To καινουργιο είναι καινουργιο εχεις 2 χρονακια εγγυηση, ασχετα που εχει πεσει η ποιοτητα εχουν πεσει και οι τιμες.Αν μιλαμε για κορυφη είναι το Suzuki andress.
To καινουργιο είναι καινουργιο εχεις 2 χρονακια εγγυηση, ασχετα που εχει πεσει η ποιοτητα εχουν πεσει και οι τιμες.Αν μιλαμε για κορυφη είναι το Suzuki andress.
Τι να την καμω την εγγυηση καρντια μου, δεν θα το κρατησω μονο 2 χρονια οποτε αν τα προβληματα συνεχιστουν ή εμφανιστουν μετα τα 2 χρονια την κατσαμε την βαρκα.
Για αυτο προτιμω ενα εκτος εγγυησης που εχει αποδειξει την αξια του και δικαια παιρνει το παρασημο του "Δεν σπαει δεν χαλαει".
Το address δεν το ανεφερα καν γιατι δεν περπατησε πολυ και επιπλεον δεν εχει και καλη φημη (αμφιβαλλω αν βγαινει ακομα).
Σε προκαλω αν τολμας να googlareis "suzuki address 125 προβληματα", εχεις να διαβασεις πολλλυ πραμα.![]()
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΠΙΑ..............
Θά έλεγα πώς τό wave τό προσπέρασες πολύ γρήγορα καί τό άδικείς.
Ήμουν κάτοχος άρκετών παπιών καί άπό τά παλιά.
Όντως όπως λέει ό φίλος τά παλιά είναι μιά άλλη ίστορία μέ πολλούς συμβιβασμούς.
Τό wave έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ποιότητα συναρμολόγησης,μετά άπό ένα χρόνο
καί 6000χλμ. δέν τρίζει πουθενά,Μοντένας καί ΖΧ πού είχα ήταν κουδουνίστρες,
έχει ψεκασμό ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ,ούτε τσόκ ούτε τίποτε,πολύ δυνατά φώτα,μεγάλο
χώρο όπου βάζω άπό κάτω άδιάβροχα παντελόνι καί μπουφάν τής uvex ,άλυσσίδα καί
δύο κλειδαριές γιά δισκόφρενα...!!!
Λίγο μικρότερος χώρος άπό τό ΖΧ.
Μέ ήλεκτρικά δέν είχα κανένα θέμα,τό μοτεράκι κάποιο παλιό ρετουσαρισμένο τής Χόντα,
άπό τά παλιά,0,9l λάδι,έξοδα σέρβις 10 εύρώ..!!
Ή τιμή του έπισήμως 1830,άν τό ψάξεις ίσως κερδίσεις κανένα κατοσταρικάκι.
Πουλάει πολύ σχεδον κοντά στίς πωλήσεις τού Innova.
Μέ 110 κυβικά κινείται άξιοπρεπώς μέ καλές έπιδόσεις ,γρήγορο στά φανάρια,τελική λίγο
πάνω άπό τά 100,άρκετά νομίζω μέχρι καί γιά περιφερειακό.
Ό χρόνος θά δείξει τό πόσο άξιόπιστο είναι....διότι τά 6000χλμ. είναι έλάχιστα.
Βέβαια τό Μοντένας μου Κρίς 2 βάρεσε μπιέλλα στά 8500χλμ.
Τά παπιά σήμερα είναι πιό δυνατά καί πιό γρήγορα,όπότε μήν ψάχνουμε γιά Townmate...!!!
στό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.......
Έπειδή έχω δεί πώς ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ, τά παπιά συνιστώ στόν φίλο μας
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, όπωσδήποτε όπως τό σκέφτηκε.
Μήν περιμένουμε νά συναρμολογούνται παπιά στήν Ίαπωνία,όλα Κίνα ,Ταυλάνδη,Ίνδονησία είναι.
Άπό έκεί καί πέρα είναι θέμα τό πόσο σέβεται ό κάθε κατασκευαστής τό όνομα του σέ
σχέση μέ τήν τιμή πού πλασσάρει στήν άγορά τό προιόν.
Άν ένα παπί πάει στά 2900 σάν τό Γιαμάχα.......ξέρω καί γώ νά τό φτιάξω καί χωρίς
νά κλαίνε οί τσιμούχες καί νάχω άρρωστες άντλίες καί λάσπη άμορτισσέρ...!!!!
Τό BEST VALUE FOR MONEY είναι πλέον σήμερα έτσι καί όπως διαμορφώθηκαν οί συνθήκες
διαβίωσης μας λόγω τής κρίσης ,τό πρώτο ζητούμενο...!!!
Καί ή ένημέρωση έρχεται άνταλλάσσοντας άπόψεις έδώ μέσα χωρίς έγωισμούς
καί καυγάδες τής πλάκας.
Είναι τό μόνο όπλο πού μάς έμεινε κόντρα σέ αύτό πού ζούμε σήμερα.
Άν έλεγες σέ κάποιον πρίν 5 χρόνια ότι θά κοβόταν τό δώρο Χριστουγέννων γιά παράδειγμα
θά σέ έλεγε τρελλό.
Άν τού ξανάλεγες ότι θά έμπαιναν στό σπίτι του νά δούνε άν καίει ξύλα στό τζάκι τή στιγμή
πού αύτοί άνακοίνωναν αύξηση τής αίθαλομίχλης γιά νά βάλουν πρόστιμο έπειδή κανείς
δέν μπορεί νά αγοράσει πετρέλαιο πού τό πήγαν 1,40 τό λίτρο, καί πάλι θά σέ έβγαζε τρελλό...!!!
Άν έπίσης τού έλεγες ότι ξεπέρασαν τούς Τούρκους τήν έποχή τής σκλαβιάς καί μάς βάζουν
νά πληρώνουμε τό σπίτι πού άγοράσαμε καί όσοι δέν μπορούμε μάς τό παίρνουν γιά νά τό δώσουν
σέ έταιρίες πού θά ξεπουλήσουν όπου νάναι καί όσο νάναι θά σέ έβγαζαν ψυχάκια....!!!
Καλά κάνουμε λοιπόν καί κουβεντιάζουμε έδώ μέσα γιά τό τί θά πάρουμε καί πόσο κάνει καί πόσο άντέχει στό χρόνο...!!!
Άς μή μάς πιάνει τουλάχιστον τόν κώλο αύτό τό μάρκετιγκ πού κάνει τό άσπρο μαύρο...!!!!!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 18/02/2014 στις 08:17.
ειχα το πρωτο ινοβα μεχρι τα 13.000χλμ που το δωσα αψογο αλλα ημουν η εξαιρεση,ισως επειδη αλλαζα τα παντα στα μισα χλμ που ελεγε η χοντα.το πουλησα σε φιλο και γραψε πολλα απροβληματιστα χλμ.εχεις δικοιο να απορεις αλλα πηρε το αυτι μου πως η μπιελα του ινιβα κανει καμμια 15ρια ευρω οποτε μηπως το ονομα της εταιρειας υπερκαλυπτει το μικρο κοστος του συγκεκριμενου ανταλλακτικου;δεν υπολογιζω τα υπολοιπα
τελος παντων,προσφατα χρειαστηκα παπι για δευτερο και καθημερινη χρηση το μεγαλο καθε κυριακη δυστηχως
με 1500ε και το κλειδι στο χερι πηρα jetix125 .δεν υπηρχε περιπτωση μετα απο 12χρονια πειρας στα μοτο να δεχτω σαν αντρεας να δωσω 2000ε για παπι.
ολα ειναι υπερκοστολογημενα και πιστεψε με εχω την οικονομικη δυνατοτητα να κινηθω ανετα σε αυτα τα πλαισια παντα.
στο δια ταυτα αν το κυμκο το συγκεκριμενο ειχε αλλα αυτοκολλητα ανετα το δινες 2000ε
στο μονο που υστερει απο τον απαιτητικο αντρεα-αναβατη ειναι στο μπροστινο του ειναι σχετικα ελαφρυ και ασαφες οταν ολο το υπολοιπο μηχανακι ειναι πολυ γεροδεμενο.φρενα πολυ δυνατα για τουμπα ετοιμος,ποιοτητα αψογη,καταναλωση 2,5λ με 16ρι γραναζι εμπρος γιατι με το 14ρι που ερχεται μαμα ξεκινας 2βαλος με 2ατομα και η τεταρτη σπαει σε 100μ....
ελπιζω να βοηθησα ως εδω.
γνωστος στα 5000χλμ αλλαξε σασμαν εγγυηση,τωρα εχει 55.000χλμ δουλευει πιτσαρια και κανει μονο σερβις τπτ αλλο.
Τελευταία τροποποίηση από andreas 400; 18/02/2014 στις 14:19.
Στα παπια ισχυει το καθε......προπερσι και καλυτερα σε αντιθεση με τα scooter,που ειναι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με τους προγονους τους,γιαυτο και εχουν κερδισει τετοιο μεριδιο στις πωλησεις.
Ναι για αυτο ειπα οτι ακουγονται καλα σχολια για το wave, αλλα εμενα σαν Βραδυποδα δεν μου γεμιζει το ματι.
Και μπορει οντας καινουριο ακομη να μην εχει εμφανισει κατι απο προβληματα αλλα αν εν καιρω αρχισει να πεταει χρωμα και να βγαινουν σκουριες σαν το κρυπτον 115 τοτε κλαφτα.
+1 ομως για τους χωρους που ειπες οτι εχει γιατι στις παπιες τους θεωρω απαραιτητους.
παιδια φερνω καλα νεα!ευτυχως που δεν βιαστηκα για να κανω καμια βλακεια..:Ρ προχθες που γυρνουσα σπιτι ειδα μια honda cbf 125 μιλαμε λες και την εβγαλες απο το κουτι με πωλητηριο πανω..επιτοπου παιρνω τον πατερα μου και τον θειο μου τηλεφωνο μιας και μηχανικοι και οι δυο(εγω ειμαι ακομα μαθητευομενος δυστυχως :Ρ) για να το δουμε..μιλησαμε με τον τυπο που το εχει και συμφωνησαμε και με τα λεφτα και αυριο το πρωι παμε για την μεταβιβαση..μιλαμε το μηχανακι ειναι ολοκαινουργιο εχει μονο 10.000 χλμ πανω και δεν εχει ιχνος γρατζουνιας..το παλικαρι που το εχει φαινεται πολυ συμαζεμενο και δεν ειναι κανενας ''καγκουρας''..μαζι με το μηχανακι δινει μπαγκαζιερα κουκουλα και μπροστα πιο ψηλο φερινγκ καθως και τα παλια του πραγματα..το μονο που εμεινε τωρα ειναι μια κλειδαρια και ενα κρανος!και εδω ερχεται η απορια μου..:Ρ θα παρω full face αλλα τα μαγαζια που εχουμε εδω ειναι κολοπιασιμο..οποτε ειπα να παω αυριο να δοκιμασω ωστε να βρω το νουμερο μου και επειτα να παραγγειλω απο το ιντερνετ αυτο που θελω..το νουμερο ομως ειναι το ιδιο σε ολα τα full face;Σας ευχαριστω και ελπιζω να μην σας επρηξα
1) συγχαρητηρια εκανες μακραν την καλυτερη επιλογη ( τωρα πηγες σε μοτοσυκλετα ουτε σκουτερ ουτε παπιες) μικρη μεν νοοτροποια μοτοσυκλετας δε....
2)η καθε εταιρια εχει την δικη της φορμα ακομα και ανα μοντελο (της διας εταιρειας) κιολας, οποτε οτι τσεκαρεις μαρκα ΑΛΛΑ και μοντελο αυτης το δοκιμαζεις και αυτο και μονο παραγγελνεις απο το νετ ...
3) φουλ φεις ή σπαστο εινια καθαρα τι σε βολευει ..πιο ασφαλες θεωρητικα εινai το φουλ face ( σε κακια περιπτωση που τυχει και το αλλο το εχεις ανοιχτο )
οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....
οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....
+1 στο απο πανω
δες εδω για κρανος (εχει παντα τρελες προσφορες)
http://stores.sportbiketrackgear.com...ets%3ACloseout
αν βρεις κανενα απο αυτα δοκιμασε το στην περιοχη σου και παρειγγειλε το
(απο εδω πηρα και εγω το σκορπιον 1000 120ευρω συμπεριλαμβανομενων μεταφορικων ενω εδω ειχε 360ευρω)
Εκανες ισως την καλυτερη επιλογη σε μοτο
Σε κρανος θα προτεινα να κοιταξεις και εδω μεσα για κανενα μεταχειρω αν δεν εχεις κολλημα