να κ ενας σωστος!
κ δευτερος,ειδικα αμα το μισο ποδηλατο κοστιζει οσο ολοκληρο το Κατανα τοτε το θες μαζι σου, αυτοκολητο!!
παμε τωρα στα υπολοιπα.
ημουν κ ειμαι μοτοσυκλετας με πολλα χιλ στην καριερα μου,αρκετα ταξιδια εξωτερικο αλλα κ εντος.κ σαφως συνεχιζω ακομα...
τα τελευταια χρονια ομως κανω κ συστηματικα ποδηλατο (~6.000 ετησιως) με διαδρομες κ αποστασεις χωρις φραγμους...τα 100χιλ/ημερα η' η αναβαση Διονυσου ειναι απλα καφες...
πχ
1)συμφωνω οτι ενα μεγαλο μερος σφαζει κοκκινα κ οδηγει ακρως επικυνδινα,αγνοει βασικα θεματα του ΚΟΚ κ νομιζει οτι εχει ελευθερια παντου.
αυτοι ειναι εφημεροι,πιθανον αναλωσιμοι κ οπως οι μοτο-καγκουρες δινουν λαθος εικονα στην κοινωνια.δεν μπορω να απολογηθω γι'αυτους.προσπαθω να συμβαλω ομως στην εξελιξη τους η οποια ειναι μαλλον αδυνατη....τεσπα.
δυστηχως δεν μπορουμε να τους εξαφανισουμε,περιμενουμε ομως να χαθουν απο μονοι τους ξαφνικα, οπως ηρθαν δλδ,ως κομητες.
2)υπαρχει ομως κ ενα μεγαλο κοματι που ξερει να κινειται στους δρομους,προσεχει,σεβεται κ προπαντως ακουει.φερει εξοπλισμο,φωτα,διακρητικα ασφαλειας κτλ
πιστεψτε με χωρις να βλεπω εχω ακριβη εικονα τι γινεται πισω μου μονο απο τους ηχους,ξερω απο το κορναρισμα/θορυβο κινητηρα κτλ τι ειδους οδηγος ειναι αυτος που θα με προσπερασει...
αυτοι λοιπον νιωθουν το ποδηλατο τους κοματι απο τον εαυτο τους,ξερουν οτι δυσκολα (λογω κοστους) θα το αντικαταστησουν εαν υπαρξει απωλεια κ ετσι το κουβαλουν παντα διπλα τους,σε καφε,εστιατορια κτλ.
συνεπως φιλε
Burckley σεβομενος το δικιο σου ισως πρεπει να δεις κ λιγο διαφορετικα το πραμα.η μοτο κλειδωνει εχει συναγερμο κ ζυγιζει 200 κιλα,δεν ''σηκωνεται'' το ιδιο ευκολα οπως ενα κουρσακι των 10 κιλων...
δες τι εγραψες πιο πανω...
Στην άφιξη είμασταν πρώτοι στο μαγαζί και καθόμαστε στο πιο αριστερό τραπεζάκι να ψιλοβλέπουμε και τις γριές.
3)κοψτε αυτην την καραμελα περι τελων κυκλοφοριας/πινακιδων κτλ!ολοι οι ποδηλατες -ηλιθιοι κ μη- πληρωνουν φορους οπως καθε Ελληνας πολιτης κ εχουν δικαιωμα να κινουνται ελευθερα οπου ο νομος το επιτρεπει!!
αν πρεπει να προσεξουν καποιοι τοτε σιγουρα μετα απο αυτους (τους ποδηλατες εννοω) ειναι οσοι περνουν διπλα μας ξυστα κ αγνοουν οτι πρεπει να κραοτυν 1,5 μετρα αποσταση κατα την προσπεραση.