Δυστυχώς το έχω ζήσει.
Βοηθήστε τον να βρει τη προσωπική του γαλήνη, προσπαθείστε (αν το έχει και ο ίδιος) να έχετε όσο χιούμορ είναι δυνατόν, το χρειάζεται αυτός τώρα
και θα το χρειαστείτε εσείς μετά, χωρίς να ξεχνάτε ποτέ ότι εκείνος είναι που βλέπει τον θεριστή κατάματα.
Μη καταπίνετε τα νεύρα, θα έχετε τύψεις μετά, πείτε τα όλα και κλείστε όλες τις εκρεμότητες με ειλικρίνεια.
Πολλές συγνώμες θα χρειαστούν αλλά μην τις παραλείψετε.
Και όσο σας επιτρέπει η δικιά σας και η δικιά του φοβία, προσπαθείστε να ΖΗΣΕΤΕ ευχάριστα και έντονα όσο περισσότερο γίνεται τον καιρό που μένει.
Γεμίστε με εμπειρίες και κάντε τρέλες. Μη μιζεριάσετε και μην τον μιζεριάζετε.
Και συγνώμη αποπάνε μου, αλλά καλύτερα να πάψει να ελπίζει και να δράσει, να μοιραστεί, να νιώσει και να αγαπήσει.
Καλό κουράγιο
Παιδια πραγματικα ευχαριστω πολυ για τα λογια σας.
Σημερα πηγα παλι απο το πρωι, καναμε μπανιο κουρευτηκαμε και ξυριστηκαμε.αφησαμε και μουσακι. Παντα το κοροιδευαμε... και σημερα προσπαθησα να τον κανω να γελασει. Περασα πολυ ομορφα ανυπομονω να παω και το απογευμα. Του κατεβασα και μια ταινια με kung fu που βλεπαμε πολυ παλια. Θα τον παρει ο υπνος οπως εκανε παντα και θα του λεω ποιος εδειρε ποιον.
Μπορει να ειναι δυσκολη η επικοινωνια μας αλλα πραγματικα το χαιρομαι.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να γράψω το οτιδήποτε σε παρόμοιες καταστάσεις
απλά κουράγιο Τζανή
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βρες κατι να σου κραταει την ψυχη δυνατη εξω απο το νοσοκομειο.. κ κουραγιο
καλή δύναμη..
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλο του ταξιδι.....
να τον θυμασαι παντα με αγαπη.
Τι να πω τωρα
Καλό παράδεισο
Και δύναμη σε εσας
Δυστυχως χθες το απογευμα ωρα Ελλαδας (πρωι ωρα Αμερικης) εφυγε. Απο το Σαββαστο ειχε παρει αποφαση να μην το πολεμησει αλλο. Τη Δευτερα μπηκε σε ενα hospice facility και σθες εφυγε ηρεμος με ολους διπλα του και μενα απο skype... Ενα White Horse στην υγεια του.
Σας ευχαριστω ολους!!