Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 169

Θέμα: afiste tis mixanes spiti mexri to pasxa

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Σου προκαλεί εκπληξη??
    δεν είπα αυτό.
    τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη εδώ και καιρό.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...........Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ

Πρός τό όργανο........μά καλά τόσοι παραβάτες κυκλοφορούνε
    έσύ μόνο αύτούς βρήκες νά γράψεις..??
    Είτε τό θέλουμε είτε όχι,καριέρα κάνεις μέ αύτόν τόν τρόπο...!!!
    Βέβαια κάτι άλάνια παλιοί ζητάδες τούς έχουνε γραμμένους,έτσι κι άλλιώς
    χειρότερα δέ γίνεται.
    Όλη μέρα μέ τό μηχανάκι στό κρύο τή βροχή καί νάσαι καί στόχος...!!!
    Έκεί προέχουν άλλα πράμματα,έκτός άπό τό αίσθημα τού δικαίου όπου ύπάρχει,
    λειτουργεί καί τό ένστικτο τής αύτοσυντήρησης ,νά γυρίσουν δηλαδή σώοι στά σπίτια τους
    στίς οίκογένειες τους πράμμα έντελώς φυσιολογικό.
    Κανείς δέν μπορεί νά άρνηθεί όμως τή θλιβερή διαπίστωση τού φίλου μας πώς..........
    ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ.............ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ όλως τυχαίως....!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δλδ μονο εγω το βλεπω σωστο το να σε μπουζουριαζουν 1-2 μερες επειδη χρωστας??
    μαλλον επειδη εγω δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν...

αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ υποκριτικο ρε μαγκες να μιλαμε (εδω μεσα κυριως) για τα καθε λογης λαμογια, εργοδοτες, αφεντικα, γυφτογκλαμουροκαγκουρες με δανεικες καγιεν και να λεμε οτι πρεπει να πληρωσουν και να τους κατασχουν την περιουσια κλπ..κλπ...αλλα οταν προκειται για μας που χρωσταμε 5-10-20 ψωροχιλιαρικα ή μια γ@μημενη κληση, να μην μας ακουμπησουν γιατι ειμαστε μεροκαματιαρηδες...

βενζινη στο αμαξι και στο μηχανακι ειχε να βαλει οποιος κυκλοφορουσε...την κληση που την ειχε γραψει στα παπακια του εδω και κανα 2χρονο δεν ειχε να δωσει...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ...

εχουμε μαθει να μην πληρωνουμε...και το παιζουμε και νταϊλικι οποτε μας το λενε και παντα πεταμε την μπαλιτσα στην εξεδρα βαζοντας σαν προφαση τα μεγαλα ψαρια...
    γιατι εγω και οχι αυτος...αυτο θα μας φαει στην Ελλαδιτσα μας...
    παντα να κοιταμε τι κανει ο αλλος...ποτέ τι κανουμε εμεις..

ελα περαστικα μας...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 02/04/2014 στις 10:36.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Κορόιδο

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ότι εσύ (μπορεί να) είσαι η αμελητέα ποσότητα (σε ποσοστό) του πληθυσμού που δεν χρωστάει,περνάει απο το μυαλό σου;

Συγχαρητήρια που είσαι απαλλαγμένος απο χρέη αλλά δειχνει αλαζονεία να κράζεις έτσι τόσο κόσμο,ο οποίος στην πλειοψηφία του δεν μοστράρει καγιέν και λοιπά γκλαμουράτα,αλλά αδυνατεί να πληρωσει τη ΔΕΗ,την ΕΥΔΑΠ, το μουνί της μάνας του καθε μπινέ που σκαρφίζεται νέο νόμο καθε βδομάδα,κλπ.

Ορισμένοι μου φαίνεται ότι απλά κάνετε κέφι να το παίζετε firestarters εδω μέσα.
    (αν κάνω λάθος,ζητω συγνώμη.απλά αυτη την εντύπωση μου αφησε το σχολιο σου)
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Κορόιδο
    vroum!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    δλδ μονο εγω το βλεπω σωστο το να σε μπουζουριαζουν 1-2 μερες επειδη χρωστας??

αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ υποκριτικο ρε μαγκες να μιλαμε (εδω μεσα κυριως) για τα καθε λογης λαμογια, εργοδοτες, αφεντικα, γυφτογκλαμουροκαγκουρες με δανεικες καγιεν και να λεμε οτι πρεπει να πληρωσουν και να τους κατασχουν την περιουσια κλπ..κλπ...αλλα οταν προκειται για μας που χρωσταμε 5-10-20 ψωροχιλιαρικα ή μια γ@μημενη κληση, να μην μας ακουμπησουν γιατι ειμαστε μεροκαματιαρηδες...

βενζινη στο αμαξι και στο μηχανακι ειχε να βαλει οποιος κυκλοφορουσε...την κληση που την ειχε γραψει στα παπακια του εδω και κανα 2χρονο δεν ειχε να δωσει...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ...

εχουμε μαθει να μην πληρωνουμε...και το παιζουμε και νταϊλικι οποτε μας το λενε και παντα πεταμε την μπαλιτσα στην εξεδρα βαζοντας σαν προφαση τα μεγαλα ψαρια...
    γιατι εγω και οχι αυτος...αυτο θα μας φαει στην Ελλαδιτσα μας...
    παντα να κοιταμε τι κανει ο αλλος...ποτέ τι κανουμε εμεις..

ελα περαστικα μας...
    Νόμιζω Σταύρο ότι δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα... ή είχες αλλά την έχασες.

Ή δεν εκφράζεις σωστά αυτόπου θες να πεις. Το ότι ένας έχει να βάλει 10€ βενζίνη στο μηχανάκι του, δεν σημαίνει ότι έχει τα ψωροχιλιάρικα που λες να τα δώσειστην εφορία γιατί κάποιος αποφάσισε να εφαρμόσει κάποιον φόρο αναδρομικά.. Μια περίπτωση είναι αυτή.

Αυτό με τα ψωροχιλιάρικανα το κοιτάξεις πάντως.. άλλοι σκοτώνουν για 100€ πλέον... Υποθέτω για 20 ψωροχιλιάρικα, καθαρίζουν ολόκληρο χωριό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δλδ μονο εγω το βλεπω σωστο το να σε μπουζουριαζουν 1-2
    ελα περαστικα μας...
    Κάποια στιγμή αδυνατούσα να προλάβω το μπαράζ νέων χαρατσιών και φόρων. Τώρα ναι μεν τα κατάφερα και έφτασα
    μια η άλλη, αλλά δεν έπαψα να φοβάμαι ότι μπορεί να ξαναγίνει.

Α, και σε καμμία περίπτωση δεν άφησα, ούτε θα αφήσω το παιδί μου χωρίς γάλα για να πληρώσω οποιονδήποτε νέο φόρο.
    Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε ας μπουζουριαστώ. Ας έρθουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    ότι εσύ (μπορεί να) είσαι η αμελητέα ποσότητα (σε ποσοστό) του πληθυσμού που δεν χρωστάει,περνάει απο το μυαλό σου;

Συγχαρητήρια που είσαι απαλλαγμένος απο χρέη αλλά δειχνει αλαζονεία να κράζεις έτσι τόσο κόσμο,ο οποίος στην πλειοψηφία του δεν μοστράρει καγιέν και λοιπά γκλαμουράτα,αλλά αδυνατεί να πληρωσει τη ΔΕΗ,την ΕΥΔΑΠ, το μουνί της μάνας του καθε μπινέ που σκαρφίζεται νέο νόμο καθε βδομάδα,κλπ.

Ορισμένοι μου φαίνεται ότι απλά κάνετε κέφι να το παίζετε firestarters εδω μέσα.
    (αν κάνω λάθος,ζητω συγνώμη.απλά αυτη την εντύπωση μου αφησε το σχολιο σου)

νομιζω ειναι λαθος να μιλαμε για μενα...
    αλλο ειναι το θεμα μας...
    ΝΑΙ το μεγαλυτερο ποσοστο χρωσταει, και ενα μικρο ποσοστο δεν χρωσταει...

το θεμα ειναι πως θα γινει να μην χρωσταει κανενας...και μην μου πεις οτι το συστημα θα σε βαζει παντα να χρωστας γιατι δεν το δεχομαι...οπως υπαρχουν αυτοι οι ελαχιστοι που δεν χρωστανε και ειναι και μεροκαματιαρηδες, ετσι θα μπορεσουν να μην χρωστανε και οι αλλοι...

πως θα γινει λοιπον να υποχρεωνονται καποιοι ανευθυνοι που εχουν και δεν τα δινουν απλα γιατι δεν θελουν και οχι γιατι δεν μπορουν??

σαφεστατα θα υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δεν εχουν να δωσουν...και γι'αυτο υπαρχουν οι ρυθμισεις και τα δικαστηρια...και εχουν απαλλαχθει καποιοι απο δικαστικες αποφασεις στο συνολο των δανειων, αν ειναι σε τοσο δυσχερη θεση...

αλλα ρε φιλε δεν το δεχομαι να εχεις να πληρωσεις μια κληση 5 χρονια...5 ΧΡΟΝΙΑ!!! δεν εχεις να πληρωσεις 200-300€?? αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο και την λογικη που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ μου...
    και ξερω παρα πολλους που το κανουν αυτο!! "οχι ρε φιλε, δεν τους τα δινω...να πα να γ@μηθουν τα μ*&^%να...θα τα φαω στα μπουζουκια και δεν θα παρουν φραγκο γιατι αυτη η ρυθμιση με κατεστρεψε εμενα τον καλο υπαλληλο, επιχειρηματια, μεροκαματιαρη, ελ. επαγγελματια"

ετσι ομως ακυρωνονται ΟΛΟι οσοι τα δινουν...και φυσικα ΠΟΤΕ δεν προκειται να παει κατι μπροστα στον τοπο...
    καλως ή κακως ο μονος τροπος για να διαμαρτυρηθει καποιος για τις ρυθμισεις και την γενικοτερη εικονα/συστημα ειναι οι εκλογες...
    οτιδηποτε αλλο ειναι αδοκιμο και λαθος...

γνωμη μου..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νόμιζω Σταύρο ότι δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα... ή είχες αλλά την έχασες.

Ή δεν εκφράζεις σωστά αυτόπου θες να πεις. Το ότι ένας έχει να βάλει 10€ βενζίνη στο μηχανάκι του, δεν σημαίνει ότι έχει τα ψωροχιλιάρικα που λες να τα δώσειστην εφορία γιατί κάποιος αποφάσισε να εφαρμόσει κάποιον φόρο αναδρομικά.. Μια περίπτωση είναι αυτή.

Αυτό με τα ψωροχιλιάρικανα το κοιτάξεις πάντως.. άλλοι σκοτώνουν για 100€ πλέον... Υποθέτω για 20 ψωροχιλιάρικα, καθαρίζουν ολόκληρο χωριό.

μια χαρα επαφη εχω με την πραγματικοτητα Νικο...
    μπορει οντως, να φταιει η εκφραση και το πληκτρολογιο...

τα ψωροχιλιαρικα που εγραψα, θα τα χρωσταει καποιος για καποιον λογο...ενας πραγματικα "απλος μεροκαματιαρης" ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο να τα χρωσταει...
    ή θα ειναι ελ.επαγγελματιας και του ηρθε περαιωση, ή εχει επιχειρηση/εις, ή εχει σπιτια/καλυβια ή πηρε τρελο δανειο για να κανει μπιζνα, ή κατι μεγαλο τελοσπαντων...

αν βγαλουμε απο την εξισωση οτι καποτε τα ειχε αλλα δεν τα φυλαξε και τα 'φαγε στα μπουζουκια, τοτε μενει να κανουν ρυθμισεις...
    αν κανεις ρυθμιση και εισαι τυπικος δεν σε μπουζουριαζει κανενας...

επειδη τυχαινε και ημουν εκει που ημουν, (τωρα πλεον δεν ειμαι και ζω με 550€) ξερω παρα πολλους μαγαζατορες στον δημο της Αθηνας που τους εχουν κανει τετοιο ψαλιδι στα χρεη που θα ζηλευε και ο ψαλιδοχερης...
    μιλαμε οτι απο τα 100 χιλιαρικα, ο αλλος πρεπει πλεον να πληρωσει 35 κι αυτα με 72 δοσεις (λες και ειμαστε στον Κωτσοβολο)...

