Ναι, απλα αν εχετε 5 μερες καιρο μην πατε αραχωβα ρε σεις… Τοσα καλυτερα και πιο φτηνα μερη υπαρχουν![]()
Ναι, απλα αν εχετε 5 μερες καιρο μην πατε αραχωβα ρε σεις… Τοσα καλυτερα και πιο φτηνα μερη υπαρχουν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν θέλωμε αγνή ελληνοροθόδοξη παιδεία θα πρέπει τα παιδιά να μεταφέρονται εις τας ορεινούς προορισμούς των, μετά θηριωδών οχημάτων τύπου ΕΣ ΓΙΟΥ ΒΙ και ΤΖΙΠ μεγάλου κυβισμού, τα οποία θα φέρουν πλαστάς πινακίδας. Τα δε κονδύλια δια την παραμονή τους εις το βουνόν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν υπεξαιρεθεί προτέρως από το δημόσιο ταμείον, με επιμέλεια και φροντίδα από τους μαθητάς, που οφείλουν να μυηθούν στη τέχνη της φαιδράς επιδοτήσεως και της απάτης. Οι δε δραστηριότητες κατά τας διακοπάς τους, θα περιλλαμβάνουν καταπάτηση δασικής εκτάσεως, άμετρη επίδειξη πλούτου με θράσσος, γνωριμίες με κομμάτικά στελέχη δια την περεταίρω εξέλιξη τους και υποχρεωτική συμμετοχή στην οικοδόμηση αυθαίρετης χειμερινής κατοικίας ευρωπαϊκού τύπου. Όλοι οι μαθητάς θα βαθμολογούνται βάση των επιδόσεων τους και οι αριστούχοι θα προάγονται αυτομάτως στα τμήματα θερινής εκπαίδευσης που θα λαμβάνουν χώρα στη νήσο Μύκονο. Ευφημός μνεία θα απονήμεται στους μαθητάς που θα καταφέρουν να προαχθούν στα τμήματα θερινής εκαπίδευσης, εκτός διαγωνσιμού, χρησιμοποιόντας τας γνωριμίες των.
ΠΑΤΡΙC, ΘΡΗCΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, CNOWBOARD, CLOPE STYLE.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
το πιο σωστο ειπωθηκε απο τον devil's animal για μενα
εσεις οι υπερμαχοι αυτης της εβδομαδας για να τονωθει και καλα ο χειμερινος τουρισμος ειτε αγνοειτε ειτε επιτηδες αποφευγετε να αναφερετε και τις αλλες παραμετρους του εξωτερικου,στις χωρες οπου εφαρμοζεται εδω και χρονια αυτο το μετρο.στην ελβετια λοιπον που τον φεβρουαριο και ουχι τον μαρτιο εχουνε αυτην την λευκη εβδομαδα,το σκι ειναι το εθνικο τους αθλημα και ασχολουνται με αυτο ολοι και ολες απο νηπια ακομη,το δε χιονι(το ωφελιμο χιονι οπως πολυ σωστα ειπε ο σταυρος) δινει και παιρνει καργα...στην ελλαδα της λακωνιας/μεσσηνιας/θεσσαλιας τον μαρτη μπορειτε να μου πειτε αν θα πανε για σκι στην αραχωβα οπως υποστηριζετε,τα παιαδακια εκεινη την περιοδο??
αν δε ειναι να υιοθετησουμε τις μεθοδους απο τας ευρωπας,να λαβουμε τοτε υποψη οτι εκει τα σχολεια κλεινουνε αρχες ιουλιου για καλοκαιτι και ξεκινανε παλι τελη αυγουστου,οποτε ναι,εχει νοημα στο ενδιαμεσο(βλεπε οκτωβρη και φλεβαρη) να κανει εξτρα διακοπες.εδω που τα σχολεια κλεινουνε τελη ιουνη και αρχιζουνε αρχες σεπτεμβρη τι νοημα εχει ακριβως?
το μετρο αν περασει θεωρω οτι ειναι καλο.επαρχια δεν ειναι μονο αραχωβα κτλπ,ισα ισα για ενα 5ημερο θα ζωντανεψουν χωρια κατι σαν πρωιμο πασχα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ρε μαγκες, ειλικρινα, χειμερινος τουρισμος θεωρειτε οτι ειναι μονο το σκι? Ξεκολατε απο Αραχωβες (και Μυκονους αντιστοιχα)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οχι ρε ηλια,δεν θεωρω μονο το σκι,αλλα τα εγραψα αυτα διοτι ναι,οι περισσοτεροι αυτο εχουνε κατα νου οταν αναφερεις την εκφραση "χειμερινος τουρισμος".
αυτο που εγω θα ηθελα θα ητανε να μου εξηγησει καποιος στην περιφερεια ειδικα,τι νοημα εχει για τα ελληνικα παντα δεδομενα,να εφαρμστει τωρα αυτο το μετρο το μαρτη μηνα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει