Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 149

Θέμα: 899 Panigale vs F3 800 vs GSXR 750

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δε μπα να βγηκε πρωτο, με αυτο το φαναρι μπροστα δεν βλεπεται (απο τις φωτο τουλαχιστον).
    Αν εκτος απο ασχημο ηταν και αργο (το σουτζουκι) τοτε καλυτερα να επαιρνε την θεση του το Ζ800.

Σε γραμμες, ομρφια, αισθητικη, κομψοτητα δεν τους πιανει τους γειτονες.
    Και μην μου πει κανεις οτι αυτα ειναι υποκειμενικα και :a16:
    Ειναι απολυτως αντικειμενικα επειδη αρεσουν σ' εμενα .und - :a44:

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    δωσε πονο λεμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Σουζουκαρα!!!!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Δεν λεει κατι μονο η δαγκανα, αλλα μην σας χαλαω τις ονειρωξεις. Αλλωστε, οταν θα ξανα-ανοιξουν οι πιστες παλι θα βλεπουμε τους ματραγκες με αλλαγμενα φρενα, πιρουνια, αμορτισερ και αντιο μετα η διαφορα χρηματων
    Δηλαδη αυτα τα λες σοβαρα τωρα; Ατομα που μιλανε με αυτο το υφος μου βγαζουν οτι δε γουσταρουν τις μοτοσυκλετες γενικα αλλα μονο τη ''κλικα'' στην οποια ανηκουν ειτε ειναι τζαπ ειτε Ευρωπαικα.Και για να σου απαντησω σχετικα με τη διαφορα χρηματων,μπορει να σκασεις χρημα να κανεις εναν Ιαπωνα να στριβει οπως ενα Ευρωπαικο αλλα το μοτερ του Ιαπωνα,το Ευρωπαικο δε θα το φτασει ουτε σε αποδοση ουτε σε αξιοπιστια.Και μην αρχισουν οι πιπιλες για BMW και RSV4 γιατι το μεν πρωτο ειναι ενα φουλ πουσαρισμενο το οποιο σπαει αποδεδειγμενα (και ενα αντιστοιχο Jap 1000 βελτιωμενο μπορει να το φτασει σε αποδοση με ελαχιστες εως μηδαμινες υποχωρησεις σε αξιοπιστια) το δε RSV4 ειναι ερzγαλειο στριψιματος και τα κανει ολα μονο του,ειδικα το APRC,αλλα δε μπορειτε να μιλατε για γκαζι,συγκριτικα τουλαχιστον με Gixxer απο Κ5 και επειτα,ZX10 απο '04 και μετα και CBR απο '08 ειναι ολα αποδεδειγμενα γρηγοροτερα.Το τι κανουν στη πιστα δεν ειναι το παν,γιατι τη μοτο τη πας και εκτος και σε νοιαζουν και αλλα πραγματα εκτος αν εχεις 2 και 3 μοτο.

Ρε φιλε απαντας σοβαρα? Σου μιλησα εγω για ιταλικα vs ιαπωνικα? Σου ειπα εγω για το αποδεδειγμενα καλυτερο μηχανακι στην πιστα, το aprilia v4? Βλεπεις οτι θελεις? Μια παρατηρηση εκανα και μου ειπατε οτι κανω λαθος γιατι φοραει brembo και σοβαδες. Και το δικο μου το μπουρδελο ohlins φοραγε, αλλα οταν εβαλα δανεικο ενα ohlins r&t ειδα το φως της μερας.......... Μην λεμε οτι θελουμε και νιωστε.
    Επισης, οι χρονοι μιλανε για πιστα και εκει απαντησα εγω. Εαν ειναι το καλυτερο all around ή σε ντραγκστερ διοργανωση του Διακακη, ασε να το πιασουμε καπου αλλου.
    Αντε γιατι εχετε παραγινει με την φανατιλα σας και δεν βλεπετε περα απο τα μουτρα της μοτο σας. Και θα το ξαναπω, οτι για να ανταπεξελθει στα της πιστας, εν σχεση με τα αλλα 2, θελει δουλεμα σε φρενα και αναρτησεις (ως συνηθως δηλαδη για την σουζουκι).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ρε φιλε απαντας σοβαρα? Σου μιλησα εγω για ιταλικα vs ιαπωνικα? Σου ειπα εγω για το αποδεδειγμενα καλυτερο μηχανακι στην πιστα, το aprilia v4? Βλεπεις οτι θελεις? Μια παρατηρηση εκανα και μου ειπατε οτι κανω λαθος γιατι φοραει brembo και σοβαδες. Και το δικο μου το μπουρδελο ohlins φοραγε, αλλα οταν εβαλα δανεικο ενα ohlins r&t ειδα το φως της μερας.......... Μην λεμε οτι θελουμε και νιωστε.
    Επισης, οι χρονοι μιλανε για πιστα και εκει απαντησα εγω. Εαν ειναι το καλυτερο all around ή σε ντραγκστερ διοργανωση του Διακακη, ασε να το πιασουμε καπου αλλου.
    Αντε γιατι εχετε παραγινει με την φανατιλα σας και δεν βλεπετε περα απο τα μουτρα της μοτο σας. Και θα το ξαναπω, οτι για να ανταπεξελθει στα της πιστας, εν σχεση με τα αλλα 2, θελει δουλεμα σε φρενα και αναρτησεις (ως συνηθως δηλαδη για την σουζουκι).

