Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Γ@μω το ΜΙΤ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Άλλοι δεν έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικές είναι οι ρίζες και η Ιστορία(αρκετοί νεοΈλληνες) και άλλοι τα αντιλαμβάνονται όπως τους συμφέρει(ΗΠΑ,Β.Ευρώπη)....οι τελευταίοι είναι αδίστακτοι και δε σέβονται πραγματικά τίποτα...όλη τους η κοσμοθεωρία περιγράφεται με μια λέξη...ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ελπίζω αυτό το ανέκδοτο που λέγεται ΗΠΑ να καταρρεύσει σύντομα(κυριαρχικά) για να σταματήσει να εξάγει εμετό και να αναλάβουν σωστοί αμερικανοί για να κάνουν κάτι για το λαό τους και τα εκατομμύρια αστεγους και να αφήσουν αυτά που δεν φτάνουν.

δεν έχω σε καμια εκτίμηση τα ΜΙΤ και τα Harvard...έχουν καταντήσει espresso και πουλάνε προπαγάνδα...ό,τι ''έρευνα'' θέλει η ελίτ την ''παραγγέλνει'' από τα άνωθεν μαγαζάκια...όταν σταματήσουν τα πολλά φράγκα και τα δώρα θα σταματήσουν να πηγαίνουν μυαλά απ όλο τον κόσμο

Γνωστός ενός καθηγητή μου που είχε σημαντικό ρόλο στο ΜΙΤ δε θυμάμαι ακριβώς τι...και μόλις ερχόταν καλοκαίρι Ελλάδα για διακοπές εκτός από σκάφη εξοχικά κτλ είχε και 3 φουσκωτούς παρέα που τον ακολουθούσαν παντου...άντε μετά απ΄όλα αυτά να μη θες μα πας Αμερική...άντε επι κομμουνισμού στη Ρωσία να μην την έκανες για Δύση(βολικός τελικα ο κομμουνισμός σε πολλά πράγματα για τις ΗΠΑ...αυτοί έπρεπε να τον ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΝ όχι να τον μισούν..)...άντε να είσαι μυαλό στην Ελλάδα και να σ'έχουν του κλώτσου και του μπάτσου οι Παγκαλαίοι και οι Βενιζέλοι

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δεν έχω σε καμια εκτίμηση τα ΜΙΤ και τα Harvard...έχουν καταντήσει espresso και πουλάνε προπαγάνδα...ό,τι ''έρευνα'' θέλει η ελίτ την ''παραγγέλνει'' από τα άνωθεν μαγαζάκια...όταν σταματήσουν τα πολλά φράγκα και τα δώρα θα σταματήσουν να πηγαίνουν μυαλά απ όλο τον κόσμο

κλαιω και κλανω μαζι

καπου διαβασα οτι πατατα σα τη εκπομπη του σκαι...μαγκες καιρος κρισης ειναι υπαρχει χρονος τουλαχιστον ψαχτειτε λιγο ποια ειναι η πολιτισμικη σας κληρονομια αμα η ταυτοτητα σας γραφει ελληνας....απο καθηκον τουλαχιστον...και μαθετε 5 πραγματακια...μη σας κανει ρομπα κανας τουριστας το καλοκαιρι εκει που θα παιζετε ταβλι και θα λετε ποσο γαματοι ημασταν και μας εφαγε η μερκελ(καλα μας εφαγε και αυτη αλλα βαλαμε κ εμεις το χερακι μας)

τωρα το αρθρο λεει ξεκαθαρα οτι αναφερεται σε σημερινες περιοχες...προφανως και δε θα μπορουσαν να βαλουν την τοτε σε μερικα μιας και τα συνορα η η περιοχες δεν ηταν ξεκαθαρες...οποτε η θα τα βαλεις για ολους, η για κανεναν...

ααα ξαναγελαω με το μιτ και το χαβαρντ που ειναι εσπρεσο και γτπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    κλαιω και κλανω μαζι

καπου διαβασα οτι πατατα σα τη εκπομπη του σκαι...μαγκες καιρος κρισης ειναι υπαρχει χρονος τουλαχιστον ψαχτειτε λιγο ποια ειναι η πολιτισμικη σας κληρονομια αμα η ταυτοτητα σας γραφει ελληνας....απο καθηκον τουλαχιστον...και μαθετε 5 πραγματακια...μη σας κανει ρομπα κανας τουριστας το καλοκαιρι εκει που θα παιζετε ταβλι και θα λετε ποσο γαματοι ημασταν και μας εφαγε η μερκελ(καλα μας εφαγε και αυτη αλλα βαλαμε κ εμεις το χερακι μας)

τωρα το αρθρο λεει ξεκαθαρα οτι αναφερεται σε σημερινες περιοχες...προφανως και δε θα μπορουσαν να βαλουν την τοτε σε μερικα μιας και τα συνορα η η περιοχες δεν ηταν ξεκαθαρες...οποτε η θα τα βαλεις για ολους, η για κανεναν...

ααα ξαναγελαω με το μιτ και το χαβαρντ που ειναι εσπρεσο και γτπ
    [διαγραφεται μια προταση]

δεν έγραψα πουθενά ότι δε παράγουν έργο ή ότι δεν έχουν σπουδαίους επιστήμονες

όταν βγαίνουν έρευνες πχ για ρομποτική τεχνολογία κα ιτην επόμενη μέρα βγαίνει έρευνα ''βρέθηκε το γονίδιο που οι άντρες τελικά προτιμούν τις μελαχρινές από επιστήμονες τους Harvard '' τι συμπέρασμα βγάζουμε?Βγαίνανε τέτοιες χαζομάρες τη δεκαετία του 60-70 από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου?Τι σχέση έχει ο παπαρολόγος ψυχολόγος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Dr P@nos του Harvard με τους πραγματικούς επιστήμονες του Harvard?Tι σοϊ επιστήμονας είναι ο ιστορικός του Columbia που έχει κάνει σαλάτα την αρχαία Ελλάδα και τους έχει κάνει όλους παιδεραστές με τις σπουδαίες αναλύσεις του?Από τους αρχαίους μέχρι και τον Βελουχιώτη όλοι παιδέρες επειδή διάβασε κάπου μια π@παριά ή παρεξήγησε μια λέξη κι έβαλε κάτω το τεράστιο επιστημονικό μυαλό του και έβγαλε συμπέρασμα...

ο p@nos κατάγεται από το πίθηκο το πε το Harvard έτσι θα ναι
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 18/03/2014 στις 05:17.

Xlitos, προσοχη λιγο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    χλιτος κλαιω ακομα περισσοτερο...αστειος και ασχετος δυνατος συνδιασμος

ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρό το θέμα.

Η έρευνα (τύπου ΣΚΑΙ) αφορά το ποιός, πού, πότε, γιατί.
    Στο πού, για να είναι κατανοητό γράφουν την τωρινή γεωγραφική περιοχή όπως ορίζεται από το κράτος που είναι εγκατεστημένο τώρα εκεί. Σε αντίθετη περίπτωση για τον Αρχιμήδη ας πούμε θα έπρεπε να γράφουν ότι γεννήθηκε στην Κορινθιακή αποικία των Συρακουσών.
    Για όσους γνωρίζουν ιστορία (και άρα τους αφορά η έρευνα αφού γνωρίζουν τα πρόσωπα για τα οποία μιλάει,) γνωρίζουν και το από που κατάγεται το κάθε πρόσωπο.
    Τώρα στο ερώτημα αν είναι σωστή η γεωγραφική τοποθέτηση με τωρινό status... θεωρώ όχι, αλλά θεωρώ επίσης ότι δεν θίγεται και η εθνική μας υπερηφάνεια από μία τέτοια χαζή προσέγγιση από το ΜΙΤ...
    όσο για την εσσπρεσιακή φυσιογνωμία που αποκτoύν σιγά σιγά τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, βρίθει το διαδίκτυο από τα χάλια τους....
    http://www.universitynavigator.com/u...n-opt-for.html

Στο biases & limitations τα γράφουν όλα. Δεν διαβάζουμε μόνο τίτλο και συμπέρασμα.

Το ότι κάποιος είναι περήφανος χωρίς να έχει κάνει κάτι, απλά και μόνο επειδή έτυχε και έχει ίδια εθνικότητα με κάποιον άλλο είναι το αστείο Η ακόμα πιο αστείο να είσαι περήφανος επειδή απλά έτυχε να γεννήθηκες κάπου συγκεκριμένα.

Εγώ είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα όμως εδώ.

Εννοώ στη Γη, που γεννήθηκαν όλοι αυτοί και οι 100

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Στο biases & limitations τα γράφουν όλα. Δεν διαβάζουμε μόνο τίτλο και συμπέρασμα.

Το ότι κάποιος είναι περήφανος χωρίς να έχει κάνει κάτι, απλά και μόνο επειδή έτυχε και έχει ίδια εθνικότητα με κάποιον άλλο είναι το αστείο Η ακόμα πιο αστείο να είσαι περήφανος επειδή απλά έτυχε να γεννήθηκες κάπου συγκεκριμένα.
    ελεγα να παω να δω την εθνικη Ελλαδος στο ποδοσφαιρο,μπασκετ, πολο, ξιφασκιας κ.λ.π. αλλα με επεισες. Δεν υπαρχει λογος να χαρω για κατι τετοιο αφου δεν το κανω εγω....
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    ελεγα να παω να δω την εθνικη Ελλαδος στο ποδοσφαιρο,μπασκετ, πολο, ξιφασκιας κ.λ.π. αλλα με επεισες. Δεν υπαρχει λογος να χαρω για κατι τετοιο αφου δεν το κανω εγω....
    Δεν θέλω να πείσω για τίποτα. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Αλλά είδες ότι και μόνος σου είπες "χαρώ" έχει διαφορά από το περήφανος. Περήφανος είμαι για κάτι που πετυχαίνω εγώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    Αν παίζεις εσύ ή ο γυιος σου ή έχεις παίξει στοίχημα, να χαρείς. Αλλιώς είναι ένας πιο εξευγενισμένος τρόπος "οπαδισμού".

Μα δεν μπορούμε να δούμε μπαλίτσα (ή motogp) χωρίς να "είμαστε" με κάποιον; Για τη χαρά του σπορ;

+775
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Δεν θέλω να πείσω για τίποτα. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Αλλά είδες ότι και μόνος σου είπες "χαρώ" έχει διαφορά από το περήφανος. Περήφανος είμαι για κάτι που πετυχαίνω εγώ.
    Σωστός...αλλά υπάρχει και το άλλο,η περηφάνια μπορεί να σου δώσει κίνητρο και εγωϊσμό για να πετύχεις κάτι..εξαρτάται πως το βλέπει κάποιος.Οπότε δε μπορούμε να ακυρώνουμε κάτι που μπορεί να μας φανεί απολύτως χρήσιμο.Είναι σα να κληρονομείς ένα σπίτι από τον πατέρα σου και να λες δε το θέλω...για σενα το έφτιαξε όχι για τον εαυτό του.

Υπάρχει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα,δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να κατηγορεί ας πούμε τους Ιάπωνες...10 χρόναι τώρα ένα τεράστιο γλείψιμο για την εργατικότητα,την αφοσίωση κτλ...έχει ποτέ κανείς καταλάβει πως λειτουργεί ο Ιάπωνας?Όλη του η ζωή είναι οι Πρόγονοι του,η Πατρίδα του και ο ανταγωνισμός με τους άλλους λαους...εκεί λέμε μπράβο,εδώ άμα τολμήσει κανείς και ακουμπήσει τους Προγόνους μας αρχίζουν τα ''καπηλεύεσαι'' ''χρυσαυγιτης'' ''σκ@τοπερήφανος'' μέχρι το ''έλα μωρέ γίναμε μιγάδες,δεν έχουμε σχέση μ αυτους''...ο ένας ''αράζει'' στην περηφάνια του ο άλλος ''έλα μωρε δεν είμαστε τίποτα'' και στο τέλος δε κάνει κανείς τίποτα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τι είναι αυτά που γράφετε πάτε καλά μερικοί; Φυσικά και ο τόπος καταγωγής και η εθνικότητα σου είναι λόγοι για να είσαι υπερήφανος ή να ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ναι λαθος εκανα. Θα ειμαι περηφανος λοιπον... και πιστεψε το εχω νιωσει...αν εσυ δεν το νιωθεις ποτε, δεν ξερεις τι χανεις και μακαρι καποια μερα να το νιωσεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αν παίζεις εσύ ή ο γυιος σου ή έχεις παίξει στοίχημα, να χαρείς. Αλλιώς είναι ένας πιο εξευγενισμένος τρόπος "οπαδισμού".

Μα δεν μπορούμε να δούμε μπαλίτσα (ή motogp) χωρίς να "είμαστε" με κάποιον; Για τη χαρά του σπορ;
    motogp βλεπω για την χαρα του αθληματος γιατι μου αρεσει. ποδοσφαιρο αν δεν παιζει η εθνικη δεν θα κατσω να δω. Αντε και καμια ομαδα Ελληνικη στο εξωτερικο. Αλλιως δεν ασχολουμαι καν....
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μω το καρμπυρατέρ μου! Παπάκι 125.
    από Cycloholic στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2013, 16:10
  2. (γ@μω) το πουλακι τσιου !
    από TROOPER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2012, 15:59
  3. Γ@μώ το κέρατό μου μέσα...
    από McGyver στο forum Off topic