Ενα που γνωρίζω ειναι της tech και ονομάζεται bead sealer. (Usa) χάνουν μόλις πάρουν ουσιαστικά φορτίο η τον χειμώνα γιατί τοτε "παγώνει" το λάστιχο απο το κρύο
Ενα που γνωρίζω ειναι της tech και ονομάζεται bead sealer. (Usa) χάνουν μόλις πάρουν ουσιαστικά φορτίο η τον χειμώνα γιατί τοτε "παγώνει" το λάστιχο απο το κρύο
Εμενα εχαναν και μονο που τις κοιτουσαΤο παρατησα το αθλημα και ησυχασα. Τις ηθελα για αγωνιστικη χρηση SM αλλα δεν εγινα ποτε παγκοσμιος οποτε συμβιβαστηκα με τις σαμπρελες
![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Δεν εχω ασχοληθει προσωπικα ποτε με το θεμα στεγανοποησης ζαντας, αλλα υπαρχουν τα απειρα θρεντ και πληροφοριες για πολλους διαφορετικους τροπους. Αυτο που θυμαμαι σα κοινο παρονομαστη παντως, ειναι πολυ καλο καθαρισμα της επιφανειας με ασετον και πολυ σταδιακη τοποθετηση της σιλικονης, ετσι ωστε να προλαβαινει να πηξει πριν περιστραφει ο τροχος για την επομενη ακτινα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
http://www.car.gr/parts/view/4738665/ πιστεύω ότι με λίγη υπομονή μπορεί να πετύχεις καλύτερη τιμή
Έχω στεγανοποιήσει την πίσω ζάντα με την κόλλα Goop που προτείνουν οι Αμερικάνοι. Φαίνεται να κρατάει εδώ και κανένα μήνα. Μου την έκανε ο Γιάννης Παρθένης, Βάκχου 6, Βαρδάρι, Θεσσαλονίκη και μου χρέωσε γύρω στα 30€. Τηλ. 2310552092
Το σωληνάριο το χρησιμοποίησε όλο. Κοστος Goop $16 με ταχυδρομικά έξοδα. Θα ενημερώσω για διάρκεια.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 16/03/2014 στις 17:06.
μπας και επεσαν οι ακτινολογησεις?
ζαντες βρεθηκαν παντως.
θα γινει η μοντα
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
τζιφος η δουλεια:UH:.θελει αλλα κεντρα,εξτρα.
δεν ταιριαζει το πλεξιμο,παροτι ειναι ο ιδιος αριθμος ακτινων στο μαμα κεντρα και ουτε του caponord οπως ειναι.γι αυτο οι αμερικανοι βαζουν αλλα κεντρα.
μενουμε οπως ειμαστε λοιπον-κατηγορια κατσικι![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Υπάρχει Μαστορας που πλέκει στεφάνια Απρίλια σε μαμα κέντρα. Εχει και ινοξ ακτίνες