Eλα θα σε φτιαξει ο Βοb.
Μηχανακι 0 χιλιομετρα, καινουργιο, εκθεσιακο, καινουργια απατητα λαστιχα, περασμενο ΚΤΕΔ, τελη 2014 πληρωμενα, εξτρα δωρο επαγγελματικη συσκευασια WD40, μασκα θαλασσης, αναπνευστηρας, βατραχοπεδιλα.
Η κοπελα μου για συνεπιβατιδα και συντροφος. Εκθεσιακη, ατρακαριστη, χωρις καυγαδες, χωρις πολυ sex, δεν τρωει πολυ, δεν πινει, δεν καπνιζει, μαγειρευει και κανει τις δουλειες του σπιτιου. Περασμενη ΚΤΕΓ, πληρωμενα και τα τελη της για φετος. Εχει μια γρατζουνια στο δεξι χερι απο στατικο πεσιμο. Θα περασει.
Εξτρα δωρο μπλουζακι.
Στειλε πμ να με βρεις να σου τα δωσω. Ευχαριστω.
MADE IN JAPAN 日本製
Για τα κυβικα εννοεις με το σαργο και το καβουρι μεσα στον κυλινδρο ή χωρις;; Τα λαστιχα οπως βλεπεις ειναι ταμαμ για βρεγμενο (αλλα μιλαμε για ΠΟΛΥ βρεγμενο) οδοστρωμα.
Πες μου αν το θες γιατι μου το ζηταει και ο αλλος Bob ο σφουγγαρακης να το 'χει να πηγαινει στη δουλεια στο χαμπουργκεραδικο.
MADE IN JAPAN 日本製
μιας και αυτό που εχω είναι χαλασμενο..... UP!!!![]()
mikes φιλε μου, οσο διαβαζα την αγγελια, σκεφτομουν που θα χαρισω εκεινο το ταξιδιαρικο που εχω κ καθεται!
οσο διαβαζα, τοσο ταιριαζε η περιγραφη! ο εξοπλισμος, ο συνεπιβατης.... ΟΛΑ!!!
αλλα στο τελος κατι μου τα χαλασε....
δεν εισαι γνωστης...κ εγω αυτα που ηθελα να προσφερω ειναι....
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ!
too short to date ugly women. Μία δώρο και στον MG Ktinos να φτιάξω.
στανταράκι. φωνητικά είναι σχεδόν το ίδιο, οπότε ακόμα και τα αγράμματα κατά κανόνα αμερικλανά που είναι μητρική τους κιόλας, το γράφουν πολύ λάθος. Επίσης, to γράφουν το two επειδή πως να το κάνουμε ραι πεδή μου ήδηω ακούγαιτε και πηως το μαμή το ντάμπλγιου στω κάτο κάτο.
*με πρόκαμε ο Μικές μέχρι να σπαμάρω τόσο.