Σελίδα 3 από 24 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ηρεμα...
    Κατ αρχήν είσαι τυχερός , μάλλον φυτοφάρμακο ήταν , υπάρχουν πολύ πιο δραστικά , δεν γράφω για ευνόητους λόγους..
    Ζήτα οδηγίες απο κτηνίατρο για συμπτώματα (αν και τα είδες) αλλά και για τα ενέσιμα φάρμακα που πάντα πρέπει να έχεις .
    Γράψε τις οδηγίες χρήσης αναλυτικά γιατί την δύσκολη στιγμή ίσως να μην έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία..
    Αυτό που περιέγραψε ο Βάσκα είναι πολύ χειρότερο (και μη αναστρέψιμο)..
    Του γέρου μην περιμένεις να του κάνουν και πολλά.. Ομως θα το σκεφτεί ποοολύ να το ξανακάνει..

Ισως κάμερα με γνωστοποίηση της υπαρξής της να αποτρέψει παρόμοια φαινόμενα (λέω τώρα..)

Τέλος καλό ευτυχώς ..

Μόλις γίνουν καλά (πολύ σύντομα) θα σου επιστρέψουν τα 10 χαμένα χρόνια της ζωής σου...

Δες το διαφορετικά... Για να αισθανθείς καλύτερα..

Πες πως τελικά είσαι....

Κωλόφαρδος!!
    Του vaska ήταν νέα γενιά ποντικοφάρμακου που ο χρόνος που έχεις ν' αντιδράσεις είναι δεν είναι 30 λεπτά και είναι σε μορφή δολώματος. Υπάρχουν και άλλα που ακόμα και με την επαφή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Το "κωλόφαρδος" είναι απολύτως σωστή λέξη γιατί όλα βοήθησαν στο να εξελιχθεί αυτή η ιστορία αισίως.

Τέλος πάντων, ας μη μιζεριάζουμε και ας χαρούμε με την χαρά του Κώστα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    !!!!!!!!!! κακο ψωφο να εχει ο κωλογερος
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1527054_735408569827135_359630860_n.jpg 
Προβολές:	315 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	314869

μπορούμε να πάμε όλοι μαζί του να εκφράσουμε τη δυσαρέσκια μας....

υγ
    Είσαι καλός άνθρωπος πάντως σε παραδέχομαι.
    Ο Γιώργος ο Νικονάκιας από δίπλα έριξε οξί στο αμάξι ενός και το
    έκανε σουρωτήρι.
    Μπήκε απ τη σκεπή και βγήκε απ το πάτωμα.
    Άλιεν φάση κι έτσι.
    ανανήψαντας

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Νομικα μαλλον θα εχεις ηδη συμβουλες, αλλα αν ξεφυγε κατι σου λεω μερικα.

1)Κρατα τις φολες για αποδειξη...κανε και τοξικολογικο ελεγχο μπας και βρεις τι ειναι και ισως απο ποιον τα πηρε.
    2)Ζητα απο κτηνιατρο ολες αποδειξεις και εξετασεις (ωστε να υποχρεωθει να στα πληρωσει και αυτα).
    3)Μηνυση ΚΑΙ για ψυχικη οδυνη. Αν και ο νεος νομος για ζωα ειναι ''βαρυτερος'' τα αντιμετωπιζει ακομα ως 'αντικειμενα ιδιοκτησιας' και οι ποινες δεν ειναι και τοσο βαριες αν δεν υπαρχει θανατος...υπαρχει μεγαλο ευρος ποινων και οι δικαστες δινουν συνηθως το κατωτατο οριο και οχι το ανωτατο...
    4)Προετοιμασου ψυχολογικα για ψευδομαρτυρες και δικαιολογιες (π.χ. χαρτι γιατρου ή/και ψυχιατρου απο τη μερια του γερου).
    5)Δεν ξερω αν γινεται μιας και εκανες μηνυση, αλλα και αυτεπαγγελτα η αστυνομια θα επρεπε να τον συλλαβει...δεν ξερω αν γινεται να κατηγορηθει και απο την πολιτεια αθριστικα μαζι με την δικη σου μηνυση ,αλλα αξιζει να ρωτησεις δικηγορο για αυτο.
    6)Να εχεις το νου σου γιατι τετοιοι μαλακες ειναι υπουλοι και θα το ξανακανει...αν οχι αυτος, συγγενης του...

