Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Το θέμα Βενζίνη και τρόμπα βενζίνης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Απο το δικο μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2z6at51.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	311800

Όνομα:	2ro59hi.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	65,2 KB 
ID:	311801

Όνομα:	5z03d0.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	73,9 KB 
ID:	311802

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει σχετική νομοθεσία?
    Δηλαδή είμαι στην καρδιά της Αθήνας και μένω απο βενζίνη. Παω στο βενζινάδικο και αγοράζω ενα μπετονάκι απιονισμένο νερό και βάζω βενζίνη μέσα να το ρίξω στο όχημά μου.
    Είμαι εμπρηστής ή θα πέσει σήμα να με κηνυγάνε σε όλη την Αθήνα?
    Φυσικά και υπάρχει νομοθεσία.
    Είναι υποχρεωμένοι να σου βάλουν βενζίνη μόνο σε δοχείο κατάλληλο για καύσιμα, αλλιώς είναι πιθανόν να έχουν αυτοί πρόβλημα.
    ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο πρατήριο καυσίμων επειδή ΔΕΝ κάνει τα στραβά μάτια και ΔΕΝ σου πουλάει κάυσιμο σε ακατάλληλο δοχείο βασει νόμου.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 13/03/2014 στις 18:10.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ετσι ειναι οπως το λεει ο σαπιλας. κανουν τα στραβα ματια και βαζουν βενζινη στο οποιοδηποτε ακαταληλο μπιντονακι. αλλα και το καταληλο μπιντονακι για καυσιμα να παρεις παλι θα δεις τα λιτρα να λειπουν. κι ειδικα με τα τηλεκοντρολ που εχουν τωρα δεν ξεσκεπαζονται με τιποτα.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Φυσικά και υπάρχει νομοθεσία.
    Είναι υποχρεωμένοι να σου βάλουν βενζίνη μόνο σε δοχείο κατάλληλο για καύσιμα, αλλιώς είναι πιθανόν να έχουν αυτοί πρόβλημα.
    ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο πρατήριο καυσίμων επειδή ΔΕΝ κάνει τα στραβά μάτια και ΔΕΝ σου πουλάει κάυσιμο σε ακατάλληλο δοχείο βασει νόμου.
    Εφόσον υπάρχει (και δεν σε βάζω σε μπελάδες) θα ήθελα να την δώ.
    Κοίτα εχω κατηγορήσει ΠΟΛΛΑ πρατήρια καθώς έχω αλλάξει ούτε μια ούτε δυο αλλά 7 τρόμπες βενζίνης.
    Όταν λοιπόν έπερνα το μπετονάκι μου παραμάσχαλα και πήγαινα έτσι απο τα 10 πρατήρια που πήγαινα συνέχεια κατέληξα να πηγαίνω μόνο στα 2.
    Γενικώς νοθεία παίζει παντού (κανείς δεν είναι άγιος), σκοπός μας είναι το μικρότερο κακό.

Να σου πω και το άλλο.
    Έχεις το κατάλληλο μπετονάκι βενζίνης, σταματάς με το αμάξι σου και ο βενζινάς πιάνει την αντλία "3", εσύ του λες να μην βάλει στο αμάξι και να σου βάλει στο μπετονάκι και τσααααακ η αντλία γίνεται "4".

Εκεί λοιπόν τι συμβαίνει? Επειδή μου χει τύχει προσωπικά.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Η ταπεινή μου άποψη λέει οτι είναι καθαρότατα θέμα βενζίνης και μετά χαμηλής στάθμης στο ρεζερβουάρ, σκουριάς στο ντεπόζιτο (εκτός αν το μηχανάκι σας έιναι 15ετίας+) κτλ κτλ.
    Άρχισα να ακούω σφυρίγματα στην αντλία βενζίνης στο στρώμα όταν έβαλα 100άρα απο συγκεκριμένο SHELL. Πήγα για καθάρισμα και το φιλτράκι ήταν για πέταμα...Καθάρισα, άλλαξα φιλτράκι (άλλαξα και αντλία) και συνέχισα να βάζω 100άρα μόνο απο εκείνο το βενζινάδικο (το SHELL). Σε περίπου ένα μήνα η αντλία μουλάρωσε πάλι...Άνοιγμα, καθάρισμα, το φιλτράκι γεμάτο κόκκινη γλύτσα και κομματάκια κοκκινο/καφέ με υφή κορν φλέικς. Όταν τα έπιανες στο χέρι και εξατμιζόταν η βενζίνη γινόντουσαν μια κόκκινη πούδρα...Άρα σκουριές απο ντεπόζιτο δεν ήταν. Η σκουριά όσο και να την τρίψεις στα χέρια πάντα αφήνει μια αίσθηση απο γρέζι...δεν γίνεται ποτέ πούδρα...
    Ιν κονκλούζιον...προσοχή μεγάλη στο βενζινάδικο που βάζετε. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός παράγοντας που συντελεί στο αν θα κάψετε αντλία βενζίνης ή όχι, πάντα κατα την γνώμη μου...
    San Francisco Bay Area member......

