Άμα η αγορά απαιτεί να μαγαζιά ανοιχτά τις Κυριακές ας ειναι ανοιχτά.
δεν αντέχω τη κλάψα κάποιων, "αχ τι θα γίνει που θα χάσουμε τη κυριακάτικη ξεκούραση;"
Πιο κατανοητό τώρα;
Άμα η αγορά απαιτεί να μαγαζιά ανοιχτά τις Κυριακές ας ειναι ανοιχτά.
δεν αντέχω τη κλάψα κάποιων, "αχ τι θα γίνει που θα χάσουμε τη κυριακάτικη ξεκούραση;"
Πιο κατανοητό τώρα;
ποια αγορά ρε παιδιά θα μας τρελλάνετε μου φαίνεται
και εγώ γουστάρω να ψωνίζω 3 η ώρα το βράδυ επειδή έχω αϋπνίες
να μου κρατάνε τα μαγαζιά ανοιχτά ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σήμερα κάτι έχω. Άλλα εννοώ και άλλα περνάω προς τα έξω...
Ήδη τα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα έχουν εξοντώσει τους μικρότερους. Αν κάποιοι μπορούν να αντέξουν το πρόσθετο κόστος λειτουργίας κατά τις Κυριακές, αυτοί είναι οι μεγάλοι. Αν λοιπόν ο κόσμος προτιμήσει τις Κυριακές για τις αγορές του αυτόματα ρίχνει και λίγο χωματάκι στον τάφο των μικρών.
Think faster than you ride
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αυτη η αποφαση ειναι απαραδεκτη...για να μη χρησιμοποιησω τπτ λαϊκες εκφρασεις και φαω κοκκινηγια μια δεκαετια δουλεψα 7μηνα και 8μηνα ...7 μερες την εβδομαδα και 10ωρα...ξερω καλα καλα τι σημαινει και που αποσκοπει...να γεμισουν κι αλλο οι τσεπες ορισμενων ελληνων...ποιος 40αρης η 50αρης εργαζομενος θα αντεξει αυτους τους ρυθμους...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φιλε Ζευκα χωρις παρεξηγηση... ειναι λαθος το σκεπτικο σου...η Ελλαδα δεν μπορει να γινει Νεα Υορκη οπου μονο τα φαγαδικα ξεπερνουν στον αριθμο τις 5.000...Και κατι ακομη...εγω δε μιλαω για ξεκουραση...αλλα να μην εχει κανεις μια Κυριακη να βγαλει το παιδι του μια βολτα..??
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Παίδες φυσικά εννοείται πως η μέρα ξεκούρασης του εργαζομένου, εάν δουλεύει Κυριακή, μεταφέρεται σε άλλη μέρα, έτσι;
δεν νομίζω να είπε κανείς δουλειά 7 μέρες τη βδομάδα
ψαναψόφα φούστη γλάρε