Υ.Γ. Διδαγμα απο την δικη μου περιπτωση ,λιγο ασχετο ,αλλα ποτε δεν ξερεις...
    ΠΟΤΕ μην εμπιστευεσαι τυφλα την γνωμη κανενος κτηνιατρου ,οσο καλη φημη και να εχει...και παντα ζητα γραπτως και διαγνωση και συνταγογραφηση με λεπτομερειες και υπογραφη/ημερομηνια/σφραγιδα...
    Εγω εχασα τον σκυλακο μου εξαιτιας κτηνιατρων μετα απο μηνες μαχης να μαζεψω τα ασυμαζευτα...και ονοματα δημοσιευσα στο ιντερνετ και λιαν συντομως και εξετασεις του...μιας και εμαθα οτι (αντι)διαδωσανε δικαιολογιες του κωλου...

Κώστα μπράβο που συγκρατήθηκες , εγώ θα είχα πάει φυλακή σίγουρα με το μπούστη , τώρα σκίστου τα ράμματα του καργιολόπουστα απο όταν το διάβασα τρεμω απο τα νεύρα μου

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Μαλλον θα το ξερεις ηδη αλλα παντα ευκαιρα στο σπιτι κονακιο (βιταμινη Κ) ,ατροπινη και εμετικο (π.χ.Ipecavom)

Όσα και να δω, όσα και να ακούσω, πάντα η κακία που κρύβουνε μέσα τους οι άνθρωποι μου φαίνεται αδιανόητη.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Σκατάνθρωποι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Τα εμετικά είναι συχνά δίκοπο μαχαίρι, ειδικά αν είναι καυστική ουσία ή σαλαγκιά (γυαλιά,αγκίστρια κλπ). Τις περισσότερες φορές η δουλειά γίνετε με φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Χυμαδόρ, δε σε ξέρω δε με ξέρεις αλλά αν χρειαστείς κάτι επί του θέματος pm me! Αν υπάρχει θεός ή κάρμα ή ότι σκατά, θα του άξιζε ένας αργός και οδυνηρός θάνατος του σκατόγερου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρώτα απ΄όλα σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια, ο Πάρης και η Μάγια μπανιαρίστηκαν να καθαρίσουν από εμετούς και τα παράγωγα της ακράτειας (σύπτωμα της φόλας) και μετά την άρση απογορευτικού στο φαγητό έχουν κατεβάσει μια κατσαρόλα φαγητό και δυο νταμιτζάνες νερό, είναι ξανά τα γνωστά σχαλοσκυλάκια μου με τις χαρές τους και τα όλα τους.

Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: Τα σκυλιά δεν γαυγίζουν υπερβολικά και δεν ενοχλούν. Γαυγίζουν φυσιολογικά όπως όλα τα σκυλιά σε χωριό. Αμα περάσει κανένα θορυβώδες μηχανάκι, κανένας άλλος σκύλος απ΄έξω ή αν αισθανθούν απειλή. Δεν γαυγίζουν έτσι στο βρόντο. Ο λόγος που τα φόλιασε ο γαμώπουστας πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι ούτε προηγούμενα είχαμε, ούτε τίποτα και μένει σε σχετική απόσταση από το δικό μου σπίτι. Η φόλα που έριξε ο μαλάκας υποπτέυεται ο κτηνιάτρος βάση των συμπτωμάτων ότι είναι ισχυρότατο φυτοφάρμακο νέας γενίας που σου δίνει παράθυρο χρόνου 15-20 λεπτά και αυτό το σκέυασμα είναι τόσο επίκίνδυνο που δεν στο δίνουν έτσι για πλάκα οι γεωπόνοι (έχει δει πολλά, το έχουν το σπορ οι μαλάκες εδώ κάτω). Τα σκυλιά επανήλθαν από το κατώφλι το κώματος στο οποίο πήγαιναν ολοταχώς μέσα σε 10 λεπτά, το τρέμουλο η ακατάσχετη σιελόροια και οι αφροί άρχισαν σε μισό λεπτό, είναι απίστευτα δραστικό αυτό το γαμήδι...

Αυτό το πράγμα δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου, μην το ζήσετε ποτέ... ωστόσο επειδή τα έχω φρέσκα στη μνήμη μου, αχρειάστα να είναι, να ξέρετε ότι η ατροπίνη χωρίς πρώτα εμετικό και ορό όχι μονο δεν κάνει αλλά μπορέι να φέρει και αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που επιθυμούμε. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αδειάσει το ζωντανό το περιοχόμενο του στομάχου του ώστε να αποβληθεί όσο μπορει να αποβληθεί η δραστική ουσία. Μετά στα καπάκια ορός δεξτρόζης γιατί η υπογλυκαιμία έχει χτυπήσει ταβάνι και μετά ατροπίνη. Αχρείαστα να είναι και πάλι λέω αλλά οφείλουμε όσοι έχουμε ζωά να τα γνωρίζουμε και -γιατί όχι;- να τα προμηθευθούμε και να τα έχουμε καβάτζα για παν ενδεχόμενο καθότι μαλάκες υπάρχουν παντού.

