Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Η οικονομικότερη aftermarket ανάρτηση...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ε θα απαντησει.εγω του ειχα στειλει μαιλ και στο 20 λεπτο απαντησε σε αντιθεση καποιους αλλους που ακομα περιμενω...
    εγω πηρα και μπροστα σετ ελατηρια με λαδια 120 ευρα.
    αν δεν χρειαζεσαι μην μπεις στην διαδικασια να χαλασεις τοσα χρηματα.δωστα σε βολτες.αν ομως σου εμπνεει ανησυχια η τεσπα μη σιγουρια,ειναι πολυ καλη αναβαθμιση σε νορμαλ τιμη.ειδικα τωρα που ειναι στα 305 η πισω και πες 120 μπροστα,με 425 φτιαχνεις το μηχανακι φουλ.με τοσα δεν παιρνεις ουτε σκετη πισω αναρτηση αλλης μαρκας.εσυ ξερει καλυτερα αν θες η οχι..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ε θα απαντησει.εγω του ειχα στειλει μαιλ και στο 20 λεπτο απαντησε σε αντιθεση καποιους αλλους που ακομα περιμενω...
    αν δεν χρειαζεσαι μην μπεις στην διαδικασια να χαλασεις τοσα χρηματα.δωστα σε βολτες.αν ομως σου εμπνεει ανησυχια η τεσπα μη σιγουρια,ειναι πολυ καλη αναβαθμιση σε νορμαλ τιμη.ειδικα τωρα που ειναι στα 305 η πισω και πες 120 μπροστα,με 425 φτιαχνεις το μηχανακι φουλ.με τοσα δεν παιρνεις ουτε σκετη πισω αναρτηση αλλης μαρκας.εσυ ξερει καλυτερα αν θες η οχι..
    Το μεγαλυτερο προβλημα μου με αναρτησεις ειναι πως συμπεριφερεται οταν εχω τη κοπελα μου πανω.
    Βλεπεις οταν πηρα το μηχανακι μου ειχε δηλωσει οτι δεν θα ανεβει ποτε, με αυτο το σκεπτικο πηρα το ΧΤ. Τωρα της αρεσει και θελει και διακοπες με το μηχανακι... και με εχει βολεψει τοσο πολυ που δε θελω να το δωσω και ουτε να ξαναπερασω ολο αυτο το αγχος να βρεις και να το φερεις στα ισια του. Αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.

ναι καταλαβαινω.κι εγω στο δικο μου στο δικαβαλο ειχα αρκετα μεγαλο θεμα.δεν ενιωθα την σιγουρια που θελω κι ετσι κοιταξα σε αφτερμαρκετ.δεν ειχα ορεξη να δινω 500 ευρα!!!
    παντως αν "τραμπαλιζει" το μηχανακι στο δικαβαλο(ποσο μαλλον φορτωμενο) θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δεν ειναι το "τραμπαλισμα" τοσο πολυ οσο το οτι αργει να επανελθει, ειδικα πανω στη εξοδο της στροφης, και ειναι σαν να μην εχεις αναρτηση. Και ειναι δεν ειναι 50 κιλα.

Βεβαια ειναι και 13 χρονων το μηχανακι και δε νομιζω οτι εχει πειραχτει καθολου πισω, ειναι και κλειστου τυπου..

καταλαβα.
    δεν ξερω αν μπορεις να βρεις κατι σε μεταχειρο με οποιο ρισκο η αν ταιριαζει απο κατι αλλο κλπ κλπ.και τελικα θα σε συμφερει γιατι αν χρειαστεις εστω και ενα ελατηριο πισω πας στο 100ευρω.
    παντως αν το εχεις στο μυαλο σου να το κανεις δεν νομιζω να το μετανιωσεις.τωρα τι να σου πω;ζυγισε τα και αποφασισε...

Αν παρω το οκ απο το riderstock τη παρασκευη μετα τη δουλεια θα περασω για τη προκαταβολη. Ειναι και 2 βηματα απο το γραφειο.

αντε με το καλο...

φίλε μου το pb έχει ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα. Το μοιράζομαι κι εδώ απλά και μόνο γιατί μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται.
    Όπως και συμβαίνει πράγματι. Συνεπώς υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι περιμένουν. Την τιμή την συζήτησα προσωπικά μαζί του και εννοείται ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω, το κάνω για διευκόλυνση φίλων. Όμως αν αρχίζει ο καθένας να στέλνει mail, να παίρνει πρωτοβουλίες και να πηγαίνει για πληρωμή τη στιγμή που το pb δεν έχει κλείσει ακόμα, μόνο pb δεν θα είναι....

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην παρεξηγούμαι...

επίσης δεν επιθυμεί να φαίνεται το ονομά του για να μην παρεξηγηθεί με την εταιρία καθώς είναι πολύ χώμα τιμή....
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 30/04/2014 στις 12:39.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    φίλε μου το pb έχει ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα. Το μοιράζομαι κι εδώ απλά και μόνο γιατί μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται.
    Όπως και συμβαίνει πράγματι. Συνεπώς υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι περιμένουν. Την τιμή την συζήτησα προσωπικά μαζί του και εννοείται ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω, το κάνω για διευκόλυνση φίλων. Όμως αν αρχίζει ο καθένας να στέλνει mail, να παίρνει πρωτοβουλίες και να πηγαίνει για πληρωμή τη στιγμή που το pb δεν έχει κλείσει ακόμα, μόνο pb δεν θα είναι....

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην παρεξηγούμαι...
    stam2 φανταστηκα οτι πρεπει να επικοινωνησω με το μαγαζι για να προσθεσω τη δικη μου παραγγελια στο pb, αφου μονο το site ανέφερες στο post σου. Αν θελεις πες μου τι πρεπει να κανω. Το μονο που εχω κανει προς το παρων ειναι να ρωτησω αν εχει αναρτηση για το δικο μου μοντελο. (ακομα δεν εχω παρει απαντηση) και δεν εχω κανει καμια αναφορα για ομαδικη αγορα η τιποτα αλλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    stam2 φανταστηκα οτι πρεπει να επικοινωνησω με το μαγαζι για να προσθεσω τη δικη μου παραγγελια στο pb, αφου μονο το site ανέφερες στο post σου. Αν θελεις πες μου τι πρεπει να κανω. Το μονο που εχω κανει προς το παρων ειναι να ρωτησω αν εχει αναρτηση για το δικο μου μοντελο. (ακομα δεν εχω παρει απαντηση) και δεν εχω κανει καμια αναφορα για ομαδικη αγορα η τιποτα αλλο.
    νο πρόμπλεμ, ήταν δική μου υποχρέωση να το διευκρινήσω.

θα τον ρωτήσω για το μοντέλο, η τιμή θα είναι σίγουρα ίδια, και το pb θα κλείσει σίγουρα την επόμενη εβδομάδα.
    Αν σε ενδιαφέρει πες μου χρονολογία μοντέλου. Όχι χρονολογία πρώτης άδειας της μοτοσυκλέτας, αλλά χρονολογία μοντέλου, και σε προσθέτω στη λίστα.

νο πρόμπλεμ, ήταν δική μου υποχρέωση να το διευκρινήσω.

θα τον ρωτήσω για το μοντέλο, η τιμή θα είναι σίγουρα ίδια, και το pb θα κλείσει σίγουρα την επόμενη εβδομάδα.
    Αν σε ενδιαφέρει πες μου χρονολογία μοντέλου. Όχι χρονολογία πρώτης άδειας της μοτοσυκλέτας, αλλά χρονολογία μοντέλου, και σε προσθέτω στη λίστα.
    Λοιπον η χρονολογια ειναι 12ος του 2000. Η τιμη ειπες ειναι 300€ και η προκαταβολη ειναι 100€. Επισης μου απαντησε το riderstock οτι υπαρχει η αναρτηση για το συγκεκριμενο μοντελο. Απο εδω και περα το αφηνω πανω σου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Λοιπον η χρονολογια ειναι 12ος του 2000. Η τιμη ειπες ειναι 300€ και η προκαταβολη ειναι 100€. Επισης μου απαντησε το riderstock οτι υπαρχει η αναρτηση για το συγκεκριμενο μοντελο. Απο εδω και περα το αφηνω πανω σου?
    ναι, προσθέτω κι εσένα!

ναι, προσθέτω κι εσένα!
    Σε ευχαριστώ
    Aπλα ενημερωσε για ο,τι χρειαστεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τα μπροστά ελατήρια; Λέω να πάρω και τα μπροστά ελατήρια μαζί με το αμορτισέρ αλλά δε βρίσκω που. Από το riderstock τα πήρες;
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τα μπροστά ελατήρια; Λέω να πάρω και τα μπροστά ελατήρια μαζί με το αμορτισέρ αλλά δε βρίσκω που. Από το riderstock τα πήρες;
    ναι απτο μαγαζι αυτο τα πηρα ολα μαζι.προς το παρον απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι σιγουρα λιγο πιο σκληρα απο τα μαμα(γιαυτο τον λογο τα αλλαξα εξαλλου) αλλα ειναι και προοδευτικα,οχι γραμμικα.σε καποια σαμαρακια και σημερα στην βολτα και στα τρικαλα κορινθιας που πετυχαμε,τα αποροφουσαν μια χαρα....εχει και το μπουκαλακι με το λαδακι τους ετοιμα.δεν ξερω αν με το ομαδικο σας κανει και καλυτερη τιμη για αυτα...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανάρτηση - Aftermarket λύσεις
    από amyroukai στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2010, 13:45
  2. Αναρτηση πισω για Africa 2001
    από solman στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 13:51
  3. Προβληματικη αναρτηση?? καμια λυση?
    από Todi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks