Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    θυμαμαι με εμενα επανω και φουλ φορτο-σειρηνες φαρο βαλιτσες οπλα παλασκες
    στον περιφερειακο θεσ/νικης διακοσαριζε
    κλήση στον εαυτό σου έκοψες?
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

Banned
    αχαχαχαχαχα
    οχι

ΑΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110-120

Γιά τά πρώτα 800 χλμ.,έτσι γράφει ό κατασκευαστής κάτω άπό 5000 στροφές....!!!
    Καί έννοείται πώς ταξίδι μέ σταθερό γκάζι είναι ότι χειρότερο γιά στρώσιμο.
    Όπως έγραψε καί κάποιος φίλος μέ αύτήν τήν ταχύτητα θά ξεπεράσεις άνετα
    τά 350 χλμ. μέ τά 22 λίτρα τού ρεζερβουάρ.

θελω να ρωτησω τους κατοχους vstrom και μονο(παρολο που ειχα καποτε ενα τετοιο για 7 μηνες,αλλα μονο για μεσα την πολη)
    στο ταξιδι πως ειναι?
    καταναλωση?Αθηνα-Εδεσσα ειναι κοντα 600χλμ
    με 2 γεμισματα με βγαζει?γιατι πρεπει να βρω συμβεβλημενο βενζιναδικο με την αστυνομια και να ξαναγεμισω
    σαν καινουργιο δεν θα το<σπασω>
    για το ταξιδι μια ταχυτητα 150-160 ειναι εφικτη η θα το ανατιναξω?
    κυρ αστυνόμε κόψε κανα χιλιομετράκι γιατι τα xxxxxx όλα τα παιδάκια

Να παρατηρήσω τα εξής: Καινούριο μηχανάκι, άστρωτο, ταξίδι 160;

επίσης, η λουμπίνα ο Χίος δεν εμφανίζεται ποτέ και πουθενά γιατί όλο έχει δουλειές, περίοδο, μητρικά, κόψιμο κλπ αλλά κατά τα λοιπά περάστε να κεραστείτε τσίπουρο... (βλέπεις Χίε ότι για το route32 δεν σου λέω τίποτα, ουπς μου ξέφυγε).

Και τέλος πάντων, έμαθες πότε κατεβαίνεις τελικά, μήπως πιούμε ένα καφέ κάπου όλ τουγκέδερ γιατί έμεινα στο "περιμένω να μάθω για διανυκτέρευση" και μετά σπαμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    (βλέπεις Χίε ότι για το route32 δεν σου λέω τίποτα, ουπς μου ξέφυγε)
    ειτε πεις ειτε δεν πεις... άλλος το κανονιζει του οποιου του απαντησα "μεσα ΑΝ δεν δουλεύω, ΑΝ δεν μπλέξω" κλπ... οτι λεω παντα δλδ και οτι λεει η εμπειρία μου μιας και το προγραμμα μου ειναι ρδέλο!

ενω στο μαγαζι θα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΑ

Αν δεν πάει ο Χίος για καφέ, θα πας για καφέ στον Χίο. Παλιά λαϊκή παροιμία :P

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λοιπον οπως ανεφερα σε αλλο θεμα επικειται καθοδος στην Αθηνα
    ακριβη ημ/νια δεν ξερω ακομα
    θα την μαθω ομως λιαν συντομως
    θα παραλαβω καινουργιο V STROM 650 και θα το ανεβασω Εδεσσα
    απ οτι μιλησα με καποιους απο εδω και επειδη θα εχω περιορισμενο χρονο
    το πιθανοτερο ειναι να παω στο μαγαζι του Dim chios και οποιος εχει χρονο να πιουμε ενα καφεδακι ας απαντησει εδω

θελω να ρωτησω τους κατοχους vstrom και μονο(παρολο που ειχα καποτε ενα τετοιο για 7 μηνες,αλλα μονο για μεσα την πολη)
    στο ταξιδι πως ειναι?
    καταναλωση?Αθηνα-Εδεσσα ειναι κοντα 600χλμ
    με 2 γεμισματα με βγαζει?γιατι πρεπει να βρω συμβεβλημενο βενζιναδικο με την αστυνομια και να ξαναγεμισω
    σαν καινουργιο δεν θα το<σπασω>
    για το ταξιδι μια ταχυτητα 150-160 ειναι εφικτη η θα το ανατιναξω?

Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
    Θεωρώ πως μέσα στον γενικότερο κομπασμό σου διαφεύγει κάτι.
    Και δεν μιλάω για μένα, είμαι 45 και δεν μπορεί κανείς να μ' επηρεάσει και να με αναγκάσει να΄κάνω κάτι που δεν θέλω, και ναι κι εγώ έχω βαρέσει πολλές φορές διακοσάρες αλλά δεν είμαι ένστολος και δεν μπαίνω σε μοτοφόρουμ να το διαλαλήσω. Από την άλλη μεγάλο παιδί είσαι, θεωρώ καταλαβαίνεις τι λέω αλλά να είσαι έτοιμος όταν κανένα πιτσιρίκι με κανένα από αυτά τα κτηνάκια των 160+ ίππων, στην πει άσχημα, όταν τον σταματήσεις για υπερβολική ταχύτητα. Και θα είναι τουλάχιστον άνανδρο να τον γράψεις.
    Αυτά από εμένα καλή κάθοδο και καλή επιστροφή να έχεις!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Οι αστυνομικοί που εκφράζουν ορθώς τα παράπονά τους ότι τα υπηρεσιακά δεν έχουν βενζίνες, δεν έχουν ανταλλακτικά κτλ ελπίζω να μην είναι οι ίδιοι που τα διακοσαρίζουν, και που τα στρώνουν στην εθνική με 150.

Καλά για την εκμετάλλευση της ιδιότητας ουδέν σχόλιο

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    [/U][/B]Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
    Και δεν μιλάω για μένα, είμαι 45 και δεν μπορεί κανείς να μ' επηρεάσει και να με αναγκάσει να΄κάνω κάτι που δεν θέλω, και ναι κι εγώ έχω βαρέσει πολλές φορές διακοσάρες αλλά δεν είμαι ένστολος και δεν μπαίνω σε μοτοφόρουμ να το διαλαλήσω. Από την άλλη μεγάλο παιδί είσαι, θεωρώ καταλαβαίνεις τι λέω αλλά να είσαι έτοιμος όταν κανένα πιτσιρίκι με κανένα από αυτά τα κτηνάκια των 160+ ίππων, στην πει άσχημα, όταν τον σταματήσεις για υπερβολική ταχύτητα. Και θα είναι τουλάχιστον άνανδρο να τον γράψεις.
    Να υπενθυμίσω πρωτα απο ολα οτι και οι ενστολοι ειναι ανθρωποι, δευτερον δε ξερουμε αν το εκανε εν ωρα υπηρεσιας η οχι, και αν οντως το εκανε εν ωρα υπηρεσιας μηπως ηταν αναγκαιο να το 200αρισει.

Τον δικιγορο του διαβολου κανω και πραγματικα δεν θελω να καταλειξει αλλο ενα θεμα σε αντιπαραθεση για το τι κανει και τι δεν κανει ενας αστυνομικος. Ολοι μας εχουμε ενα κοινο, την αγαπη μας για τις μηχανες, ας μεινουμε σε αυτο και ας καλοδεχτουμε ενα μελος που πραγματικα εχει δειξει οτι αγαπαει τις μηχανες.

Πολυ φιλικα
    Love you all!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Να υπενθυμίσω πρωτα απο ολα οτι και οι ενστολοι ειναι ανθρωποι, δευτερον δε ξερουμε αν το εκανε εν ωρα υπηρεσιας η οχι, και αν οντως το εκανε εν ωρα υπηρεσιας μηπως ηταν αναγκαιο να το 200αρισει.

Τον δικιγορο του διαβολου κανω και πραγματικα δεν θελω να καταλειξει αλλο ενα θεμα σε αντιπαραθεση για το τι κανει και τι δεν κανει ενας αστυνομικος. Ολοι μας εχουμε ενα κοινο, την αγαπη μας για τις μηχανες, ας μεινουμε σε αυτο και ας καλοδεχτουμε ενα μελος που πραγματικα εχει δειξει οτι αγαπαει τις μηχανες.

Πολυ φιλικα
    Love you all!!
    Κανονικά δεν θα απαντούσα για να μην πάρει άσχημη τροπή το θρέντ, αλλά θα σου πω πως το βλέπω εγώ.
    α) Αδιαφορώ για το αν οι ένστολοι είναι ή όχι άνθρωποι ( με τις αδυναμίες τους - αυτό φαντάζομαι θες να πεις) και μένω στο ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια και

β) Ακόμα κι αν ήταν ανάγκη να διακοσαρίσεις, δεν μπαίνεις και το διαλαλείς σε μοτοφόρουμ που μπαίνουν καθημερινά νέα παιδιά με σκοπό να συμβουλευτούν τους παλιότερους.

Κατά τ' άλλα κι εγώ σας αγαπώ όλους!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    [/U][/B]Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
    Όλες οι γνώμες σεβαστές vaska. Και δεν νομίζω πως χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει και δικαιούμαι να πω την άποψή μου, τον παίρνεις λίγο απ' τα μούτρα, με "κομπασμούς" κτλ, ενώ πολλοί από τους φίλους μας ή γνωστούς μας το παίζουν γλήγοροι, ξερόλες και ραλίστες σε σχετικά και άσχετα θέματα και με λόγο ή χωρίς.

Ο κομπασμός εδώ λίγο υπερβολική λέξη. Σε ένα θέμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένο ταξίδι με συγκεκριμένη μηχανή, ρωτάει αν στη μεταφορά της μηχανής μπορεί να κάνει ένα ταξίδι με 150-160, δεδομένου πως είναι καινούρια και πως γνωρίζει πως η μηχανή διακοσαρίζει και φορτωμένη. Και γιατί να μην έχει διακοσαρίσει; εδώ, μέσα στην πόλη ο άλλος μου κάνει σούζες (με υπηρεσιακή, όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα), στον περιφερειακό δε θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα και λογικά να διακοσαρίσει σε μετάβαση για απάντηση κάποιας κλήσης; ή πρέπει να πάει σαν κΕρία με το τσιγάρο στο χέρι και μετά τα κλασικά "και πού είναι η πολιτεία" κτλ; Ή κάποιος από μας δεν έχει αναφέρει κάποια στιγμή σε άσχετη συζήτηση ταχύτητες για κλήση;

Αλλά καταλαβαίνω κι αυτό που λες, πως κάποιος ένστολος δεν είναι σαν όλους τους άλλους και έχει μεγαλύτερη ευθύνη... στον κόσμο.
    Όμως, πιστεύω δεν μπορούμε να έχουμε 2 σταθμά για τους ανθρώπους που θα μπαίνουν στο φόρουμ και θα μοιράζονται μαζί μας τον χρόνο και τις εμπειρίες τους, ανάλογα με το αν έχουν κάποιο σήμα ή όχι, δεδομένου πως κανένας μας δεν θα είναι προκλητικός.

Στο δια ταύτα, ο SHOOTER είναι ένα από τα ένστολα παιδιά που έχει αναζητήσεις και ανησυχίες και μπήκε στο φόρουμ να τις μοιραστεί μαζί μας, όπως κάνουμε όλοι μας, και νομίζω πως πολλές φορές έχει δείξει πως προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στις συζητήσεις. Νομίζω είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κοντά σε παρόμοιους ανθρώπους με αναζητήσεις, σε οποιοδήποτε φόρουμ.

Το σχόλιο που έκανε παραπάνω, δεν το βλέπω ούτε να παρακινεί πιτσιρικάδες να τρέχουν φαστ εντ φιούριους, ούτε έχει την βαρύτητα μιας ολόκληρης συζήτησης που μπορεί να έχει γίνει με θέμα γιατί πάω άγιο και τρέχω σαν να παίζω στο δικό μου προσωπικό video game, και γιατί στην Επίδαυρο όλοι οι άλλοι στο δρόμο μου είναι κομπάρσοι στη δική μου ιστορία.

Vaska πάντα φιλικά, σαφέστατα δεν εννόησα εσένα, ούτε κανέναν συγκεκριμένο!

edit: Ως προς τον Καίσαρα και τη γυναίκα του, τείνω πάντα να συμφωνώ..

να πω κι εγώ μια άποψη....?

το μηχανάκι είναι καινούριο, θέλει στρώσιμο, άρα κανονικά δεν πρέπει να πάει πάνω από 100χ.α.ω για τα πρώτα 800 χλμ...

επειδή είναι αφάνταστα κουραστικό να πηγαίνεις ΕΟ με 100, προτείνω αντί για τα 536 χλμ της διαδρομής από ΕΟ να κάνεις την παρακάτω διαδρομή μέσα από επαρχιακές οδούς https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...,2,3,4&t=m&z=9 επιλέγοντας στο τελευταίο κομμάτι να πάς ή από Πτολεμαΐδα ή από Βέροια (γλυτώνεις 20χλμ δρόμου).

Έτσι το μηχανάκι θα δουλέψει και θα στρωθεί καλύτερα, (δουλεύοντας και 3η, 4η, 5η) θα ευχαριστηθείς τη διαδορμή πιο πολύ, δεν θα σου τη σπάνε κάθε λίγο τα διόδια ή οι κουτάκηδες που περνάνε δίπλα σου με 200, και η αυτονομία που θα βγάλει θα είναι εύκολα άνω των 350 χλμ... Θεωρητικά όταν στρωθεί ΣΩΣΤΑ το μηχανάκι θα πρέπει με 100 χαω να μπορεί να βγάζει και 450χλμ... Θυμήσου αν είσαι ψηλός να σηκώσεις 2 θέσεις τη ζελατίνα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι, αν και αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου δεν θα σε ενοχλεί ο αέρας, συν ότι το vstrom μετά τα 120-130χαω εμφανίζει κραδασμούς, οπότε με τα 100 θα ταξιδέψεις πολυθρονάτα και άνετα...!

Σκέψου το.... και καλό δρόμο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Όλες οι γνώμες σεβαστές vaska. Και δεν νομίζω πως χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει και δικαιούμαι να πω την άποψή μου, τον παίρνεις λίγο απ' τα μούτρα, με "κομπασμούς" κτλ, ενώ πολλοί από τους φίλους μας ή γνωστούς μας το παίζουν γλήγοροι, ξερόλες και ραλίστες σε σχετικά και άσχετα θέματα και με λόγο ή χωρίς.

Ο κομπασμός εδώ λίγο υπερβολική λέξη. Σε ένα θέμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένο ταξίδι με συγκεκριμένη μηχανή, ρωτάει αν στη μεταφορά της μηχανής μπορεί να κάνει ένα ταξίδι με 150-160, δεδομένου πως είναι καινούρια και πως γνωρίζει πως η μηχανή διακοσαρίζει και φορτωμένη. Και γιατί να μην έχει διακοσαρίσει; εδώ, μέσα στην πόλη ο άλλος μου κάνει σούζες (με υπηρεσιακή, όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα), στον περιφερειακό δε θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα και λογικά να διακοσαρίσει σε μετάβαση για απάντηση κάποιας κλήσης; ή πρέπει να πάει σαν κΕρία με το τσιγάρο στο χέρι και μετά τα κλασικά "και πού είναι η πολιτεία" κτλ; Ή κάποιος από μας δεν έχει αναφέρει κάποια στιγμή σε άσχετη συζήτηση ταχύτητες για κλήση;

Αλλά καταλαβαίνω κι αυτό που λες, πως κάποιος ένστολος δεν είναι σαν όλους τους άλλους και έχει μεγαλύτερη ευθύνη... στον κόσμο.
    Όμως, πιστεύω δεν μπορούμε να έχουμε 2 σταθμά για τους ανθρώπους που θα μπαίνουν στο φόρουμ και θα μοιράζονται μαζί μας τον χρόνο και τις εμπειρίες τους, ανάλογα με το αν έχουν κάποιο σήμα ή όχι, δεδομένου πως κανένας μας δεν θα είναι προκλητικός.

Στο δια ταύτα, ο SHOOTER είναι ένα από τα ένστολα παιδιά που έχει αναζητήσεις και ανησυχίες και μπήκε στο φόρουμ να τις μοιραστεί μαζί μας, όπως κάνουμε όλοι μας, και νομίζω πως πολλές φορές έχει δείξει πως προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στις συζητήσεις. Νομίζω είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κοντά σε παρόμοιους ανθρώπους με αναζητήσεις, σε οποιοδήποτε φόρουμ.

Το σχόλιο που έκανε παραπάνω, δεν το βλέπω ούτε να παρακινεί πιτσιρικάδες να τρέχουν φαστ εντ φιούριους, ούτε έχει την βαρύτητα μιας ολόκληρης συζήτησης που μπορεί να έχει γίνει με θέμα γιατί πάω άγιο και τρέχω σαν να παίζω στο δικό μου προσωπικό video game, και γιατί στην Επίδαυρο όλοι οι άλλοι στο δρόμο μου είναι κομπάρσοι στη δική μου ιστορία.

Vaska πάντα φιλικά, σαφέστατα δεν εννόησα εσένα, ούτε κανέναν συγκεκριμένο!

edit: Ως προς τον Καίσαρα και τη γυναίκα του, τείνω πάντα να συμφωνώ..

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ...............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Μιμείται, άντιγράφει.....αύτό άρκεί.
    Τό πρώτο πράμμα,θά έπαιρνες ένα καινούργιο μηχανάκι πού θά 'εσκαγες 7000 εύρώπουλα
    καί στό πρώτο του ταξιδάκι θά πήγαινες 160 όταν ό κατασκευαστής λέει 110...???
    Καί μάλιστα σέ συνεχόμενη πορεία πολλών χλμ..??
    Μάλλον θά πονούσες......
    Κάτω άπό τή σέλλα κάθε Βεστρόμ έχει ένα βιβλιαράκι πού γράφει πώς στρώνεται.
    Συνεπώς ΑΧΡΗΣΤΗ ή έρώτηση.
    Ό καθένας πού λέει ότι καβαλάει πάνω άπό 15 χρόνια μηχανάκι έπίσης ξέρει τί σημαίνει
    νά ταξιδεύει μέ τήν τελική του...!!!,άπλά πράμματα.
    Όσο γιά τό τελευταίο μέρος δέν είναι τό καλύτερο άπό τή μιά νά λές είμαι ό νόμος καί άπό τήν
    άλλη νά δηλώνεις πώς πάς μέ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ μηχανάκι μέ ταχύτητες πού τόν κάθε τρίτο θά
    τόν μπαγλάρωνες καί θά τόν πήγαινες ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!! έννοείται χωρίς λόγο .
    Έγώ είμαι ό Χ κάγκουρας καί κρίνομαι άπό τούς 20000 έδώ μέσα.
    Όταν δηλώνω όμως έκπρόσωπος καί ύπερασπιστής τού νόμου πού προσπαθώ νά συνετίσω τά παλικαράκια
    πρέπει νά είμαι πολύ προσεκτικός σέ αύτά πού γράφω...!!!
    Θεωρώ ότι έγινε άπό άφέλεια στήν προσπάθεια νά νοιώσει ένας άπό μάς......
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ....???
    Δέν τό νομίζω.....ύπάρχει μιά διαχωριστική γραμμή άνάμεσα μας,ό νοών.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    να πω κι εγώ μια άποψη....?

το μηχανάκι είναι καινούριο, θέλει στρώσιμο, άρα κανονικά δεν πρέπει να πάει πάνω από 100χ.α.ω για τα πρώτα 800 χλμ...

επειδή είναι αφάνταστα κουραστικό να πηγαίνεις ΕΟ με 100, προτείνω αντί για τα 536 χλμ της διαδρομής από ΕΟ να κάνεις την παρακάτω διαδρομή μέσα από επαρχιακές οδούς https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...,2,3,4&t=m&z=9 επιλέγοντας στο τελευταίο κομμάτι να πάς ή από Πτολεμαΐδα ή από Βέροια (γλυτώνεις 20χλμ δρόμου).

Έτσι το μηχανάκι θα δουλέψει και θα στρωθεί καλύτερα, (δουλεύοντας και 3η, 4η, 5η) θα ευχαριστηθείς τη διαδορμή πιο πολύ, δεν θα σου τη σπάνε κάθε λίγο τα διόδια ή οι κουτάκηδες που περνάνε δίπλα σου με 200, και η αυτονομία που θα βγάλει θα είναι εύκολα άνω των 350 χλμ... Θεωρητικά όταν στρωθεί ΣΩΣΤΑ το μηχανάκι θα πρέπει με 100 χαω να μπορεί να βγάζει και 450χλμ... Θυμήσου αν είσαι ψηλός να σηκώσεις 2 θέσεις τη ζελατίνα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι, αν και αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου δεν θα σε ενοχλεί ο αέρας, συν ότι το vstrom μετά τα 120-130χαω εμφανίζει κραδασμούς, οπότε με τα 100 θα ταξιδέψεις πολυθρονάτα και άνετα...!

Σκέψου το.... και καλό δρόμο!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.............ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Γιατί πάντα θέλει .......... ΤΡΟΠΟ καί όχι κόπο

ΜΠΡΑΒΟ..........

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20