Το ρεζουμέ είναι ότι αυτό ήταν το peak μιας σωρείας άθλιων συμπεριφορών και ενεργειών που έχω δεχτεί / υποστεί όσο καιρό είμαι στην επαρχία... και δεν είμαι άγνωστος, είμαι στο πατρικό μου σπίτι... αλλά είμαι ο "Αθηναίος" και κάνω μια προσπάθεια αντί να ξύνω ολημερίς τα αρχίδια μου στο καφενείο. Αν αρχίσω να γράφω τι έχουν πει & κάνει οι "συγχωριανοί" σε εμένα κυρίως και στα άλλα μέλη της οικογένειας θα γεμίσω σεντόνι... τα νέυρα μου είναι ακόμα τσίτα σε απίστευτο βαθμό παρά τα 4.5mg lexotanil και μου ρχεται να παω κάτω στην πλατεία να τους πλακώσω όλους στις μάπες και να τους γαμήσω τα αγάμητα.

Γαμημένοι κωλόβλαχοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πρώτα απ΄όλα σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια, ο Πάρης και η Μάγια μπανιαρίστηκαν να καθαρίσουν από εμετούς και τα παράγωγα της ακράτειας (σύπτωμα της φόλας) και μετά την άρση απογορευτικού στο φαγητό έχουν κατεβάσει μια κατσαρόλα φαγητό και δυο νταμιτζάνες νερό, είναι ξανά τα γνωστά σχαλοσκυλάκια μου με τις χαρές τους και τα όλα τους.

Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: Τα σκυλιά δεν γαυγίζουν υπερβολικά και δεν ενοχλούν. Γαυγίζουν φυσιολογικά όπως όλα τα σκυλιά σε χωριό. Αμα περάσει κανένα θορυβώδες μηχανάκι, κανένας άλλος σκύλος απ΄έξω ή αν αισθανθούν απειλή. Δεν γαυγίζουν έτσι στο βρόντο. Ο λόγος που τα φόλιασε ο γαμώπουστας πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι ούτε προηγούμενα είχαμε, ούτε τίποτα και μένει σε σχετική απόσταση από το δικό μου σπίτι. Η φόλα που έριξε ο μαλάκας υποπτέυεται ο κτηνιάτρος βάση των συμπτωμάτων ότι είναι ισχυρότατο φυτοφάρμακο νέας γενίας που σου δίνει παράθυρο χρόνου 15-20 λεπτά και αυτό το σκέυασμα είναι τόσο επίκίνδυνο που δεν στο δίνουν έτσι για πλάκα οι γεωπόνοι (έχει δει πολλά, το έχουν το σπορ οι μαλάκες εδώ κάτω). Τα σκυλιά επανήλθαν από το κατώφλι το κώματος στο οποίο πήγαιναν ολοταχώς μέσα σε 10 λεπτά, το τρέμουλο η ακατάσχετη σιελόροια και οι αφροί άρχισαν σε μισό λεπτό, είναι απίστευτα δραστικό αυτό το γαμήδι...

Αυτό το πράγμα δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου, μην το ζήσετε ποτέ... ωστόσο επειδή τα έχω φρέσκα στη μνήμη μου, αχρειάστα να είναι, να ξέρετε ότι η ατροπίνη χωρίς πρώτα εμετικό και ορό όχι μονο δεν κάνει αλλά μπορέι να φέρει και αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που επιθυμούμε. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αδειάσει το ζωντανό το περιοχόμενο του στομάχου του ώστε να αποβληθεί όσο μπορει να αποβληθεί η δραστική ουσία. Μετά στα καπάκια ορός δεξτρόζης γιατί η υπογλυκαιμία έχει χτυπήσει ταβάνι και μετά ατροπίνη. Αχρείαστα να είναι και πάλι λέω αλλά οφείλουμε όσοι έχουμε ζωά να τα γνωρίζουμε και -γιατί όχι;- να τα προμηθευθούμε και να τα έχουμε καβάτζα για παν ενδεχόμενο καθότι μαλάκες υπάρχουν παντού.