emena den exi trompa venzinis ke den xalai kati mipos na valo na xalai ke emena na kanoume parea?
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ετσι ειναι οπως το λεει ο σαπιλας. κανουν τα στραβα ματια και βαζουν βενζινη στο οποιοδηποτε ακαταληλο μπιντονακι. αλλα και το καταληλο μπιντονακι για καυσιμα να παρεις παλι θα δεις τα λιτρα να λειπουν. κι ειδικα με τα τηλεκοντρολ που εχουν τωρα δεν ξεσκεπαζονται με τιποτα.
    το θεμα δεν ειναι ποσα λιτρα σου βαζει. Το θεμα ειναι αν το 100% που σου βαζει ειναι ανοθευτη βενζινη.

Εχω βαλει σε 2λιτρο απο κοκα κολα ακριβως 2 λιτρα σε βενζιναδικο (σημαδεμενο απο πριν για να ξερω που ειναι τα 2λιτρα). Αν διαβασετε μελετη του πολυτεχνειου θα δειτε οτι ειναι υπολογισμενο το σφαλμα που μπορει να εχει μια αντλια , και ειναι στην ταξη του ml.

Αρα με βαθμονομημενο δοχειο ειναι ευκολο να δουμε αν κλεβει με τον παλιο τροπο μια αντλια.

Οι νεοι τροποι να μας κλεψει ο βενζινας ειναι πολυ περισσοτεροι. Απο αυτα που εχω ακουσει εγω ειναι η διαστολη του καυσιμου λογω θερμανσης, η αυξημενη ταχυτητα μεταφορας αρα και δημιουργια μπουυρμπουληθρες που προσμετρωνται στον ογκο, και η προσμιξη αλλων υγρων στο καυσιμο, και αυτα ειναι που κανουν τη ζημια !
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος

Οι νεοι τροποι να μας κλεψει ο βενζινας ειναι πολυ περισσοτεροι. Απο αυτα που εχω ακουσει εγω ειναι η διαστολη του καυσιμου λογω θερμανσης, η αυξημενη ταχυτητα μεταφορας αρα και δημιουργια μπουυρμπουληθρες που προσμετρωνται στον ογκο, και η προσμιξη αλλων υγρων στο καυσιμο, και αυτα ειναι που κανουν τη ζημια !
    Αυτο με εντονα καραισχυει...
    Τα αλλα 2 θα κοστιζαν περισσοτερο στον βενζινα απο το να κερναγε 1 λιτρο σε καθε 5 λιτρα...(εκτος αν μιλαμε για μιξη βενζινης-πετρελαιου...που θα το παρει χαμπαρι ο οποιοσδηποτε με το που αρχισει αυτη η 'μιξη' να καιγεται)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    1 To test της βάρκας.
    Πάς στον βενζινά με ντεπόζιτο από βάρκα και του λες μου το γεμίζεις σε παρακαλώ
    2 στους 3 λένε όχι.

2 Το τεστ των χιλιομέτρων
    Από άδειος τελείως πάς και γεμίζεις τέρμα. Οσο πάει πάνω.
    Βλέπεις πόσο κοστίζει
    Μετράς χλμ
    Απόκλιση έως και 25% στα χιλιόμετρα. (διαδρομή πάντα η ίδια σπίτι φαρμακείο)
    Καλύτερο ρεκόρ ΕΚΟ ψηλά Κρήτης Μεταξύ Ν Σμύρνης Αμφιθέας
    (ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ)

Αυτά
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    1 To test της βάρκας.
    Πάς στον βενζινά με ντεπόζιτο από βάρκα και του λες μου το γεμίζεις σε παρακαλώ
    2 στους 3 λένε όχι.

2 Το τεστ των χιλιομέτρων
    Από άδειος τελείως πάς και γεμίζεις τέρμα. Οσο πάει πάνω.
    Βλέπεις πόσο κοστίζει
    Μετράς χλμ
    Απόκλιση έως και 25% στα χιλιόμετρα. (διαδρομή πάντα η ίδια σπίτι φαρμακείο)
    Καλύτερο ρεκόρ ΕΚΟ ψηλά Κρήτης Μεταξύ Ν Σμύρνης Αμφιθέας
    (ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ)

Αυτά
    σου χω καλυτερο...

πηγε ο πατερας μου και του το γεμισαν με 46λιτρα ενω επαιρνε 42. Προφανως αν ειχε καψει και τα 42 θα χε μεινει..

δεν ημουν παρον, αλλιως θα χα κανει τρελη φασαρια. Η πιο απλα δε θα πληρωνα. Εχω ακουσει αντιστοιχο σκηνικο που τα πηρε ο οδηγος με το βενζινα και εφυγε χωρις να του πει τιποτα ο βενζινας.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2011, 07:31
  2. Και το θέμα κλειδώνεται...
    από Tpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 03:08
  3. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF