Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ

Σκέφτηκα να το καθυστερήσω πρίν πάω για φλοτεράκι και τελικά δείχνει να έφτιαξε το πρόβλημα. Η λύση ήταν να το αφήσω να ψιλοαδειάσει το ντεπόζιτο και μετά το φούλαρα μέχρι πάνω.Απο τότε δείχνει οκ αλλά ας περιμένω να δώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Σκέφτηκα να το καθυστερήσω πρίν πάω για φλοτεράκι και τελικά δείχνει να έφτιαξε το πρόβλημα. Η λύση ήταν να το αφήσω να ψιλοαδειάσει το ντεπόζιτο και μετά το φούλαρα μέχρι πάνω.Απο τότε δείχνει οκ αλλά ας περιμένω να δώ....

καλα σου ειπα εγώ.....ε'ισαι γκαντέμης!

κοίτα να δεις που τώρα θα είναι άδειο και θα δείχνει γεμάτο και όταν το γεμίζεις θα δείχνει άδειο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    καλα σου ειπα εγώ.....ε'ισαι γκαντέμης!

κοίτα να δεις που τώρα θα είναι άδειο και θα δείχνει γεμάτο και όταν το γεμίζεις θα δείχνει άδειο!!

Περίμενε περίμενε γιατί πάλι κάτι δεν μου αρέσει. Έχω κάνει 190 χλμ απο τότε που το φούλαρα και είναι στην 4η μπάρα οπότε κάτι μου βρωμάει πάλι. Ενώ ξεκίνησε με 5 μπάρες και γύρω στα 80χλμ έπεσε στην 4ημπάρα και τώρα στα 190 όταν ανοίγει η μηχανή δείχνει 3μπάρες (το λογικό υποθέτω) αλλά μετά απο λίγο ανεβαίνει στην 4η.
    Περιμένω να πέσει και άλλο η βενζίνη να δώ αν θα πάει μόνιμα στην 3η μπάρα κοκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mimas
    Περίμενε περίμενε γιατί πάλι κάτι δεν μου αρέσει. Έχω κάνει 190 χλμ απο τότε που το φούλαρα και είναι στην 4η μπάρα οπότε κάτι μου βρωμάει πάλι. Ενώ ξεκίνησε με 5 μπάρες και γύρω στα 80χλμ έπεσε στην 4ημπάρα και τώρα στα 190 όταν ανοίγει η μηχανή δείχνει 3μπάρες (το λογικό υποθέτω) αλλά μετά απο λίγο ανεβαίνει στην 4η.
    Περιμένω να πέσει και άλλο η βενζίνη να δώ αν θα πάει μόνιμα στην 3η μπάρα κοκ.

Σε φαντάζομαι στο πάμε στοίχημα!!!

Πόσο βενζίνη έχει τελικά ο mimas?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

Σε φαντάζομαι στο πάμε στοίχημα!!!

Πόσο βενζίνη έχει τελικά ο mimas?????

καλόοο!!! :rotflmao: :rotflmao:

NEO MEΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ Το avatar του/της kalmisurf
    Αγόρασα 15/6/2005 το Dl650 και έχω σήμερα 43.000km, σε 10 μέρες λήγει η εγγύηση.
    Στα 24.000 km περίπου άρχισε το πρόβλημα του δείκτη δηλαδή να δείχνει ενω γεμάτο μία γραμμή λιγότερη.

Στη λέσχη τόχουν αρκετοί και λύση όσοι άλλαζαν φλοτέρ καμμία. Χθές πήγα στα κεντρικά της Suzuki με έστειλαν φούλαρα και το είδαν. Αποτέλεσμα μου αλλάζουν τον μετρητή δηλαδή όλα τα όργανα μάλλον (θαχω μηδέν km=νέο πιά το DL).

Ντιρεκτίβα της Ιαπωνίας σύμφωνα με τον Ξένο (Σφακιανάκη) έφεραν νέο όργανο μετρητή <λέει> αναβαθμισμένο, αύριο θα το αλλάξω και στο μέλλον θα σας πω γιατί έχουν ακουσθεί πολλά!
    VSTROM HELLAS CLUB
    www.vstrom.gr
    http://vstromhellas.forumotion.com/
    Creative Design Solutions
    http://users.otenet.gr/~mikals/

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalmisurf
    Αγόρασα 15/6/2005 το Dl650 και έχω σήμερα 43.000km, σε 10 μέρες λήγει η εγγύηση.
    Στα 24.000 km περίπου άρχισε το πρόβλημα του δείκτη δηλαδή να δείχνει ενω γεμάτο μία γραμμή λιγότερη.

Στη λέσχη τόχουν αρκετοί και λύση όσοι άλλαζαν φλοτέρ καμμία. Χθές πήγα στα κεντρικά της Suzuki με έστειλαν φούλαρα και το είδαν. Αποτέλεσμα μου αλλάζουν τον μετρητή δηλαδή όλα τα όργανα μάλλον (θαχω μηδέν km=νέο πιά το DL).

Ντιρεκτίβα της Ιαπωνίας σύμφωνα με τον Ξένο (Σφακιανάκη) έφεραν νέο όργανο μετρητή <λέει> αναβαθμισμένο, αύριο θα το αλλάξω και στο μέλλον θα σας πω γιατί έχουν ακουσθεί πολλά!
    Good to know. Αλλά μη χαίρεσαι για τα μηδέν χλμ: Όποιος το θέλει θα ζητήσει και το βιβλιαράκι με τα service και εκεί φαίνονται τα χλμ...

Αποτέλεσμα: μάλλον θα πιστέψει ότι έχει πάνω από 100.000 χλμ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Εκτος αν τα χλμ τα κραταει στη μνημη ο "εγκεφαλος"...;

(μαμακια ειπα ε; )

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalmisurf
    [B

(θαχω μηδέν km=νέο πιά το DL).

[/B]
    ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ECU ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ !!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΔΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ
    από elmos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 09:58
  2. ΒΕΝΖΙΝΑΣ ο ΚΑΡΥΟθραύστης