ΡΕ ΣΥ ΣΟΥΤΕΡ.......................
Άντιλαμβάνομαι τό βάρος πού προσπαθείς νά σηκώσεις,τό έχω ξαναγράψει.
Δέ γίνεται όμως νά κάνεις τόν έκπρόσωπο τής Έλληνικής Άστυνομίας μέσα σέ ένα μοτοφόρουμ...!!
Ούτε στό ζητήσαμε,ούτε όσα γράφονται άφορούν έσένα προσωπικά ώστε νά αίσθάνεσαι
τήν άνάγκη νά άπολογηθείς γιά τά ΠΑΝΤΑ...!!
Καταντάει γραφικό άστείο καί κουραστικό.
Ό κάθε Τέρενς έχει τίς έμπειρίες του,τά παθήματα του,τά βιώματα του.
Κανείς δέν σού ζήτησε νά ψάχνεις άπαντήσεις γιά τόν κάθε λοξό Τέρενς άπέναντι στήν άψογη
ύπηρεσία πού δουλεύεις...!!!!
Όταν μιλάμε γιά παράδειγμα γιά τό έγκλημα πού διέπραξαν οί τράπεζες τά τελευταία χρόνια
δέν είδα κανέναν τραπεζικό νά βγαίνει νά δικαιολογήσει τά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ....!!!
Νά μάς λέει ίστορίες γιά άγρίους καί πόσο λοξοί είμαστε έμείς οί πολίτες...!!!
Έμπεδώσαμε πολύ καλά τό τί δουλειά κάνεις,σού είπαμε καί μπράβο πού έχεις τό θάρρος τής γνώμης,
ΠΡΩΤΟΣ έγώ καί πολλοί άλλοι,άσε όμως καί μάς νά γράφουμε τήν άποψη μας γιαυτά πού ζούμε
κάθε μέρα άλήθειες ή ψέμματα,όσο βλαμμένοι καί λοξοί καί νάμαστε έμείς καί άντιθέτως τέλειοι έσείς
καί μή πετάγεσαι κάθε φορά πού βλέπεις κάτι γραμμένο άφού μάς βγάλεις γιά τό Δρομοκαίτειο,στή συνέχεια
νά μάς άναλύεις πόσο τέλεια καί σοφά λειτουργείτε.
Π.Χ. τό πεντακοσάρικο τό πήρατε έσείς,δέν τό πήρε ό Έλληνικός λαός άπό τόν όποίο τό έκοψαν....!!!
Δώρο Πάσχα δέν παίρνει ό Έλληνας πού παίρνει μεικτά κάτω άπό 1500,παίρνουν τά σώματα άσφαλείας...!!!
Άστο μήν άγωνίζεσαι,ό καθένας μας κατάλαβε........
Έγώ προσωπικά ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,καί μήν περιμένεις νά μπώ στόν κόπο νά σού ξανααπαντήσω,διότι
σέ τελική άνάλυση άν έσύ δέν τό καταλαβαίνεις θεωρώ ότι σέ άδικώ βλέποντας πώς ότι πέσει χάμω
προσπαθείς νά τό σηκώσεις........καί είναι τόσο μεγάλο τό βάρος...!!!!
Μετα τις απολογιες του shooter ανα το φορουμ, εχω αρχισει και τους λυπαμαι τους τσεους. Γκεγκε?![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Δεν εγραψα για να απολογηθω
Αλλα επειδη απο προχτες ηδη πολλοι αρχισαν να λενε οτι θα μας δωσουν λ7 και αρχισαν να μας κοιτανε με μισο ματι
Οταν μας κοψανε διπλα και αναδρομικα οι περισοτεροι ειπαν καλα να παθουμε και καλα μας εκαναν
Και μην μπερδευεται τραπεζουπαλληλους με τους διευθυντες και το τις πταιει
Και δεν αντιπροσοπευω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου και απανταω για μενα
Ειστε ολοι καφροι . Ο μεγαλυτερος εγω που καθομαι και διαβαζω.
Οσοι πηρανε προτογεννες να περασουν δεξια παρακαλω