμεία με κόστος από 3000 έως 5000 ευρώ! Είναι το κόστος των υλικών ανάλογα με το μέγεθος του ανευρύσματος. Το νοσοκομείο χρεώνει αλλά εννοείται ότι .δεν πληρώνεται. Παρόλα αυτά συνεχίζει να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο, γιατί αν ένας ασθενής κάνει αυτή την επέμβαση σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο θα πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ!

Αυτό είναι το μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό "θαύμα" του 401.Το μάθαμε τυχαία και εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα! Οι άνθρωποι του νοσοκομείου επειδή "θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους" και από το ΓΕΣ για να "μην θεωρηθεί ότι διαφημιζόμαστε"!

http://www.aristotelismitsos.gr/eipa...TGoIZ.facebook

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert.gr, στο 401 εδώ και αρκετά χρόνια -από το 2008- γίνεται μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα, χειρουργική επέμβαση σε περιπτώσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Ένας στρατιωτικός γιατρός μας εκπαιδεύτηκε με δική του πρωτοβουλία και με τη βοήθεια της υπηρεσίας στην Αγγλία. Επιστρέφοντας δυσκολεύτηκε πολύ να πείσει το σύστημα να του επιτρέψει να χειρουργεί ανευρύσματα στον εγκέφαλο, χωρίς να αγγίζει καν το κεφάλι του ασθενούς.Η μέθοδος, πολύ απλοϊκά θα σας το πούμε, προβλέπει την εισαγωγή κάποιων "ελατηρίων" μέσα στο ανεύρυσμα ,τα οποία εξασφαλίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να σπάσει. Φθάνουν εκεί μέσω μιας μικρής τομής που γίνεται όχι στο κεφάλι, αλλά ψηλά στο μηρό του ασθενούς!

Με συμπαραστάτη έναν παλαιότερο νευροχειρουργό, ο νέος γιατρός ξεκίνησε τη νέα μέθοδο στο 401. Κάθε χρόνο το νοσοκομείο κάνει περίπου 100 τέτοια χειρουργεία, με τους ασθενείς να αποχωρούν υγιέστατοι από το νοσοκομείο 24 ώρες μετά την επέμβαση! Όλα τα δημόσια νοσοκομεία στέλνουν τέτοια περιστατικά στο 401 το οποίο "χρεώνει" τα ταμεία με κόστος από 3000 έως 5000 ευρώ! Είναι το κόστος των υλικών ανάλογα με το μέγεθος του ανευρύσματος. Το νοσοκομείο χρεώνει αλλά εννοείται ότι .δεν πληρώνεται. Παρόλα αυτά συνεχίζει να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο, γιατί αν ένας ασθενής κάνει αυτή την επέμβαση σε κάποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο θα πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ!

Αυτό είναι το μικρό αλλά πολύ ουσιαστικό "θαύμα" του 401.Το μάθαμε τυχαία και εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμούσε τη δημοσιότητα! Οι άνθρωποι του νοσοκομείου επειδή "θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους" και από το ΓΕΣ για να "μην θεωρηθεί ότι διαφημιζόμαστε"!

http://www.aristotelismitsos.gr/eipa...TGoIZ.facebook
    Ωραια ειδηση.Το αν ειναι αληθινη η οχι δεν με απασχολει (οχι οτι δεν παιρνει κουβεντα το ολο πραγμα)
    Τι σχεση εχει ουτως η αλλως με ολα τα παραπανω;
    Εκτος και αν η ειδηση και η προσωπικη αφηγηση/μαρτυρια ειδικα οταν αυτη γινεται μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια ειναι το ιδιο πραγμα.Αν ειναι πειτε μου να παω τωρα να απελπιστω.
    Δηλαδη αμα ποσταρω εγω οτι στο ταδε κοινωνικο γιατρειο γινεται δωρεαν χορηγηση του ταδε φαρμακου,εχω καποιο οφελος; (περαν του λαικ γιατι δειχνω και ενα καποιο κοινωνικο ενδιαφερον βρε παιδακι μου)
    -..Not Yet!

Μέλος
    χειρουργηθηκα απο το συγκεκριμένο ιατρο...τρεις γιατροι κανουν εμβολισμο στην ελλαδα. ειναι ενας απο ους τρεις (ή τουλαχιστον ηταν οταν με χειρουργησε). οντως μιλαμε για ενα απιστευτο γιατρο. προσωπικα του εμπιστευτηκα την ζωη μου... απλα απιστευτος! γνωρισα ανθρωπο που οταν τον παρεσυρε αυτοκινητο, και τον ειχαν ξεγραμμενο, του εδωσε ξανα ζωη και δεν ειναι παραλυτος οπως αρχικα ειχε προβλεφθει. απλα απιστευτος ιατρος. ψαξτε λιγακι και το ονομα του θα το βρειτε αρκετα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Τι σχεση εχει ουτως η αλλως με ολα τα παραπανω;
    Καμμια σχεση.Ετυχε να το δω,μου εκανε εντυπωση και το δημοσιευσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Εγω δεν σε ξερω και ουτε να σε γνωρισω θελω.
    Οταν ανοιγεις θρεντ και τοποθετεις υπουλα τον καθε αφανη ηρωα διπλα σε σενα που συμπεριφερθηκες προβλεψιμα
    και σιγουρα οχι σαν "αλλος ελληνας" μπορω να σε κρινω και για υποκρισια και για χιλια δυο ακομα.
    Το αν τον βοηθησες αφιλοκερδως η οχι (που μαλλον δεν) τον γερο η οποιονδηποτε μπαινει στο καταστημα σου επισης δεν με νοιαζει.
    Αλλωστε αν το ειχες κανει δεν θα το εγραφες,ουτε καν θα το υπονοουσες,ποσο μαλλον να κατσεις να γραψεις μια συναισθηματικα φορτισμενη
    ιστοριουλα για να μας κανεις να κοιταξουμε αλλου.
    Υπαρχει και το φεισμπουκ για να φτιαξεις το προφιλ σου κατα το δοκουν.Ευτυχως αυτος ο χωρος παραμενει (ακομα) ενα φορουμ.

