Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: Nτελιβεραδικες υπερκατασκευες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    bruno αμα τρέχεις ναι μεν βγαζεις περισσοτερες παραγγελιες αλλα καις περισσοτερο βενζινη, συν οτι η παραγγελια παει κουβάρι, οπότε στην επόμενη φορα δεν θα παρεις φραγκο...

Eσυ με τι κανεις παραγγελειες με varadero? συγνωμη δηλαδή. Το δευτερο δεν το καταλαβαινω

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Εχω δει να κανουν ντελιβερι μεχρι και με γουρουνα.
    Ασφαλεστερο μεν (γιατι δεν τρεχει σαν διαολος να κανει σφινες) πιο πολυεξοδο δε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    Οι περισσότεροι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Τους αργούμε 10 λεπτά και παρα την συγνωμη που τους ζητάω, με προσβάλλουν μεχρι και σε προσωπικό επίπεδο.
    Ε ναι το χουν οι Έλληνες αυτό το χούι
    Δουλικοί στους από πάνω, αμείλικτοι στους από κάτω.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    μου εχουν επιστρεψει παραγγελια επειδη δεν τους πηρα τσιγαρα.

bruno αμα τρέχεις ναι μεν βγαζεις περισσοτερες παραγγελιες αλλα καις περισσοτερο βενζινη, συν οτι η παραγγελια παει κουβάρι, οπότε στην επόμενη φορα δεν θα παρεις φραγκο...

η ερωτηση πασικα που ηθελα να κανω εξαρχης καιβγηκα οφτοπικ...

Που καταλαβατε οτι εανι ντελιβερας αυτος στην φωτο?
    Υποθεση εργασιας.Αν δεν κανει κατι παραπλησιο δεν εχει λογο υπαρξης το "στεγαστρο".

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Eσυ με τι κανεις παραγγελειες με varadero? συγνωμη δηλαδή. Το δευτερο δεν το καταλαβαινω
    Τρεχεις. Περισσοτερο γκαζι, περισσοτερο μαμ το παπι. Λακκουβες, φρενα κλπ, τούμπες η παραγγελία.
    Φτανεις. ανοιγει ο πελάτης την σακκούλα, τεύχη το φαγητό. Ανοίγει την κουνημένη κοκακόλα, γινεται μνι. Δεν σου ξανααφήνει τιπ.
    Σόου σίμπλ.

Πάντως στην φωτό δεν τον κοβω για ντελίβερι. Εδώ ξηλώνουνε τα αντίβαρα απο το τιμόνι για να χωράνε στο μποτιλιάρισμα, σκέπαστρα θα βάζουνε?
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Εδω επαρχια παντως κανουν ατυπο διαγωνισμο για το πιο γαματο σκεπαστρο...

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εχω δει να κανουν ντελιβερι μεχρι και με γουρουνα.
    Ασφαλεστερο μεν (γιατι δεν τρεχει σαν διαολος να κανει σφινες) πιο πολυεξοδο δε.
    Το προτιμώ φίλε μου. Αν είχα τέτοιο μαγαζί με αμάξι θα τον είχα τον ντελιβερά. Ενα μικρό χιλιαράκι μια χαρά θα κάνει την δουλειά του.
    Ένα σουβλάκι έχει κόστος 0.45Ε κομπλέ και στο χρεώνουν 2.20Ε (το ξέρω απο φίλο σουβλατζή). Οι πατάτες έχουν κόστος 3Ε τα 3 κιλά και σου χρεώνει 2.50Ε για 200γραμμάρια.
    Κερδοφορία του κερατά! Όχι βενζίνη θα κάλυπτα για αμάξι, μέχρι και για μπουκάλι στον Καρρά κάθε βράδυ θα πηγαίναμε με το προσωπικό.

Ενταξει ειπαμε δεν κανει μοτοκρος ξερω εχει και τις ατυχιες του το επαγγελμα,ακομα και κλοπες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Ο κόσμος που παραγγέλνει γατί πεινάει. Οχι γιατι ΘΑ πεινάσει... Το θέλει ΤΩΡΑ.

Αντε και μερικοί εργοδότες.
    Αναφορικά, γνωστή αλυσίδα πιτσαρίας με γενναίες εκπτώσεις ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΙ τους ντελιβεράδες στις παραγγελίες, ακόμα και υπο βροχή.
    Ή τσακίζεσαι, ή απολύεσαι.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Θυμάμαι στον τελευταίο που είχα δουλέψει είχε εναν πελάτη και μας είχε πεί ρητά: θα μου πάρεις τσιγάρα αλλιώς μην έρθεις καθόλου (ο πελάτης βαρύ πορτοφόλι).
    μου εχουν επιστρεψει παραγγελια επειδη δεν τους πηρα τσιγαρα.
    πλακα κανετε ετσι;

και δυστυχως ειναι η :a31: του ελληνα που δεν σεβεται την δουλεια του αλλου.

off topic και σορυ

τα ειπα και ξεθυμανα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως οποιος ενδιαφερεται να δουλεψει ντελιβερι να ψαξει εντατικα και επιμονα για ανθοπωλειο.......
    μια απο τις καλυτερες δουλειες που εκανα ποτε
    δεν υπαρχει ιδιαιτερη βιασυνη,ολοι σε δεχονται με χαρα σου λενε ευχαριστω και τα τιπ ειναι ασυλληπτα για τον κλαδο
    ειδικα την περιοδο οκτωβρη-φλεβαρη οι ονομαστικες εορτες ειναι απανωτες

Δηλαδη όταν ο πελατης δινει πουρμπουάρ τοτε είναι καλος?Αν παρει τσιγαρα είναι μαλακας?Πανω από 30 δευτερόλεπτα στο περιπτερο δεν κανει.Βρε παιδια τι λετε τωρα?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη όταν ο πελατης δινει πουρμπουάρ τοτε είναι καλος?Αν παρει τσιγαρα είναι μαλακας?Πανω από 30 δευτερόλεπτα στο περιπτερο δεν κανει.Βρε παιδια τι λετε τωρα?
    Ναι οταν δινει μπουρμπουαρ ειναι καλος, γιατι δειχνει οτι σεβεται τον αλλο που για να του φερει να φαει τρωει γ@μιεται στο κρυο και την βροχη.
    Το να παρει σε καποιον τσιγαρα επειδη βαριεται να κουνηθει και να παει μεχρι την γωνια δεν ειναι δουλεια του προφανως, με την ιδια λογικη μπορω να παρω εγω μια πιτσα και να του πω να παει και απο το σουπερ μαρκετ που χρειαζομαι κατι πραγματα.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Και όμως δεν κάνουμε πλάκα.

Ο πελάτης είτε αφήνει μπουρμπουάρ ή όχι είναι καλός γιατί παραγγέλνει απο το μαγαζί που σε πληρώνει. Απλά το μπουρμπουάρ μένει συν στην τσέπη σου. Και πιστέψτε με παλιότερα δούλευα 11 το πρωί με 12 το βράδυ, έβγαζα 50Ε μεροκάματο και +70 απο τα μπουρμπουάρ. Εν έτη 2009-2010 αυτά.
    Αν πάρει τσιγάρα δεν είναι μαλάκας. Το να με υποχρεώνεις να σου πάρω και τσιγάρα είναι καθαρά στο χέρι το δικό μου και του εργοδότη μου καλή τη θέληση.
    Γιατί εσύ μπορεί να θες σέρτικο λαμίας και αν δεν στα βρώ θα στραβώσεις και επειδή μετά το πιτόγυρο δεν θα φουμάρεις και επειδή ως δια μαγείας θα σου έρθει η περίοδος και θα σου φταίει επειδή η ντομάτα είναι κομμένη σε 2mm αντί για 1.82mm θα βρώ τον μπελά μου οτι: -τα-σουβλάκια-είχαν-κρυώσει-και-είχα-περίεργο-ύφος-τραμπούκου-και-δεν-ξαναπαραγγέλνω-απο-σας-

Επιστημονική φαντασία? Και όμως η πραγματικότητα.
    Απλά τώρα η μόδα προστάζει "επικύνδυνες αποστολές" γιατί πρέπει να σφάζεις φανάρια και διασταυρώσεις για να προλάβουμε τον πελάτη μην τον ξενερώσουμε.
    Σαν τους DJ που ασχολούμαι χρόνια ως χομπίστας και τώρα μας λένε πρέπει να αλλάζετε τραγούδι ανα 10 δευτερόλεπτα.
    Βρε αντε στο γεροδιάολο που λέει και ο κωνσταντάρας. Σηκώνομαι, παω στο σουβλατζίδικο, τρόω και επιστρέφω σπίτι μου.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ήμι off topic, αλλά ποτέ μου δεν θεώρησα ότι το πρόβλημα αργοπορίας έγκειται στον delivery
    πάντα θεωρούσα ότι η αργοπορία οφείλεται αποκλειστικά στον σουβλατζή

(παραγγέλνω βέβαια πάντα από μαγαζιά κοντά στη γειτονιά μου, οπότε μιλάμε για max 1 χλμ απόσταση, πόσο να καθυστερήσει δηλαδή ένα παπάκι ; )

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Κάθε δουλεια εχει τις δικες της μαλακιες,υπαρχουν δουλειες πολύ πιο δυσκολες από ντιλιβερι που φενεται και φορολογείται και το τελευταιο ευρο.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF