Τα πρώτα κομμάτια ήδη αναμένονται....http://www.ebay.com/itm/Black-Windsc...22&mfe=sidebar
http://www.ebay.com/itm/Black-shorty...97&mfe=sidebar
Κουφάλα γιώργο μου έχεις βάλει φωτιές απο χτες το βράδυ με το παλιο Delkevic σου.....:P
Στο πουλάω! (να δοκιμάσω και κανά άλλο :P)
Life begins at 45°.
Σιγά μη δε το ελεγες....τόσο πολύ σου χει σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος καταλαβα
Ο δίτροχος στην Πάτρα είναι φίλος, από αυτός πήρα την ολόσωμη για το DR και σε καλύτερη τιμή απ' ότι την έβρισκα Αμέρικα. Αν καταλήξεις κάπου πες μου να κοιτάξω μήπως μπορεί για κάτι καλύτερο σε τιμή.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τι μπουρί ειναι αυτό ρα!μεγιές μεγιές, πως ακούγεται? ελπίζω να μην κάνει σαν τα παπιά με ζέμπριγκ που ακούγονται στο Θεό δίνουν δίνουν είναι στο ίδιο σημείο και η χριστοπαναγία πάει σύννεφο.
![]()
Με πρόλαβε...χαχαχαχαχα.Μωρή κουφάλα τα ίδια φλασάκια κοίταγα και εγώ να φορέσω...Η ζάντα μάυρη είναι πολύ Ίβολ πάντως!
Πολυ μαυριλα και ΜΕ αρεσει!
Βαλε και καμμια μικρη τσαχπινια σε κοκκινακι, να σπασει λιγο.
Το σοκ για οσους ξερουν λιγο τον Γιωργο δεν ειναι η μπουρακλα που εβαλε αλλα...
το οτι εφυγε η πινακιδα που την ειχε στο backpack και πηγε στη θεση της!
Καλοταξιδο το Γιαπωνεζακι![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Αλλάχθηκε η ζελατίνα, τα πλαϊνά φλας, το κωλοφάναρο, οι μανέτες, η εξάτμιση. Οι ζάντες έγιναν μαύρες. Oι καθρέφτες πήγαν στην αποθήκη μου. Ο πίσω λασπωτήρας, μαζί με τα φλας, πήγε να τους κάνει παρέα και έφτιαξα μια - πρόχειρη, προς το παρόν - βάση πινακίδας. Γρανάζι κοντύτερο μπροστά. Αυτά.
Ναι, η πινακίδα 500x500 είναι αηδία, αλλά δε μπορώ να κυνηγιέμαι με το 250αράκι. Ίσως την αφήσω μόνιμα εκεί. Ευχαριστώ ^^
ΥΓ. Αν καταφέρω να πουλήσω την εξάτμιση, θα το κάνω και θα πάρω μια πιο ήσυχη. Ας την κρατήσει κανάς πιτσιρικάς. Εγώ γέρασα :P
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 11/04/2014 στις 16:58.
Life begins at 45°.