Τώρα που το ξαναείδα, ρε Soulrain γλυκό μου, θα φτύσει ΤΑ πιστόνια; Μονοκύλινδρο δεν είναι το Χτήνος;
Τώρα που το ξαναείδα, ρε Soulrain γλυκό μου, θα φτύσει ΤΑ πιστόνια; Μονοκύλινδρο δεν είναι το Χτήνος;
Πολύ ωραία διαδρομή, αλλά, δυστυχώς, δε μπορώ αυτό το ΣΚ και με βρίσκει κάπως σύμφωνο ο amyrou. Θα είναι πολύ πιο απολαυστική τέτοια βόλτα 3 μήνες μετά.
Life begins at 45°.
Μμμ ναι δεν το πρόσεξα, αλλά και η Επίδαυρος μια χαρά υγρασίες έχει, όπου δε βλέπει ήλιος. Και προτιμώ να χαρώ στο 100% μια τέτοια διαδρομή. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη μου, βέβαια, αφού δε μπορώ αυτό το ΣΚ όπως και να χει :P
Life begins at 45°.
Not bad... Συμφωνω με διαδρομη, και γουσταρω τιγκα με τετοιο καιρο. Ποσειδωνος και Αιολου θελοντων, ειμαι μεσα...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Έχουν οι Γκουτσαίοι μασαμπούκα... τη μέρα εκείνη....
-για όποιν δε γουστάρει ταπεράκι-
(δε γκζέρω που αλλά κάπου εδώ κοντά θα είναι)
:a34:
ανανήψαντας
το θέμα της υγρασίας με προβληματίζει και μένα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θέτεις....
υπάρχουν λοιπόν δύο επιλογές
α. δεν κάνεις καθόλου την διαδρομή (αυτή ή οποιαδήποτε βουνίσια, στριφτερή)
β. την κάνεις με προσοχή
ε, επιλέγω να την κάνω με προσοχή.... εξ άλλου, η ώρα που μετά θα είμαστε αχλαδόκαμπο, λεβίδι, νεμέα είναι τέτοια που πιστεύω θα "ρεφάρω"....
κύριος σκοπός η βόλτα (που έχω πήξει μέσα).... ακόμα χειμώνας είναι, έχουμε μπροστά μας χρόνο να κάνουμε και άλλες διαδρομές τίγκα στο στεγνό..... καλά να είμαστε.....
υγ.... η γνώμη σου, όπως και η γνώμη του καθενός εδώ μέσα, για μένα τουλάχιστον, έχει σημασία εφόσον τοποθετείται επί της ουσίας.... οπότε, μια χαρά κάνεις και την καταθέτεις.....![]()
Τι υγρασιες μωρε παιδια.Μικροτερες ταχυτητες λιγο προσοχη και γινεται η δουλεια.
φιλαρακι, το 250αρακι αντεχει πολυ περισσοτερα απ'οσα φανταζεσαι! ξερεις που εχω φτασει εγω με το δικο μου??? ουτε κιχ δεν εχει κανει! (βεβαια το δικο μου ειναι γιαμαχα!)
ωραια βολταδα, αλλα δεν ξερω ακομα! κατι κανονιζω με τον πατερα μου για κυριακη, αν δεν κατσει η τελος παντων αν ερθω θα με δειτε το πρωι στο περιπτερο!
οσο για το θεμα του "ταπερ", εχω μια βαλιτσα 42 λιτρα, και μια 26! ποια λετε να κουμπωσω στη σχαρα? (θα εχω και τανκ μπαγκ ανεπτυγμενο στα 40 λιτρα, καθως και σαμαρια 30 λιτρα εκαστο μηπως και θελησω να τσιμπησω κατι ενδιαμεσα...)
Ναι βρε το ξέρω εγώ στην αρχή το εννοούσα οτι επειδή ξέρω πως οι περισσότεροι που θα λάβουν συμμετοχή θα είναι με πολύ μεγαλύτερου κυβισμού μηχανές...αλλά ένιγουει η λύση βρέθηκεΈτσι κ αλλιώς απ όσο φαντάζομαι πάμε να περάσουμε καλά να κάνουμε μια εκδρομή να την ευχαριστηθούμε δεν πάμε για να πλακωθούμε στις 200-αρες ούτε για κόντρες
εμενα προσωπικα το θεμα υγρασια με αφηνει καπως αδιαφορο!
Λιγο προσοχη θελει, μεγαλα παιδια ειμαστε, η ωρα θα ειναι (ειδικα αν η μερα ειναι ηλιολουστη) αργουτσικα και οχι "χαραμα"... μια χαρα ειναι, ξεκολατε!
Και δεν αναφερομαι σωνει και ντε στην "επεκταση" που προτεινα... δεν τρεχει και τπτ να μη το κανουμε ετσι!
(μηχανακι πρεπει να βρω)![]()
Πολύ ωραία η διαδρομή (αν και η επέκταση που προτάθηκε δεν ταιριάζει καθόλου για αυτή την εποχή)
Αλλά διόδια θα πληρώσετε :a13: και μάλιστα 2 αν πάτε απο νέα Εθνική στον γυρισμό...
Όπως και να χει, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα!![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
ωραια διαδρομη και καλα να περασετε
αν το κανατε αργοτερα,ισως και να ερχομουνα μαζι σας αλλα εγω θα κανω αυτην την διαδρομη οποτε δεν...
https://maps.google.ch/maps?q=google...ed=0CAcQ_AUoAQ
![]()
Τελευταία τροποποίηση από nobody; 11/02/2014 στις 22:20.