Δεν βλέπω το λόγο να αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα, πλέον, η ποιότητα των αναρτήσεων και των φρένων στα ιαπωνικά, όταν για το 95% των περιπτώσεων στο δρόμο είναι επαρκέστατα κι ασφαλή. Κι όταν θές να μπείς πίστα, μπαίνεις, ράβεις κι όλα ΟΚ... Δηλαδή πόση διαφορά κάνανε σε χρόνο στο γύρο από τα factory ohlins που είχες το νέο σετ ohlins, ώστε να μιλάμε και να το κάνουμε τόσο βασικό θέμα!
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εισαι πολυ λαθος οταν μιλας για αλλα φρενα και αναρτησεις...
    ο λογος ειναι απλος...
    οταν στοκ gixxer K7 μπορει και γυρναει Σερρες στο 1,24, τοτε οι αναρτησεις και τα φρενα ειναι δικαιολογιες....
    ελαχιστοι εως πολυ λιγοι εν Ελλαδι "τερματιζουν" τα στοκ μηχανακια και ζητανε αυτο το κατι παραπανω για να παρουν 1-2-3 δευτερολεπτα...και αυτα τα δευτερολεπτα ειναι σε ΠΟΛΥ χαμηλο πλαισιο..βλ. απο 1,23 και κατω...

οποτε ας ξεκουλαθουμε ολοι μας και ας αφησουμε τις παπαρδελες για τις αναρτησεις και τα φρενα...

υ.γ. εκτος λοιπον και αν γυριζεις στο 22 Σερρες, πιθανοτατα το "φως της μερας" που ειδες με το ohlins r&t να ηταν της ιδεας σου...κατι σαν της σουπερμαντολινη του Βουτσα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εισαι πολυ λαθος οταν μιλας για αλλα φρενα και αναρτησεις...
    ο λογος ειναι απλος...
    οταν στοκ gixxer K7 μπορει και γυρναει Σερρες στο 1,24, τοτε οι αναρτησεις και τα φρενα ειναι δικαιολογιες....
    ελαχιστοι εως πολυ λιγοι εν Ελλαδι "τερματιζουν" τα στοκ μηχανακια και ζητανε αυτο το κατι παραπανω για να παρουν 1-2-3 δευτερολεπτα...και αυτα τα δευτερολεπτα ειναι σε ΠΟΛΥ χαμηλο πλαισιο..βλ. απο 1,23 και κατω...

οποτε ας ξεκουλαθουμε ολοι μας και ας αφησουμε τις παπαρδελες για τις αναρτησεις και τα φρενα...

υ.γ. εκτος λοιπον και αν γυριζεις στο 22 Σερρες, πιθανοτατα το "φως της μερας" που ειδες με το ohlins r&t να ηταν της ιδεας σου...κατι σαν της σουπερμαντολινη του Βουτσα...

Έτσι ακριβώς..πήρε ο kevin ΕΝΤΕΛΩΣ στοκ Κ7 στις Σέρρες και εξέθεσε τα "αγωνιστικά"..
    Για να σου λείψει η ohlins του factory σε RSV4R πχ πρέπει εσύ σαν αναβάτης να έχεις φτάσει σε δυσθεώρητα "ύψη"..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

ας πω και εγω την μ@λακια μου επι του θεματος...
    προφανως και τα 2 Ιταλικα με τα τοσα μπλιπμλικια ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις απο το σουτζουκι...
    απλα το επιπεδο του τυπου που τα τεσταρε(για το δικο μας μην μιλησω καλυτερα)
    δεν μπορει να αξιοποιησει τα πλεονεκτηματα αυτα
    οποτε με το σουτζουκι να ειναι το πιο φιλικο απο ολα στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ οδηγο
    τους περναει σουβλακι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    ας πω και εγω την μ@λακια μου επι του θεματος...
    προφανως και τα 2 Ιταλικα με τα τοσα μπλιπμλικια ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις απο το σουτζουκι...
    απλα το επιπεδο του τυπου που τα τεσταρε(για το δικο μας μην μιλησω καλυτερα)
    δεν μπορει να αξιοποιησει τα πλεονεκτηματα αυτα
    οποτε με το σουτζουκι να ειναι το πιο φιλικο απο ολα στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ οδηγο
    τους περναει σουβλακι
    Απλά να σε ενημερώσω ότι το mv έχει τα χειρότερα ηλεκτρονικά ever..unridable απο ένα ρυθμό και κάτω..και το 899είναι πολύ πιο street oriented από το μεγάλο του αδερφό.. Έχουνε αυτο το race feeling αλλά κάπου το γλυκό δε δένει..Οπότε δεν είμαι απόλυτο αυτό που λες.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 02/03/2014 στις 11:42.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

αναφερομενος στον σκοπο για τον οποιο φτιαχθηκαν(πιστα σε γΛηγορους ρυθμους)
    ασχετα αν τα θελουμε εμεις για την καφετερια

αναφερομενος στον σκοπο για τον οποιο φτιαχθηκαν(πιστα σε γΛηγορους ρυθμους)
    ασχετα αν τα θελουμε εμεις για την καφετερια

για να σε ξεμπερδεψω απαντησα στα οσα ανεφερες...
    unridable απο ένα ρυθμό και κάτω--->σ αυτον ομως που μπορει να παει στον παραπανω ρυθμο ειναι καλυτερο απο το σουζουκι
    899είναι πολύ πιο street oriented--->αλλα πολυ πιο racing απο το σουζουκι
    αυτο το race feeling αλλά κάπου το γλυκό δε δένει--->σε ΜΕΝΑ και σε σενα σιγουρα δεν δενει...σε καποιους(εστω και ελαχιστους) δενει μια χαρα

για να σε ξεμπερδεψω απαντησα στα οσα ανεφερες...
    unridable απο ένα ρυθμό και κάτω--->σ αυτον ομως που μπορει να παει στον παραπανω ρυθμο ειναι καλυτερο απο το σουζουκι
    899είναι πολύ πιο street oriented--->αλλα πολυ πιο racing απο το σουζουκι
    αυτο το race feeling αλλά κάπου το γλυκό δε δένει--->σε ΜΕΝΑ και σε σενα σιγουρα δεν δενει...σε καποιους(εστω και ελαχιστους) δενει μια χαρα
    Έστω κι ότι είναι έτσι...
    Ποιό θα προτιμήσεις ΕΣΥ ξέροντας τις δυνατοτητές σου..

αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
    ουτε φραγκα εχω για να αλλαξω το ταπεινο FZ1 μου
    αλλα ουτε και χερακια για να "παω" ενα SS
    κουβεντα να γινεται λοιπον ειναι η φαση
    αν μου τα δινανε τσαμπα κ τα 3 ας πουμε θα διαλεγα το MV και ας ειναι unridable
    και ας με περνανε ολοι ακομα κ με βεσπα
    μονο που θα κ@υλωνω καθε φορα που θα το βλεπω ειναι αρκετο

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  2. VFR 800 vs Sprint St
    από tbaris στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2009, 16:03