Το ρεζουμέ είναι ότι αυτό ήταν το peak μιας σωρείας άθλιων συμπεριφορών και ενεργειών που έχω δεχτεί / υποστεί όσο καιρό είμαι στην επαρχία... και δεν είμαι άγνωστος, είμαι στο πατρικό μου σπίτι... αλλά είμαι ο "Αθηναίος" και κάνω μια προσπάθεια αντί να ξύνω ολημερίς τα αρχίδια μου στο καφενείο. Αν αρχίσω να γράφω τι έχουν πει & κάνει οι "συγχωριανοί" σε εμένα κυρίως και στα άλλα μέλη της οικογένειας θα γεμίσω σεντόνι... τα νέυρα μου είναι ακόμα τσίτα σε απίστευτο βαθμό παρά τα 4.5mg lexotanil και μου ρχεται να παω κάτω στην πλατεία να τους πλακώσω όλους στις μάπες και να τους γαμήσω τα αγάμητα.

Γαμημένοι κωλόβλαχοι.
    Μη νομίζεις, είτε είσαι απο εκεί είτε όχι, στα χωριά έτσι είναι δυστυχώς πολλές φορές. Μπράβο που λειτούργησες ψύχραιμα και σωστά, και ελπίζω ο γέρος να το πληρώσει ακριβά αυτό που έκανε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και επειδή τοι άψογοι επαγγελματίες αλλά πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ αξίζουν να διαφημίζονται:

Παραλίκα Πηνελόπη - Καραγιώργας Αλέξης
    Πατρών 101, Κόρινθος
    2741 0 23100

Τα παιδιά τα ξέρω χρόνια και έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, εχθές ο κλήρος έπεσε στον Αλέξη ο οποίος τσακίστηκε ο άνθρωπος να ανοίξει το ιατρείο και κούραρε ...κυρίως εμένα που ήμουν στα πρόθυρα σχιζοφρένειας/εμφράγματος/ανακοπής/εγκεφαλικού. Το ιατρείο όλο *δελο αφού με το που συνήλθαν λίγο τα σκυλιά αφόδευαν - ουρούσαν και έκαναν εμετό κυριολεκτικά παντού, προσφέρθηκα να τον βοηθήσω να τα μαζέψουμε μετά αλλά ούτε λόγος μου είπε τράβα σπίτι σου να ηρεμήσεις, για χρήματα επίσης ούτε λόγος θα τα βρούμε οπότε σε βγάλει ο δρόμος μου είπε μη σε νοιάζει κοίτα να ηρεμήσεις. Πραγματικά υποχρεωμένος.

Μπράβο στον κτηνίατρο που έσωσε τα σκυλάκια

Κώστα τώρα που θα ηρεμήσεις λίγο έχε το νου σου μην ξαναπεράσει αυτός και σου ξανακάνει καμιά μαλακία

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που σε έχει βάλει στο μάτι εσένα (αφού υπάρχουν και άλλα σκυλιά γύρω - χωριό είναι του πούστη δηλαδή) αλλά επειδή οι κολόγεροι αν τους κολλήσει κάτι γαμιούνται πατόκορφα ...

απλά έχε το νου σου ρε φίλε

Banned
    Μπράβο στον άνθρωπο
    Και μπράβο σου που συγκρατηθηκες
    Όσο για το χωριό σου το έζησα ερχόμενος πίσω
    Αλλά τους έγραψα κανονικότατα
    Πάω παίρνω το τρακτέρακι μου
    Κάνω τις δουλειές στα χωραφακια παίζω με τα σκυλιά μου
    Και αν με ενόχλησουν τους μαμισα.....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Γαμημένοι κωλόβλαχοι.
    Μιζεροι - στενομυαλοι χωριατες γεματοι κακια με μοναδικη ασχολια απο τη μερα που θα συνταξιοδοτηθουν πως θα βλαψουν τον γειτονα. Δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους γιατι αυτοι περασαν πολεμο, χουντα, πολυτεχνειο :a16: και εμεις οι πουθεναδες ειμαστε σαφως κατωτεροι απο αυτους και με λιγοτερα δικαιωματα.
    :a36: :a17: :a36: (δυστυχως δεν θα το δουν γιατι δεν εχουν σχεση με Η/Υ και οποιοδηποτε προιον που κατασκευαστηκε μετα το '80)

Τουλαχιστον περασαν τον κινδυνο και επανηλθαν γρηγορα τα σκυλια. Τυχερος πανω στην ατυχια σου που λεμε.
    Κοιτα τωρα να επανελθεις κ εσυ γιατι τα νευρα και ο θυμος δεν ειναι καλοι συμβουλοι.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Σελίδα 3 από 24 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF