ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγω παντος εκτος απο την bmw εχω και ενα τανσαλπ 600 ο γιος μου εχει ενα zx636rr oμικρος ενα gilera sr50 ο τασος τωρα ενα παπι λιφαν και ενα cb400 αλλα ποτε κανενα απο αυτα αλλα και οσο ειχαμε και ειχα εδω και 40 χρωνια δεν το αραξα για τον χημωνα.
το οτι καποιος μου λεει οτι πρεπει να παω την μοτο μου για να την βαλο στο παχνι νομιζο οτι με προσβαλει εγω ειμαι μηχανο-βοιος οχι χριστης μηχανης μονο οταν εχει ιδανικες θερμοκρασιες περιβαλοντος και πανω απο 25 βαθμους θερμοκρασια.
εαν θεωρουν οτι η μοτο θελει ελεγχο 7-17-27 σημειων για να βγαλει τον χειμονα και πρεπει να πληροσω κατι που οι αλλοι το κανουν δορεαν .....
η θεωρουν τους οδηγους των bmw μαλακες και ετσι θα τους τα περνουν . η
ειναι παρταλια τα μηχανακια που κατασκευαζουν και πρεπει να πληρωνεις να σου αλαζουν καποια πραγματα για να κηνουνται τον χειμωνα και αλλα για το καλοκαιρι
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες προωθητικές ενέργειες απευθύνονται (ευρέως) στους κατόχους αυτοκινήτωνΕ γενικά και τώρα και μηχανώνΕ συγκεκριμένης εταιρείας... όπου άσχετος και τάληρο... δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία, έχει να κάνει με την ογκώδη άγνοια και το παχυλό προτοφόλι που όσο και αν θέλουμε να αποφύγουμε τις στερεοτυπικές αγκυλώσεις, αποτελλούν κοινά σημεία πολλών εξ αυτών...
Οι αρκουδες τομ χειμωνα πεφτουν σε χειμερια ναρκη,ετσι δεν ειναι?
Τι σας ξενιζει λοιπον?
Δεν αναφερομαι στον γιαγια αρκουδα
σιγα μην το βαλω στο παχνι εγω το χρισιμοποιο για παγοθραυστικο παντος.....
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Πάντα απορούσα:
Τι δουλειά έχεις εσύ χιλιομετροφάγος άνθρωπας πάνω σε μηχανάκι σαλονιού;
Καλή χρονιά ρε Γιώργη![]()
ΓενικώςΕ και ειδικώςΕ, ακριβώς όπως το'πες.
Άλλο το να ζεις στον αφιλόξενο Βορρά και να θέλει το τουτού άλλα λάστιχα το χειμώνα κι άλλα το καλοκαίρι κι άλλη η βαβούρα του ελέγχου των 7 σημείων και ερωτογενών ζωνών του οχήματος. (εκτός κι εάν αυτός ο έλεγχος είναι free οπότε kein problem*. Αν θεωρείς ότι κάτι χρειάζεται μαζεματάκι ή βαριέσαι/δεν ξέρεις να συμπληρώνεις λάδια και παραφλού το πας μια βόλτα και τελειώνει η υπόθεση.)
*Κι αυτό απόλυτο δεν είναι βέβαια, γιατί με τον έλεγχο σκοπός είναι να βγει ένα κουστουμάκι αναλωσίμων κι εργασίας και με μια εκπτωσούλα να τα τσιμπήσεις κι αυτά και να πας στην ευχή του Οσίου Ευρωσίου (μεγάλη η χάρη του).
Κοινώς, η σαρδέλα τσάμπα και το νερό δεκάρικο.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ο Ιονέσκο θα ήταν περήφανος...