Πάντως ρε συ NLS αν ήμασταν ικανοποιημένοι από τα μηχανάκια που ήδη έχουμε δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης πλέον οι εταιρίες παραγωγής!!!
Bikersonly Μιχάλη περίμενε ως τον Σεπτέμβριο που παρουσιάζεται το καινούργιο σου μωρό!!!
Πληροφορίες λένε για κάτι αυτοκολλητάκια "V-TEC" πάνω στο μηχανάκι!!!
Σε βλέπω να το πουλάς...
Θόδωρα, καταρχήν χρόνια πολλά για την γιορτή σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Bikersonly Μιχάλη περίμενε ως τον Σεπτέμβριο που παρουσιάζεται το καινούργιο σου μωρό!!!
Πληροφορίες λένε για κάτι αυτοκολλητάκια "V-TEC" πάνω στο μηχανάκι!!!
Σε βλέπω να το πουλάς...![]()
Από εκεί και πέρα σημασία έχει να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.Το να πάρω το επόμενο ΧΧ θα το κάνω (που δεν νομίζω) μόνο και μόνο από καταναλωτισμό.Ούτε με ενδιαφέρει και πολύ να έχω το τελευταίο το πιο καινούργιο εργαλείο.Αν είναι να δώσω π.χ 1.000.000 + παραπάνω για να το αποκτήσω προτιμώ να τα βάλω πάνω σε αυτό που έχω τώρα.Αλλά περισσότερο θα προτιμήσω το 1.000.000 ή όσο είναι να το διαθέσω για κάτι άλλο ή γενικά για άλλα πράγματα.Π.χ διακοπές, ταξίδια κτλ![]()
NR750???? ΜΗΧΑΝΑΡΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ RC30 ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Το όνειρο είναι εκεί. Απλά θα ήθελα και μια NR750 για λόγους γοήτρου και ένα χωματερό γιατί και αυτό μου αρέσει πολύ. Έτρεχα σε ΒΜΧ παλιά... πολύ παλιά...![]()
Τώρα ποιό χωματερό, δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, αλλά μάλλον Honda...![]()
ΤΟ ΖΧ12 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ....ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ BIKERSONLY ΤΟ ΧΧ!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Σωστοοός
(και πρώτα απ' όλα να σε αυχαριστήσω για τα "χρόνια πολλά")
Κι αυτό που δεν γουστάρω (εκτός και αν το επόμενο μοντέλο είναι αριστούργημα και αυτό που έχεις μαούνα) είναι τους τύπους που κάθε χρόνο αλλάζουν μηχανή γιατί δεν τους φτάνουν π.χ. τα 120 άλογα, θέλουν 123. Λες και τα βαρέθηκαν...
Γι αυτό και εγώ το innova θα το κρατήσω για πάντα!!!
(εδώ πέφτουν τα γέλια)
Οι παραπάνω που λες είναι οι καταναλωτές (χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε, απλά σε μικρότερο βαθμό θέλω να πιστεύω) με τα όλα τους!
Και όπως ξαναείπα οι εταιρίες αν είχαν μόνο πελάτες κοινούς τύπους που "παντρεύονται" μια μηχανή για καμιά πενταετία τουλάχιστον πριν αλλάξουν δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης!
Αλλά είναι και φαύλος κύκλος, γιατί χωρίς τους "καταναλωτές0 θύματα" δεν θα προχωρούσαμε και καθόλου, ε;
Συγνώμη ρε συ NLS που εκτός από όνειρα έχωσα και τις αμπελοφιλοσοφίες μου...
Και τέλος εμένα μπορεί να είναι το όνειρο μου η 999, αλλά και τα λεφτά να είχα να την πάρω θα τα λυπόμουν πολύ να τα δώσω...
Θα προτιμούσα ένα πιο πεζό όνειρο...
Αλλά όπως βλέπεις πέφτουμε και στο άλλο κόλπο των εταιριών και του marketing , αυτό των "πολλαπλών ονείρων"...
Και πρέπει να ομολογήσω πως ονειρέυομαι πολλές αυτόν τον καιρό απο 250 και 4000 ευρά μέχρι όπου πάει, από δρόμο και χώμα μέχρι πίστα...
’ντε πάρε την καλή σου και τα άλλα ρεμάλια από Αθήνα και ελάτε Θεσσαλονίκη να σας καμαρώσουμε, γιατί εδώ πάνω δεν μας βλέπω να μαζευόμαστε...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xmm..........katarxin thelo na ftia3o ton elefanta mou kalitero kai apo oti vgike apo to ergostasio.meta tha pigena gia ena ktm950.ena mv agusta ena 996sp ena aprlia mile factory ena zx10r kai ena klasiko kai tha pigena gia kana ducati750ss tou 70
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
γεια σας...![]()
το ονειρο μου ειναι μια μεγαλυτερου κυβισμου μηχανη απο αυτη
που εχω....γενικα! ειχα ενα κολλημα με το transalp650 αλλα το
ξεπερναω σιγα σιγα. με τρελαινει το hornet και το CBR αλλα
προτιμω κατι ταξιδιαρικο! επομενως τωρα ετσι οπως ειμαι μαλλον
το transalp...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το 84 πήρα μια vespa 125
Το 90 ένα klr 250
Το 93 ένα vfr 750
Το 96 ένα cbr 1000 F
Το 02 ένα CBR 1100 XX που το έχω ακόμα
Όλα μου λείπουν !
Κι αυτά που είχα κι αυτό που έχω !
Καλους δρομους !
Όλα μου λείπουν !
Κι αυτά που είχα κι αυτό που έχω !![]()
![]()
![]()
Κάπου κολλάω...
![]()
![]()
![]()
Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ!
![]()
![]()
![]()
Εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ αυτή που ΘΕΛΩ, αλλά, με τις γνώσεις που έχουν οι περισσότεροι στον Μοτοσικλετιστικό Κόσμο, ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ [για την απειρία μου]!!!
Εξηγούμε: έχω μηχανή στην ζωή μου 1 1/2 χρόνο. Ένα TransAlp-άκι 650 του 2002 με 55 «άλογα», 200 κιλά & 180 τελική [την οποία ΔΕΝ έχω πιάσει ακόμα] και θέλω,
Ένα BlackBird 1100 ΧΧ με 160 «άλογα», 300 κιλά και 300 τελική … [λες και εγώ είμαι ο ποιο πεπειραμένος αναβάτης επί γης… την τρέλα μου]
Αυτά NLS … εύχομαι φίλε, να κάλυψα την ερώτησή σου.
Τζίμης
6976 / 41 19 13
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!