Σελίδα 3 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 303

Θέμα: Οχι στα διοδια, ναι στο ταπερ..... Κυριακη 16/02/2014

Τώρα που το ξαναείδα, ρε Soulrain γλυκό μου, θα φτύσει ΤΑ πιστόνια; Μονοκύλινδρο δεν είναι το Χτήνος;

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τώρα που το ξαναείδα, ρε Soulrain γλυκό μου, θα φτύσει ΤΑ πιστόνια; Μονοκύλινδρο δεν είναι το Χτήνος;
    Ναι βρε...νταξ και εσύ μη το λαμβάνεις τις μετρητοίς....έρήμην λόγου το είπα....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πολύ ωραία διαδρομή, αλλά, δυστυχώς, δε μπορώ αυτό το ΣΚ και με βρίσκει κάπως σύμφωνο ο amyrou. Θα είναι πολύ πιο απολαυστική τέτοια βόλτα 3 μήνες μετά.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πολύ ωραία διαδρομή, αλλά, δυστυχώς, δε μπορώ αυτό το ΣΚ και με βρίσκει κάπως σύμφωνο ο amyrou. Θα είναι πολύ πιο απολαυστική τέτοια βόλτα 3 μήνες μετά.

Για την εναλλακτική διαδρομή το είπε αυτό βρε....:P ωστόσο καλοκαίρι επειδή την έχω κάνει με το αμάξι ως το Σοφικό τη διαδρομή μετράει αγρίως....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μμμ ναι δεν το πρόσεξα, αλλά και η Επίδαυρος μια χαρά υγρασίες έχει, όπου δε βλέπει ήλιος. Και προτιμώ να χαρώ στο 100% μια τέτοια διαδρομή. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη μου, βέβαια, αφού δε μπορώ αυτό το ΣΚ όπως και να χει :P
    Life begins at 45°.

Not bad... Συμφωνω με διαδρομη, και γουσταρω τιγκα με τετοιο καιρο. Ποσειδωνος και Αιολου θελοντων, ειμαι μεσα...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Έχουν οι Γκουτσαίοι μασαμπούκα... τη μέρα εκείνη....
    -για όποιν δε γουστάρει ταπεράκι-

(δε γκζέρω που αλλά κάπου εδώ κοντά θα είναι)
    :a34:
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ......... αλλά και η Επίδαυρος μια χαρά υγρασίες έχει, όπου δε βλέπει ήλιος. Και προτιμώ να χαρώ στο 100% μια τέτοια διαδρομή....
    το θέμα της υγρασίας με προβληματίζει και μένα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θέτεις....

υπάρχουν λοιπόν δύο επιλογές
    α. δεν κάνεις καθόλου την διαδρομή (αυτή ή οποιαδήποτε βουνίσια, στριφτερή)
    β. την κάνεις με προσοχή

ε, επιλέγω να την κάνω με προσοχή.... εξ άλλου, η ώρα που μετά θα είμαστε αχλαδόκαμπο, λεβίδι, νεμέα είναι τέτοια που πιστεύω θα "ρεφάρω"....

κύριος σκοπός η βόλτα (που έχω πήξει μέσα).... ακόμα χειμώνας είναι, έχουμε μπροστά μας χρόνο να κάνουμε και άλλες διαδρομές τίγκα στο στεγνό..... καλά να είμαστε.....

υγ.... η γνώμη σου, όπως και η γνώμη του καθενός εδώ μέσα, για μένα τουλάχιστον, έχει σημασία εφόσον τοποθετείται επί της ουσίας.... οπότε, μια χαρά κάνεις και την καταθέτεις.....

Παλαιό μέλος
    Τι υγρασιες μωρε παιδια.Μικροτερες ταχυτητες λιγο προσοχη και γινεται η δουλεια.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulRain Προβολή μηνύματος
    Το 250αρακι μου θα την παλέψει ή θα φτύσει τα πιστόνια ρε σπύρο?
    φιλαρακι, το 250αρακι αντεχει πολυ περισσοτερα απ'οσα φανταζεσαι! ξερεις που εχω φτασει εγω με το δικο μου??? ουτε κιχ δεν εχει κανει! (βεβαια το δικο μου ειναι γιαμαχα! )

ωραια βολταδα, αλλα δεν ξερω ακομα! κατι κανονιζω με τον πατερα μου για κυριακη, αν δεν κατσει η τελος παντων αν ερθω θα με δειτε το πρωι στο περιπτερο!

οσο για το θεμα του "ταπερ", εχω μια βαλιτσα 42 λιτρα, και μια 26! ποια λετε να κουμπωσω στη σχαρα? (θα εχω και τανκ μπαγκ ανεπτυγμενο στα 40 λιτρα, καθως και σαμαρια 30 λιτρα εκαστο μηπως και θελησω να τσιμπησω κατι ενδιαμεσα...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    φιλαρακι, το 250αρακι αντεχει πολυ περισσοτερα απ'οσα φανταζεσαι! ξερεις που εχω φτασει εγω με το δικο μου??? ουτε κιχ δεν εχει κανει! (βεβαια το δικο μου ειναι γιαμαχα! )

Ναι βρε το ξέρω εγώ στην αρχή το εννοούσα οτι επειδή ξέρω πως οι περισσότεροι που θα λάβουν συμμετοχή θα είναι με πολύ μεγαλύτερου κυβισμού μηχανές...αλλά ένιγουει η λύση βρέθηκε Έτσι κ αλλιώς απ όσο φαντάζομαι πάμε να περάσουμε καλά να κάνουμε μια εκδρομή να την ευχαριστηθούμε δεν πάμε για να πλακωθούμε στις 200-αρες ούτε για κόντρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εμενα προσωπικα το θεμα υγρασια με αφηνει καπως αδιαφορο!
    Λιγο προσοχη θελει, μεγαλα παιδια ειμαστε, η ωρα θα ειναι (ειδικα αν η μερα ειναι ηλιολουστη) αργουτσικα και οχι "χαραμα"... μια χαρα ειναι, ξεκολατε!
    Και δεν αναφερομαι σωνει και ντε στην "επεκταση" που προτεινα... δεν τρεχει και τπτ να μη το κανουμε ετσι!

(μηχανακι πρεπει να βρω)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    (μηχανακι πρεπει να βρω)
    Εγώ μπορώ να σε βολέψω με τάπερ αν χρειάζεσαι πάντως

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Πολύ ωραία η διαδρομή (αν και η επέκταση που προτάθηκε δεν ταιριάζει καθόλου για αυτή την εποχή)
    Αλλά διόδια θα πληρώσετε :a13: και μάλιστα 2 αν πάτε απο νέα Εθνική στον γυρισμό...

Όπως και να χει, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ωραια διαδρομη και καλα να περασετε

αν το κανατε αργοτερα,ισως και να ερχομουνα μαζι σας αλλα εγω θα κανω αυτην την διαδρομη οποτε δεν...

https://maps.google.ch/maps?q=google...ed=0CAcQ_AUoAQ

Τελευταία τροποποίηση από nobody; 11/02/2014 στις 22:20.

Σελίδα 3 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2010, 17:51
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 14:10
  3. οχι στα μεταλλαγμενα!!
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 13:10
  4. Καγκουριές στα διόδια!
    από Innersense στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