τα bandit 650 ,1250 φορανε τις ιδιες τετραπιστονες tokico οι οποιες σε συνδυασμο με την 14αρα τρομπα της nissin δινουν αρκετη δυναμη και αισθηση.εχουν δε αποσταση στις βιδες 62χιλ ιδιες με τις τετραπιστονες nissin που φοραει το honda cbr 954.οποτε με μια μικρη πατεντα μπαινουν κανονικα.το θεμα ειναι ομως to abs.πατωντας φρενο το υγρο που πρεσσαρεις κανει μια διαδρομη τουλαχιστον 70 ποντους εως την μοναδα του abs και μετα αλλους 70 μεχρι τις δαγκανες και αυτος ειναι ο λογος που φρεναρεις και το φρενο δεν ακουει αμεσα και δυνατα.οσο για το v strom φοραει διπιστονες με γλιστρα καμμια σχεση.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,μιας και στο search βγαζει bandit+φρενα αυτο...
Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα EBC HH τακακια τα double sintered εδω στην Ελλαδα?
Απο ebay δεν δοκιμαζω,γιατι αν πατησω ΟΚ στην αγορά,και με κοψει το paypal για τους 1002 λογους που συζηταμε σε αυτό... το thread θα εκτεθω και δεν θελω.
Υ.Γ. Ο Πισσαρης που τα εφερνε παλια....δεν...
Κοιτα απο το '08 που εχω την μηχανη αυτη,αυτα βαζω και δεν εχουν καμια σχεση με τα μαμα.
Εγω γραψει σχετικα εδω...
Τωρα αν ξερεις να μου προτεινεις άλλα μεταλικα τακακια,εξισου καλα, και μαγαζι, no problem.
Τα δοκιμαζω,αναλωσιμα ειναι εξάλλου.
Εγώ βάζω Brembo, αλλά δουλεύω και στον επίσημο αντιπρόσωπο, οπότε μπορείς να το πάρεις όπως θέλεις :P Και πριν από αυτό, πάντως, στα ΚΤΜ μου, Brembo έβαζα. Βγάζει εξαιρετικά τακάκια, για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια.
Life begins at 45°.
http://brakeshop.gr/ ισως?
Παιζουν κ πολλοι αλλοι αλλα απ οτι ξερω εχει πολλες εταιριες κ λογικα θα βρεις.
Υ.Γ Δεν δουλευω εκει...αλλα δεν ξερω αν δουλευει ο BLITZER!!![]()
Ride(s) the wind of change...
EDIT: Όχι δε δουλεύω εκεί, αλλά αρκετά με τη διαφήμιση!
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις, πάντως. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Έχεις πμ.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 02/10/2015 στις 13:35.
Life begins at 45°.
Ευχαριστω και τους 2 σας.
Απλα ελεγα μηπως καποιος ξερει ποια και που.
Τα 50 τηλεφωνα θελω να γλυτωσω.
Ίσως να δεις και τα Dunlopad αν δεν βρεις αυτά που θέλεις. Αρκετοί έχουν γράψει εδώ τα καλύτερα, και εγώ στο Tuono που τα χρησιμοποιώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας και το αφεντικό του Blitz, θέλει 190+€ για τις μπροστινές δαγκάνες μου και δεν μου περισσέυουν.
Τα Dunlopad είχαν γύρω στα 70 αν θυμάμαι καλά.