καλα εγω γιατι πιστευω οτι στην ουσια δεν εκανε τιποτα απολυτως ο κτηνος;

θα μπορουσε ο γιος του γερακου να τον παει στο νοσοκομειο. απλα.

καποια επαγγελματα εχουν να πουν πολλες ιστοριες καθημερινης τρελας και προβληματα που δεν θα μπορουσες καν να φανταστεις οτι συμβαινουν η υπαρχουν. δες το απο αυτην την πλευρα.

εμενα μαρεσει να ξερω τα προβληματα που δεν θα μπορουσα να φανταστω. οτι υπαρχουν διπλα μας. οτι πραγματικα συμβαινουν.

πρωσοπικα με κανουν να αναθεωρω για πραγματα που αγνοουσα. (αυτο αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    καλα εγω γιατι πιστευω οτι στην ουσια δεν εκανε τιποτα απολυτως ο κτηνος;

θα μπορουσε ο γιος του γερακου να τον παει στο νοσοκομειο. απλα.

καποια επαγγελματα εχουν να πουν πολλες ιστοριες καθημερινης τρελας και προβληματα που δεν θα μπορουσες καν να φανταστεις οτι συμβαινουν η υπαρχουν. δες το απο αυτην την πλευρα.

εμενα μαρεσει να ξερω τα προβληματα που δεν θα μπορουσα να φανταστω. οτι υπαρχουν διπλα μας. οτι πραγματικα συμβαινουν.

πρωσοπικα με κανουν να αναθεωρω για πραγματα που αγνοουσα. (αυτο αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος)
    Μην ασχολείσαι ρε Γιάννη...
    Αν ήθελα να του πω κάτι θα του το έλεγα μόνος μου.

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Μην τα κρατατε μεσα σας.
    Βοηθηστε τον κοπανο συνανθρωπο σας (εγω ειμαι αυτος) να βελτιωθει.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αν ήθελα να του πω κάτι θα του το έλεγα μόνος μου.

υπαρχει κι αυτη η παραμετρος

φορουμ ειπαμε. καταθεση αποψεων

Υπάρχουν άπειρες παράμετροι αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τις εξετάσω.
    Το ρεσιτάλ μαλακίας θα το δώσει μόνος του.
    ανανήψαντας

Υπάρχουν άπειρες παράμετροι αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τις εξετάσω.
    Το ρεσιτάλ μαλακίας θα το δώσει μόνος του.
    Ενταξει, πολυ θα ηθελα να με βοηθησεις στο προβλημα μου αλλα αφου δεν θες τι να σε κανω.
    Προφανως εσυ ασχολεισαι μονο με τους αλλους ελληνες.

Υ.Γ Το να ξερεις οτι εισαι μαλακας και να το απολαμβανεις οπως εγω δεν ειναι κακο.Κακο ειναι
    να εισαι μαλακας και να μην το ξερεις.
    -..Not Yet!

Κοίτα το μαλάκας είναι ένα θέμα...
    Ένα θέμα όμως για το οποίο δεν ευθύνεσαι.
    Γεννιέσαι μαλάκας το ξέρεις, δεν το ξέρεις λίγη σημασία έχει.
    Η κακοήθεια όμως είναι επιλογή
    ανανήψαντας

Η κακοήθεια όμως είναι επιλογή
    Το βρηκες.
    Τα'παιξα η ολα η τιποτα και δυστυχως εχασα.
    -..Not Yet!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	elliniki-diakrisi-se-diethni-diagonismo-fotografias.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	308311

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας
    Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 15:25

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου Eurokinissi στη Λάρισα, Κώστας Μάντζιαρης είναι ο νικητής του παγκόσμιου βραβείου φωτογραφίας της Raymond Weil, που ανακοινώθηκε την Τρίτη στη Γενεύη. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά από την ελβετική εταιρία ρολογιών και είχε ως θέμα τη μουσική. Η βραβευμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Καλλονή Γρεβενών και θα βρίσκεται στο περίπτερο της Raymond Weil στην ερχόμενη έκθεση της Ζυρίχης. Ο Κώστας Μάντζιαρης έχει διακριθεί επίσης το 2006 και το 2007 στον διαγωνισμό του National Geographic και το 2009 στο διαγωνισμό Sony World Photography Awards.

http://www.naftemporiki.gr/photos/756693
    ανανήψαντας

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. Πίνδος - Βάλια Κάλντα. Μια άλλη Ελλάδα...
    από stavrouliasp στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2008, 22:13
  3. Ελλάδα... Αλλη μια πρωτιά
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 12:06
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων