Άλλο ένα βίντεο που επιβεβαιώνει οτι η ανθρώπινη βλακεία και η ανθρώπινη ικανότητα μπορεί να είναι αστείρευτες. Το γεγονός οτι απαντώνται στο ίδιο άτομο είναι που ίσως προβληματίζει.
Άλλο ένα βίντεο που επιβεβαιώνει οτι η ανθρώπινη βλακεία και η ανθρώπινη ικανότητα μπορεί να είναι αστείρευτες. Το γεγονός οτι απαντώνται στο ίδιο άτομο είναι που ίσως προβληματίζει.
San Francisco Bay Area member......
μην αναλωνόμαστε στα γνωστά ρε παιδιά
το παλικάρι το πήγε τάπα και μαγκιά του (δεν εξετάζω πως και τι)
και εγώ (γνωστός πειρατής της ασφάλτου) μετά τα 200 τα κάνω πάνω μου
αυτός 300ρισε και άφηνε χαλαρά το γκάζι για να πάει "πορεία" στα 220~240...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το οτι δεν εξετάζεις πως και τι είναι το πρόβλημα. Ο σκεπτόμενος πολίτης εξετάζει πάντα το πως και τι. Την επόμενη φορά που θα το κάνει, εγώ ελπίζω να είμαι σπιτάκι μου και να ρουφάω το τσαγάκι μου, παρα να με πετύχει στον δρόμο μέρα μεσημέρι, όταν γυρίζω σπίτι στη γυναίκα και το παιδί μου και προκαλέσει πανδεμόνιο τροχαίου. 1 κλίκ είναι το γέλιο απο το δάκρυ και στα 299 το κλίκ αυτό διαρκεί αφάνταστα λίγο.
San Francisco Bay Area member......
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
στο MCN το έχουνε μετρήσει 265-270 χλμ/ώρα πραγματικά.
αναρωτιέμαι πως θα είναι μια κοντρίτσα με V2 Tuono...
Πολύ ωραίο το βιντεάκι, και το super duke επίσης, αλλά ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο..... (στο θέμα)
είναι 1290 και όχι 1190 όπως το adventure!!
Τελευταία τροποποίηση από Black Mamba; 22/01/2014 στις 20:07.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!