οντως οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για ολους...
    αλλα αν αφησουμε τους ανευθυνους και τα λαμογια στην ησυχια τους, δεν θα παμε ποτε μπροστα...
    και ειναι και πολυ αδικο καποιος που δεν χρωσταει και τα βγαζει ισα ισα περα, να βλεπει τον αλλον που χρωσταει τα κερατα του, να συνεχιζει να κανει ζωη χαρισαμενη στην υγεια των κοροϊδων...

Μπερδεύεις πράγματα και καταστασεις φίλε.
    Άλλο το τι περιέγραψες στο προηγουμενο σχολιο και αλλο το τι εξηγεις τωρα.

Και συγνώμη αν θίγω τον εγωισμό σου (αναφορά στο "δε το δέχομαι" που έγραψες) αλλά ναι υπάρχουν άνθρωποι που τα 200-300 € ενός πρόστιμου είναι λεφτά που δεν περισσεύουν, είτε γιατι πρέπει να γινουν φάρμακα,είτε γιατί πρέπει να γινουν φαγητό,είτε ένα σωρό "είτε" που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις.
    Αν μη τι άλλο,ας δείξουμε λίγο παραπάνω σεβασμό και κατανόηση στους λιγότερο τυχερούς απο εμάς.

Όσο για τους ανεύθυνους που έχουν και δε τα δίνουν (που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι λεφτάδες), το στόρυ εδώ είναι φαύλος κύκλος.
    όταν θα αρχίσει να λειτουργεί δίκαια το σύστημα,τότε θα δούμε και ανάλογο χαΐρι. ποτέ δηλαδή.
    Είναι ο καπιταλισμός.

μια χαρα επαφη εχω με την πραγματικοτητα Νικο...
    μπορει οντως, να φταιει η εκφραση και το πληκτρολογιο...

Το πιθανότερο,για αυτο και δεν παρεξηγούμε τα λόγια του άλλου αμέσως.

οντως οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για ολους...
    αλλα αν αφησουμε τους ανευθυνους και τα λαμογια στην ησυχια τους, δεν θα παμε ποτε μπροστα...
    και ειναι και πολυ αδικο καποιος που δεν χρωσταει και τα βγαζει ισα ισα περα, να βλεπει τον αλλον που χρωσταει τα κερατα του, να συνεχιζει να κανει ζωη χαρισαμενη στην υγεια των κοροϊδων...
    Καμία αντίρρηση.
    ποιος δεν θα ήθελε να υπάρχει ισομερής κατανομή των βαρών;
    ποιος δεν θα ηθελε να βλέπει τη δικαιοσύνη να εφαρμόζεται ισόποσα σε όλους;
    Είναι όμως έτσι φτιαγμένο το συστηματακι αυτο, που πάντα κάποιοι θα είναι πιο ίσοι των ίσων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύεις πράγματα και καταστασεις φίλε.
    Άλλο το τι περιέγραψες στο προηγουμενο σχολιο και αλλο το τι εξηγεις τωρα.

Και συγνώμη αν θίγω τον εγωισμό σου (αναφορά στο "δε το δέχομαι" που έγραψες) αλλά ναι υπάρχουν άνθρωποι που τα 200-300 € ενός πρόστιμου είναι λεφτά που δεν περισσεύουν, είτε γιατι πρέπει να γινουν φάρμακα,είτε γιατί πρέπει να γινουν φαγητό,είτε ένα σωρό "είτε" που δείχνεις να μην καταλαβαίνεις.
    Αν μη τι άλλο,ας δείξουμε λίγο παραπάνω σεβασμό και κατανόηση στους λιγότερο τυχερούς απο εμάς.

δεν θιγεται κανενας εγωϊσμος...
    απλα ειμαι πεπεισμενος οτι δεν εχει να κανει με την τυχη αλλα με προληψη, προβλεψη και προγραμματισμο...

Όσο για τους ανεύθυνους που έχουν και δε τα δίνουν (που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι λεφτάδες), το στόρυ εδώ είναι φαύλος κύκλος.
    όταν θα αρχίσει να λειτουργεί δίκαια το σύστημα,τότε θα δούμε και ανάλογο χαΐρι. ποτέ δηλαδή.
    Είναι ο καπιταλισμός.

ο καπιταλισμος δλδ λειτουργουσε καλα οταν μας τα εδιναν και τωρα που μας τα ζητανε πισω, λειτουργει λαθος?
    ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Tα λαμόγια δεν τα πειράζει κανείς όμως Σταύρο.
    Ορίστε ενα πραγματικό παρέδειγμα.

Οταν πχ καποιος έχει εταιρεία και έχει φάει φέσι πανω απο 300.000 Ευρω απο ακάλυπτες επιταγες και πλέον η εταιρεία είναι χωρίς ρευστό, και στην ουσία χωρίς δουλειά τι θα κάνει?
    Θα απολύσει τους υπαλλήλους, θα πληρώσει τα κέρατά του, θα πληρώσει το ΦΠΑ για χρήματα που δεν εισέπραξε ποτέ, θα πληρώσει και εφορία για αυτα τα χρήματα και στο τέλος αφού πήγαν όλοι σπίτι τους (υπαλληλοι και συνεταιροι και για να πληρωθούν ολα τα παραπάνω δανείστηκε ή έφαγε απο τα ετοιμα η πουλησε οτι είχε ) θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει τουλάχιστον τα 5000 Ευρω το χρόνο στο ΤΕΒΕ γιατί η επιχείρηση εχει και καποια δάνεια που ακόμα τρεχουν, χωρίς βεβαια να μπορούν να πληρωθούν κι έτσι δεν μπορεί να κλείσει.
    Το φέσι έπεσε το 2011 αλλά τα δικαστήρια θα αρχίσουν το 2016 και άγνωστο πότε θα τελειώσουν και αν θα παρει πίσω μέρος από τα χρήματά του.

Αυτό είναι το κράτος με λίγα λόγια... το νοιάζει μονο να εισπράτει κι ας κλείσουν και μείνουν καταχρεωμένοι όλοι.

Τους μεγαλοεκδότες που έκοψαν τις ακάλυπτες τους χαιδεύει ακόμα βέβαια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

γνωμη μου..
    Κατ'αρχήν δεν ξεχώρισες αυτούς που δεν εξοφλούν ενώ τα έχουν περίσσια αλλά προτιμούν να τα τρώνε διασκέδαση και λούσα από αυτούς που απλώς δεν έχουν ούτε για ζήτω, αλλά κι από τους άλλους που ακόμα κι αν καταφέρνουν να εξοφλήσουν το πόσο που με νταβαντζηλίκι (γιατί για αυτό ακριβώς πρόκειται σε αρκετές περιπτώσεις χρεών προς το δημόσιο) τους φόρτωσαν, δεν το κάνουν γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το νταβαντζηλίκι.
    Κι αυτό ακριβώς είμαι εγώ, με νταβαντζώσανε (πρόσεξε, ούτε παρανομία έκανα ούτε και χρεώθηκα κάτι που στο τέλος δεν ξεχρέωσα, απλώς αμοίφθηκα κάποτε με το νόμιμο υπερποσό των 760 ευρώ - χώρια αυτά που εσκαγα στο μπουρδέλο για την ανύπαρκτη ασφάλισή μου) και δεν μπορώ να το δεχτώ, τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να δεχτώ πολλά απ'όσα έκαναν, πχ αυτούς που αγόρασαν σπίτι με κόπους και ξαφνικά τους έβαλαν νοικάρηδες στο ίδιο τους το σπίτι, τέλος πάντων μην ξεφεύγω και πολύ απ'το θέμα..

Κάνε έναν διαχωρισμό λοιπόν και μετά ρίχτα κάτω για να μην παίρνουμε ανάποδες κάποιοι χωρίς λόγο..

Άσε που προσωπικά είμαι 100% σίγουρος ότι και το κωλόπαιδο που θα με γράψει για το χρέος θα χρωστάει περισσότερα από μένα..

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. re paides ti exete akousei gia to rmz 450?
    από Pierce στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2010, 06:51
  2. Ti trexei me auto to site?
    από mazestix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 10:29
  3. to internet ftani mexri to simpan?
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 12:38
  4. ti gnomi exete gia to vstrom 650???