ΔΕΝ ΕΧΩ LOCTITE..........
Αν ειναι δυνατον ξεχασα να παρω το πιο σημαντικο και ολα ειναι κλειστα, κατι φιλους που ρωτησα νομιζαν οτι μιλαω κινεζικα. Να αναβαλω την επισκευη η να τα βιδωσω χωρις loctite και να βαλω αυριο με το καλο?
Ρε παιδες κατι ακομα, Πηγα οπως σας ειπα και πηρα δισκους και τακακια. Πηγα σε πολυ αξιολογο μαγαζι και πολυ γνωστο και αγορασα δισκο artrax επειδη μου το τον προτειναν και δεν ειχαν brembo h braking που ηθελα. Με επιασαν κοροιδο 85euros ηταν. Ειναι επικυνδινος η να τον βαλω? Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τον γυρισω γιατι τον εβγαλα απο την συσκευασια για να τον δοκιμασω, οσο αναφορα διαστασεις κλπ. Τους πουλανε στα περισσοτερα μαγαζια στην αθηνα λετε να εχω προβλημα?
Λοιπον αλλαξα δισκους μπροστα-πισω, τακακια, σωληνακια ηψυλης, καθαρισα δαγκανες - εμβολακια, και εκανα εξαερωση με τον πατροπαραδοτο τροπο: Ανοιξε- Τραβα- Αφησε- Κλεισε.
Δεν υπαρχει πιο ευκολο μηχανακι για να λερωσεις τα χερια σου. Τελος!!
Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι τα σωληνακια τα αλλαξα γιατι δεν ξερω ο προηγουμενος τα ειχε αλλαξει ποτε. Τα καινουρια που πηρα τα ρακορ τους ειναι βιδωτα (VENHIL) πως θα παρατηρησω αν τρεχουν η οχι. (αλλαξα και τα χαλκινα ροδελακια)
Οταν δακρυζουν φαινεται η απλα υπαρχει μια σχετικη υγρασια στις ενωσεις. Αυτη τη στιγμη δεν φαινεται να χανει. Υπαρχει καποιος τροπος να το τεσταρω για μη βρεθω προ εκπληξεως?
Ενωεις οτι ειναι τετοια ε?
Αν δεν εισαι σιγουρος για την ποιοτητα ή την τοποθετηση που σου κανανε δεν υπαρχει ασφαλης τροπος για να το τσεκαρεις. Το να περιμενεις να δακρισει ή ακομα χειρωτερα να σταξει ειναι ρώσικη ρουλετα.
Αν εμπιστευεσαι τον τυπο που στα πουλησε και στα τοποθετησε, μερικα πολυ εντονα φρεναρισματα σε καμια αλλανα ισος να σου διωξουν τον φοβο.
Προφανος και η παραμικρη διαροη ή σπογκοδης αισθηση (αερας) πρεπει να σε προβληματισει πολυ αμεσα.
ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΟΗ.
Εγω τα τοποθετησα και μπορω να πω οτι με εμπιστευομαι. Εχω αλλαξει πολλες φορες φρενα σωλινακια κλπ αλλα παντα τα ρακορ ηταν πρεσαριστα γι'αυτο και ρωταω. Το οδηγω και τα φρενα ειναι μια χαρα. Εχω μαρκαρει και με πολυ λεπτο ανεξίτηλο τη σταθμη και στα στα 2 δοχεια για να ειμαι σιγουρος.
Ναι αυτου του τυπου ειναι αυτα που εβαλα. Προσπαθησα να τα σφιξω οσο μπορω χωρις να κανω ζιμια στα ρακορ.