Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 197

Θέμα: μηχανη για γυναικα;;;

Μέλος
    Με κάλυψες απόλυτα scooter045! Μάλλον κατά εκεί κλείνω αλλά μια έρευνα περαιτέρω θα την κάνω... για ευνόητους λόγους!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Απο την μια να θες κατι κομψο και απο την αλλη οτι dream bike ειναι η αλληθωρη bmw...

Καπου θυμαμαι ειχα βρει ενα βιντεο απο ταξιδι μπεμεδολαγνων οπου συμμετειχε και μια γυναικα.

Θα μεινω στην τελευταια σου φραση, ας παμε για ενα καφεδακι λοιπον και τα συζηταμε καλυτερα.

εντιτ: για του λογου το αληθες να και το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=ANEoU5fkBb8

Μέλος
    Κοίταξε bradipous κακά τα ψέματα! Ψάχνω για ένα εργαλείο βολικό για να μπορώ να πηγαίνω με άνεση δουλειά και προπόνηση, να κάνω λίγη μόστρα όταν πάω για καφεδακι παραλια, να πηγαίνω Χαλκιδική για μπανακια, και να λερώνομαι λίγο στα χώματα οπότε γουστάρω. Και όλα αυτά χωρίς να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου κάθε τρις και λίγο.
    Ξαναλέω..αν δεν ήμουνα η ίδια πολύ μπερδεμένη δεν θα απευθυνόμουν σε εσάς.

Banned
    Να λερωθεις με χωματα με γκουτσι?
    Εσυ αγαπη μου θες ενα εντουρο ΜΟΝΟ για τις χωματινες αναζητησεις σου και ενα για τα υπολοιπα
    Το gs 1200 τα κανει αυτα αλλα θα προτεινα ΚΤΜ 950/990 adv
    Αλλα ξεφευγεις στα λεφτα στα κιλα στα κυβικα και στο υψος
    Δεν ξερω αν το γκουτσι που Θες παει χωμα-το ψαχνω-αλλα μαλλον πρεπει να νερωσεις το κρασι των επιλογων σου

Οταν λες χωμα τι ακριβως εννοεις, καμμια ηρεμη εντουραδα ή αν συναντησεις χωματοδρομο να μπορει να περασει;
    Το γκουτσι παντως εκτος του οτι σου αρεσει για ολα τα αλλα δεν θα ελεγα πως ειναι και το ιδανικοτερο.

Αν το δουμε με βαση την πρακτικοτητα συμφωνα με αυτα που ζητας προτεινω τενερε 660, εμφανησιακα βεβαια δεν ξερω αν σου κανει.

Μέλος
    Η τερενε 660 μ αρέσει και για τα κτμ ξετρελαινομαι (αν και δεν νομίζω να τα φτάνω) αλλά ρε παιδιαααα τα κυβικά δεν είναι κάπως πολλά για πρώτη επαφή με τέτοια μηχανή;

Μην σε τρομαζουν τοσο τα κυβικα, τα 50 αλογα του δεν νομιζω πως ειναι προβλημα και ευκολα συνηθιζοντε. Τα κτμ απο την αλλη ειναι πιο "εξειδικευμενα¨να το πω, για εναν αρχαριο αναβατη. (κατα την γνωμη μου)

Μέλος
    Η τερενε είναι πολύ ωραία μηχανή! Αξιόπιστη είναι; έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς ότι ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα κάθε λίγο...

Απο προβληματα απο οσο ξερω, χωρις να ειμαι σιγουρος, δεν βγαζουν κατι σοβαρο. Κυκλοφορει μια σουπια εδω μεσα που θα σε κατατοπισει πληρως για το εν λογω μηχανακι.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από loukia4 Προβολή μηνύματος
    Η τερενε 660 μ αρέσει και για τα κτμ ξετρελαινομαι (αν και δεν νομίζω να τα φτάνω) αλλά ρε παιδιαααα τα κυβικά δεν είναι κάπως πολλά για πρώτη επαφή με τέτοια μηχανή;
    Παμε απ την αρχη ΚΤΜ -BMW βαρια ψηλα ακριβα
    Γκουτσι ιδιαιτερα για ποιο ψαγμενους
    Ολα τα υπολοιπα 600+cc
    Πλην kle που βγαινει σε 250/400/500
    Επισης varadero 125/xr 125l
    Xt125/250
    Και καλο βολι

Μέλος
    Ναι ναι αυτό κοιτάω τώρα.
    Να κάνω μια άλλη ερώτηση.. εσύ /εσείς τι μηχανή θα προτείνατε σε μια γυναίκα μόνο για μέσα στη πόλη άντε και για κανένα μικρο ταξίδι τύπου σπίτι εξοχικό χωρίς πείρα; Μην πείτε τίποτα του τύπου βεσβα η σκουτερακι... κρίμα είναι να αρχίσει στραβά η χρονιά!

Banned
    Τις απο πανω που σου ειπα
    Η βρες αντρα που να εχει αυτην που θες
    Καλο βραδυ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Πολυμηχανε και teogtp εφυες το χιουμορακι.ευχαριστω πολυ!αχαχα
    παιδια ολες αυτες που με προτεινατε ειναι απλα υπεροχες αλλα κατι που ξεχασα να πω και ζητω ταπεινα συγνωμη ειναι οτι ειμαι και λιγο της μοστρουλας (λογικο θα πρεπει να σας ακουγεται.μην με παρεξηγειτε) οποτε θα ηθελα και κατι "κομψο". γι αυτο σας ειπα οτι τα εχω βρει σκουρα. το ποσακι που ειμαι διατεθημενη να δωσω ειναι γυρω στα 2 χιλιαρικα (μιλαω για μεταχειρισμενο αρχικα). ειναι ικανοποιητικο;
    με τη μπεμπα εχω σκαλωμα.μεγαλος ερωτας.αλλα δεν εχω κανεναν γνωστο με τετοιο εργαλειο για να του ζητησω να τη παρω για βολτα να δω πως με παει και πως την παω.
    αλλο ενα μεγαλο κολλημα μου ειναι τα ktm αλλα δεν ξερω αν καινε πολυ και αν τα φτανω γιατι επισης δεν ξερω κατα ποσο αντεχουν.
    επισης κατι αλλο που με απασχολει ειναι τα κυβικα.σαν πρωτη μηχανη σε απειρη συστηνεται κατι σε 600 και ανω;
    σαν απαντηση στον mikes...σε ενημερωνω οτι ο τρελος ερωτας μου ειναι μια moto guzzi v7 classic, αλλα ειναι λιγο βαρια και λυπαμαι να την σακατεψω..
    Άμα πάρεις αυτή έχουμε και λέσχη...
    http://www.motoguzziclub.gr/

ΚΑΙ ΦΛΟΡΟΥΜ
    http://forum.motoguzziclub.gr/index.php
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ναι ναι αυτό κοιτάω τώρα.
    Να κάνω μια άλλη ερώτηση.. εσύ /εσείς τι μηχανή θα προτείνατε σε μια γυναίκα μόνο για μέσα στη πόλη άντε και για κανένα μικρο ταξίδι τύπου σπίτι εξοχικό χωρίς πείρα; Μην πείτε τίποτα του τύπου βεσβα η σκουτερακι... κρίμα είναι να αρχίσει στραβά η χρονιά!
    tenere 660, xt660, vstrom 650, transalp 650, kle 500, versys 650, bmw f650gs το διμπουζο, ktm 690...

γενικα οποιο on-off ή ψευδο on-off στα μεσαια κυβικα, μονοκυλινδρο ή δικυλινδρο μπορει να κανει αυτα που θες + λιγο χωμα...
    μετα απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις ποιο σου αρεσει καλυτερα, ποιο σε βολευει σε υψος σελας, βαρος κλπ...

το ποσο που διαθετεις ειναι σχετικα μικρο...ανεβασε το στα 3-3,5 χιλιαρικα και μπορεις να βρεις πολυ καλα μηχανακια...
    επισης μην ξεχνας το budget για εξοπλισμο γιατι θα σου χρειαστει αμεσα (κρανος, μπουφαν, γαντια, μποτες περιπου στο 1-1,5 χιλιαρικο)

καλο ψαξιμο..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Με κάλυψες απόλυτα scooter045! Μάλλον κατά εκεί κλείνω αλλά μια έρευνα περαιτέρω θα την κάνω... για ευνόητους λόγους!
    Πω πω μητΣΟμ τι σΕ ειπε!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανη για γυναικα
    από vasilisagata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2012, 19:40
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    από photinie7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 18:25
  3. μηχανη για γυναικα?
    από alexia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 14:00
  4. Ποια μηχανή για την γυναίκα μου?
    από argy_kap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα