Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    εγω οταν κανω κατι παρανομο δεν παιρνω στο κεφαλι μου κανενα παρα μονο τον εαυτο μου.

εσυ θα παρεις αναγκαστικα τους γονεις σου, καναν συνεπιβατη χωρις κρανος ή και κανα περαστικο. Στον εαυτο σου κανε οτι θες, κανεις ομως δε θελει να σε δει σε ασχημη κατασταση.

σου ακουγομαι κακος, αλλα στατιστικα η ηλικια σου εκει καταληγει. Το "ελα δεν πειραζει" , "σιγα μην τυχει σε μας" , "μια φορα μωρε δεν το ξανακανουμε", "ελα να πατησουμε για πλακα" και αλλα πολλα ομορφα ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση στην ηλικια σου.

Οχι οτι οι μεγαλοι δεν κανουν μλκιες, προφανως και κανουν, ολοι κανουμε. Αλλα εσυ εισαι 17.
    συμφωνω φιλε μ αυτα π λες και αυτες τις φρασεις τις λεμε συνεχεια οσο και αν μεγαλωνουμε.. εχω μαθει να οδηγαω παντα προσοχη και στ τιμονια ειμαι 5 χρονια σιγουρα χωρις να παθω γρατζουνια..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petrinho1997 Προβολή μηνύματος
    φιλε χαζομαρες στς 2 ροδες δν κανεις ποτε.. αμα σε κυνηγησει μπατσος δν ξερω πως θ αντιδρασω αλλα δν πιστευω να φυγω και να τρεξω..
    ηδη τις χαζομαρες τις αρχισες προτου παρεις το μηχανακι
    λοιπον για να μην μακρυγορουμε
    ΝΟΜΙΜΟ 125 με αδεια 50 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΚ
    τωρα ψαξε παρε με 300 με λιγοτερα με οτι θες,κλεμμενο φαγωμενο μαμουνιαρικο δεν ξερω
    και ξεκινα

Ρε φίλε , άμα θες εσύ να είσαι παράνομος δε μας καίγεται καρφί . Κάνε ότι σε φωτίσει το 5ετές έμπειρο κεφάλι σου .

Άμα ...Λέω άμα ... σου τύχει κατα λάθος καμιά στραβή , ακόμα και αν δεν φταίς εσύ ... Τον άλλο που θα εμπλακεί μαζί σου , δεν τον σκέφτεσαι ???

Τί σου φταίει ο άλλος που δεν θα τον καλύψει η ασφάλειά σου (οι παράνομοι - πιωμένοι δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος) αν τύχει και εμπλακεί σε ατύχημα μαζί σου ???

Βασικά ...και με λίγα λόγια , αν οδηγάς χωρίς δίπλωμα ...Είσαι δημόσιος κύνδινος !! Ακόμα και 35 χρονών να είσαι και οδηγός αγώνων ...Αν δεν έχεις δίπλωμα και με τρακάρεις και φταίς και εγώ πάθω κάτι σοβαρό ...Ποιός θα με αποζημιώσει εμένα ????

Καλύτερα πάρε ένα καθαρόαιμο 250άρι να τρέχεις στα βουνά , να κάνεις σούζες και να σπας τα πλευρά σου παρά 125άρι παπί και με τρακάρεις ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???

καταλαβα μαγκες και δεκτες οι γνωμες σας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    συμφωνω φιλε μ αυτα π λες και αυτες τις φρασεις τις λεμε συνεχεια οσο και αν μεγαλωνουμε.. εχω μαθει να οδηγαω παντα προσοχη και στ τιμονια ειμαι 5 χρονια σιγουρα χωρις να παθω γρατζουνια..
    αυτο ακριβως ειναι το προβλημα.

επειδη εσυ στα 5 χρονια που οδηγας δεν επαθες κατι σου εγινε ΠΑΙΔΕΙΑ λογω βιωματος οτι με την ιδια λογικη δε θα παθεις κατι στο μελλον.

φυσικα και η λογικη αυτη ειναι λαθος , και τα στατισικα σε διαψευδουν
    Τελευταία τροποποίηση από dimzan; 15/11/2013 στις 02:49.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    αυτο ακριβως ειναι το προβλημα.

επειδη εσυ στα 5 χρονια που οδηγας δεν επαθες κατι σου εγινε ΠΑΙΔΕΙΑ λογω βιωματος οτι με την ιδια λογικη δε θα παθεις κατι στο μελλον.

φυσικα και η λογικη αυτη ειναι λαθος , και τα στατισικα σε διαψευδουν
    δν ειπα εγω οτι επειδη προσεχω δν θα παθω τιποτα στο μελλον.. μπορει να μν φταιω εγω και να φταιει ο αλλος ή και γω να φταιω.. δν σημαινει οτι επειδη ο καθενας παει μ προσοχη δν μπορει να παθει κακο

εχω μαθει να οδηγαω παντα προσοχη και στ τιμονια ειμαι 5 χρονια σιγουρα χωρις να παθω γρατζουνια..
    Αν το "1997" στο ψευδώνυμό σου είναι το έτος γέννησής σου, οδηγάς μηχανάκια από τα 11;

Αν είναι έτσι, πρέπει όντως να είσαι καλός οδηγός! Δεν υπάρχουν καλύτεροι χειριστές από αυτούς που ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία. Για πολλούς λόγους!
    Αν βάλεις και λίγο σύνεση στη συνταγή (επιλέγοντας μηχανάκι που καλύπτει το δίπλωμα που έχεις ή θα βγάλεις) σου εγγυώμαι ότι θα έχεις πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα παίζοντας με τα δίτροχα!
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Αν το "1997" στο ψευδώνυμό σου είναι το έτος γέννησής σου, οδηγάς μηχανάκια από τα 11;

Αν είναι έτσι, πρέπει όντως να είσαι καλός οδηγός! Δεν υπάρχουν καλύτεροι χειριστές από αυτούς που ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία. Για πολλούς λόγους!
    Αν βάλεις και λίγο σύνεση στη συνταγή (επιλέγοντας μηχανάκι που καλύπτει το δίπλωμα που έχεις ή θα βγάλεις) σου εγγυώμαι ότι θα έχεις πολλά και απολαυστικά χιλιόμετρα παίζοντας με τα δίτροχα!
    το 1997 δηλωνει ετος γεννεσης και απο πολυ μικρος ειμαι στο τιμονι χωρις ν παθω γρατζουνια.. οπως ειπες και συ αμα σκεφτω σωστα κ λογικα και δν κανω χαζομαρα και εξυπναδες με το μηχανακι θα μαι κομπλε

Banned
    το 1997 δηλωνει ετος γεννεσης και απο πολυ μικρος ειμαι στο τιμονι χωρις ν παθω γρατζουνια.. οπως ειπες και συ αμα σκεφτω σωστα κ λογικα και δν κανω χαζομαρα και εξυπναδες με το μηχανακι θα μαι κομπλε
    αποψη σου
    καθως πιστευω(οπως και οι περισοτεροι εδω μεσα)
    οτι αυτο που ρωτησες εκτος απο παρανομο ειναι και επικινδυνο
    εσυ μπορει να προσεχεις να φρεναρεις,να φορας κρανος,να να να
    να ξερεις ομως οτι αν σε σταματησουν και εχεις αδεια 50cc και μοτερ 125 και αν δεν εχεις εξτρα χαρτια για το μοτερ,παει το μηχανακι θα στο παρουν για κλεμμενο
    και εσυ σουμπητος να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα
    και μην νομιζεις οτι εσυ εισαι ποιο εξυπνος,υπαρχουν αστυνομικοι που μηχανακια σαν αυτο που θες να παρεις-μαμουνιαρικο-εχουν τσακωσει δεκαδες
    και πες οτι δεν γινεται αυτο,και αγοραζεις το μηχανακι του βγαζεις ασφαλεια κλπ κυκλοφορεις<<νομιμα>>-σε σωζει οτι δεν περναει κτεο,αρα σαν μαμουνιαρικο δεν θα σε πειραξει,εκτος και οταν θα περνας απο καμμια λαικη,η κανενα μαναβικο και σταματαει μονο του στον παγκο με τις μπανανες
    σκεψουν την τυχαια περιπτωση να εμπλακεις σεατυχημα,και ρωτα ολους εδω μεσα αν υπαρχει εστω και ενας που δεν ειχε ατυχημα,μικρο η μεγαλο
    και χτυπας,η σε χτυπανε,και ανακαλυπτουν,οτι τα cc δεν συμφωνουν,οτι δηλαδη εχεις ποιο μεγαλο μοτερ
    θα σε κυνηγησει ο ασφαλιστης,η αστυνομια,μεχρι αποζημιωσεως ολων απο την τσεπη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    αν παρολα αυτα εσυ επιμενεις οκ ολοι οσοι γραψαμε-απαντησαμε στο θεμα σου σου δειξαμε-ειπαμε το σωστο γιατι εσυ μας ρωτησες
    απο εκει και περα καλη τυχη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αποψη σου
    καθως πιστευω(οπως και οι περισοτεροι εδω μεσα)
    οτι αυτο που ρωτησες εκτος απο παρανομο ειναι και επικινδυνο
    εσυ μπορει να προσεχεις να φρεναρεις,να φορας κρανος,να να να
    να ξερεις ομως οτι αν σε σταματησουν και εχεις αδεια 50cc και μοτερ 125 και αν δεν εχεις εξτρα χαρτια για το μοτερ,παει το μηχανακι θα στο παρουν για κλεμμενο
    και εσυ σουμπητος να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα
    και μην νομιζεις οτι εσυ εισαι ποιο εξυπνος,υπαρχουν αστυνομικοι που μηχανακια σαν αυτο που θες να παρεις-μαμουνιαρικο-εχουν τσακωσει δεκαδες
    και πες οτι δεν γινεται αυτο,και αγοραζεις το μηχανακι του βγαζεις ασφαλεια κλπ κυκλοφορεις<<νομιμα>>-σε σωζει οτι δεν περναει κτεο,αρα σαν μαμουνιαρικο δεν θα σε πειραξει,εκτος και οταν θα περνας απο καμμια λαικη,η κανενα μαναβικο και σταματαει μονο του στον παγκο με τις μπανανες
    σκεψουν την τυχαια περιπτωση να εμπλακεις σεατυχημα,και ρωτα ολους εδω μεσα αν υπαρχει εστω και ενας που δεν ειχε ατυχημα,μικρο η μεγαλο
    και χτυπας,η σε χτυπανε,και ανακαλυπτουν,οτι τα cc δεν συμφωνουν,οτι δηλαδη εχεις ποιο μεγαλο μοτερ
    θα σε κυνηγησει ο ασφαλιστης,η αστυνομια,μεχρι αποζημιωσεως ολων απο την τσεπη σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    αν παρολα αυτα εσυ επιμενεις οκ ολοι οσοι γραψαμε-απαντησαμε στο θεμα σου σου δειξαμε-ειπαμε το σωστο γιατι εσυ μας ρωτησες
    απο εκει και περα καλη τυχη
    ναι ρε φιλε για αυτο εκανα λογαριασμο για να μαθω κατι παραπανω απ ανθρωπους π τα χουν περασει αυτα.. δν ηρθα να κανω εντυπωση.. σε λιγο καιρο θα βγω και γω στς δρομους αν δν ξερω 3 πραγματα απ μεγαλυτερους τοτε ειμαι χαμενος !!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ναι ρε φιλε για αυτο εκανα λογαριασμο για να μαθω κατι παραπανω απ ανθρωπους π τα χουν περασει αυτα.. δν ηρθα να κανω εντυπωση.. σε λιγο καιρο θα βγω και γω στς δρομους αν δν ξερω 3 πραγματα απ μεγαλυτερους τοτε ειμαι χαμενος !!
    Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε αυτό το τελευταίο και νομίζω ότι μόνο γι' αυτό αξίζει να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς, που για ν' ακριβολογούμε οι "μεγαλύτεροι" στις έχουν δώσει. Δώσε λοιπόν κι εσύ την δέουσα προσοχή και όλα θα πάνε καλά.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως πολύ μου άρεσε αυτό το τελευταίο και νομίζω ότι μόνο γι' αυτό αξίζει να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς, που για ν' ακριβολογούμε οι "μεγαλύτεροι" στις έχουν δώσει. Δώσε λοιπόν κι εσύ την δέουσα προσοχή και όλα θα πάνε καλά.

μεσα σε λιγες μερες μπηκε το μυαλο μ σε σειρα και πιστευω πως εβαλα μυαλο και μου λυθηκαν αρκετες αποριες.. θα κανω οτι μ λενε οι μεγαλυτεροι ωστε οτι και αν συμβει να μαι καλυμενος απο παντου! και σας ευχαριστω!

Banned
    μεσα σε λιγες μερες μπηκε το μυαλο μ σε σειρα και πιστευω πως εβαλα μυαλο και μου λυθηκαν αρκετες αποριες.. θα κανω οτι μ λενε οι μεγαλυτεροι ωστε οτι και αν συμβει να μαι καλυμενος απο παντου! και σας ευχαριστω!
    μακαρι μικρε να εισακουστηκαμε
    και να δουμε και την αναλογη συνεχεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    μακαρι μικρε να εισακουστηκαμε
    και να δουμε και την αναλογη συνεχεια

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
    από KOSTIS1976 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2010, 11:44
  2. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 08:26
  3. ερώτηση για λαστιχα και εξατμιση
    από sakismip στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2007, 09:25
  4. Ερώτηση για χωμάτινους και κατόχους Kle 500
    από Desperado στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 09:26
  5. Ερώτηση για πλαστικά και βαψίματα
    από Julius στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2005, 21:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •