Τώρα πάντως κάποιες εταιρίες τα service τα κρατάνε σε online database. Στο δικό μου mazda (2007) δεν υπάρχει βιβλιαράκι, όλες οι αντιπροσωπείες τραβάνε από την ίδια βάση. Τώρα αν κάποιος μπορεί να βάλει "χέρι" και εκει, δεν το γνωρίζω.
Τώρα πάντως κάποιες εταιρίες τα service τα κρατάνε σε online database. Στο δικό μου mazda (2007) δεν υπάρχει βιβλιαράκι, όλες οι αντιπροσωπείες τραβάνε από την ίδια βάση. Τώρα αν κάποιος μπορεί να βάλει "χέρι" και εκει, δεν το γνωρίζω.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
κρυφοκουτακηδες με toyota & mazda...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Γι'αυτό όταν κάνουμε service στο μοτορι, κρατάμε και τις αποδείξεις για ότι πληρώσαμε.. Το βιβλίο από μόνο του με 5 σφραγίδες δεν λέει τίποτα.
Αν ποτέ καταφέρω να πάρω μοτοσακό, το πρώτο μέρος που θα κοιτάξω θα είναι φίλοι και μέλος φόρουμ... κάποιο άτομο που θα το ξέρουν και θα έχει πρόσωπο. Αν δε βρω κάτι όπως το θέλω τότε θα κοιτάξω σε ιδιώτη και πολύ πολύ δύσκολα σε μαγαζί.
κανονας:
τα καλα κομματια δεν φτανουν σε μαγαζι
κι αν φτασει καποιο ο μαγαζατορας το δινει σε γνωστο
για τους αγνωστους πελατες υπαρχει η σαβουρα η οποια αφηνει και το μεγαλυτερο κερδος αφου εχει αγοραστει κοψοχρονια
δεν ειναι τυχαιο αυτο που αναφερθηκε οτι τα μηχανακια γδυνονται απο αξεσουαρ
λαμογια κατ επαγγελμα![]()
Βιβλιο σερβις από έναν γνωστο μου που ειχα,20ε με σφραγίδες από αντιπροσωπεια,τελικα δεν το χρειαστηκα.Θα ηθελα να ακουσω τιμες που αγοραζουν και τιμες που πουλανε οι μαντραδες.Καποιος από αυτους μου ξεκινησε κουβεντα...εγω θελω ένα 1000ρικο φιλαρακο.