Ενδιαφέρουσα τροπή πήρε το θέμα και μαθαίνουμε πράγματα που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα.
Το σωστό θα ήταν να αναφέρεται τουλάχιστον ότι πρόκειται για αναγομωμένο λάστιχο ώστε να έχεις την ΕΠΙΛΟΓΗ (άσχετα αν γίνεται από την ίδια την εταιρία).
Θεωρώ ΛΑΘΟΣ να σου πουλάνε και να πληρώνεις πράγμα συγκεκριμένο και στο τέλος να αποδεικνύεται κάτι άλλο.
Foul από την Pirelli ΜΕΓΑΛΟ κατά τη γνώμη μου, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, και θα έπρεπε έστω και τώρα να σου έδινε ο υπεύθυνος τη δυνατότητα επιστροφής/αλλαγής.
Εγώ δε θα το έβαζα πάνω πλέον παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις.
Ευχές να ξεμπερδέψεις γρήγορα!
Φύγαμε...
Πώς καταλήξαμε οτι το ελαστικό ειναι αναγομωμενο;
Και εαν επιτρέπεται η πώληση του χωρις την σύμφωνη γνώμη του πωλητή;
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Απ' την στιγμή που η πιρελι ενημέρωσε ότι το λάστιχο είναι οκ, όλα τα άλλα τα θεωρώ υπερβολές.
Sent from me using a computer.
να πω και το αλλο? πως ειστε σιγουροι οτι ας πουμε απο καποιο μπερδεμα με τις σφραγιδες δεν βγηκε μια ολοκληρη παρτιδα με λαθος χτυπημενη ημερομηνια και επρεπε αυτο να διορθωθει?
γιατι πρεπει να καταληγουμε παντα στο οτι το προιον ειναι ελατωματικο? ειδικα τα ελαστικα πριν καταληξουν στο ραφι, ξερετε τι ελεγχους περνανε?
εγω δεν θα προβληματιζομουνα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πως εισαι σιγουρος οτι προκειτε για αλλου τυπου γραμματοσειρα? ξερεις τι γραμματοσειρα ειχε πριν το λαστιχο στο dot? αν τα λαστιχα που εχεις ειναι διαφορετικες διαστασεις, και αρα διαφορετικα καλουπια, δε σημαινει οτι θα εχουν και ιδια γραμματοσειρα στο dot! εχω δει παμπολλες φορες για παραδειγμα λαστιχο με dot αναγλυφο προς τα εξω και ιδιο μοντελο αλλα αλλλης διαστασης, η ιδιας διαστασης αλλα αλλης χωρας κατασκευης, με dot πρεσαριστο προς τα μεσα! τι να λεει αυτο? το θεμα δεν ειναι η γραμματοσειρα! αυτο δεν μας πειραζει! το θεμα ειναι τα εμφανη σημαδια επεξεργασιας γυρω απο την ημερομηνια!
επισης επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε αρκετα, να σας ενημερωσω οτι αναγομωση γινεται μονο σε φορτηγα ελαστικα και μονο οταν τα σωματα ειναι σε αριστη κατασταση! επιβατικα ελαστικα και ελαστικα μοτο ΔΕΝ αναγομωνονται!
παντως οπως ειπα λογικα αφου ελαβες και επισημη απαντηση απο την πιρελλι οτι ειναι οκ! δεν εχεις θεμα! καμια τετοια εταιρια δεν παιζει με την ασφαλεια σου! αλλα αφου σε καιει τοσο, πραγμα που σημαινει οτι ακομα και αν ειναι κορυφαιο το λαστιχο, η ψυχολογια σου και μονο θα το βγαζει σκαρτο σε καθε ευκαιρια, πηγαινε να στο αλλαξουν! απλα πραγματα! αλλα μην κατηγορησεις τον εμπορο, δεν ευθυνεται αυτος! αυτος οτι του στειλαν απο την πιρελι διαθετει!