Έτσι όπως πάει θα ξεπεράσει σε ποστ ακόμα και τον καπετάνιο.![]()
Sent from me using a computer.
Εκτος απο το υψος πρεπει να υπολογισεις και το βαρος.
Το φτανεις, ωραια. Σε εκτακτη αναγκη...το κρατας; Σκεψου οτι οσο πιο κοντος τοσο μεγαλυτερο το ζορι γιατι το μηχανακι γερνει περισσοτερο.
Για τον Τιγρη σου προτεινω να βρεις να το κανεις βολτα ή εστω να κατσεις επανω. Εχει αρκετο βαρος ψηλα απο οτι θυμαμαι.
Μιλας για το παλιο 900 ή πιο καινουριο;;
Φίλε μου για το Tiger δεν ξέρω, δεν έχω ανεβεί, θα έλεγα TDM , το Varadero ειναι ψηλό και πολύ βαρύ, εγω είμαι 1.70 με το TDM επιμολύνσεις μια χαρα, θα έλεγα να ανέσεις στο Tiger να το δεις, στα αλλά 2 δεν θα πήγαινα.
Καλή επιλογή
HONDA CBR 600 F4i 2001
Με το tiger εξαλλου δεν θα εχεις λογους ανησυχιας.
Θα πατας και με τα 2 ποδια κατω,μιας κιαυτο θα βρισκεται συχνα πυκνα στο συνεργειο
(Κακιέεεες)
![]()
Δεν μετράει μόνο το ύψος της σέλας, αλλά και το πλάτος της...
Δεν είσαι και πολύ κοντός πάντως φίλε. Θα τα καταφέρεις.![]()
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Ολες οι απαντησεις σας με βοηθησαν αρκετα.Και ιδιαιτερα με βοηθησε αυτο που με δειξατε ωστε να μετρω το υψος τις σελας ΜΟΤΟ και αν πατω μεσω του εργομετρικου στο ιντερνετ που μου δωσατε.Το εκανα με καθε μοτο που ηθελα και εβγαλα συμπερασματα πολυ καλα.
ΛΟΙΠΟΝ επαναλαμβανω ειμαι 1,72 υψος και 80 βαρος.Σας ρωτησα για τα μεταχειρισμενα μοντελα αν πατω ανετα κατω σε συγκριση με το βαρος τους και το υψος σελας τους.Αυτες οι μοτο ειναι.afrika twin,tiger 900(t400),tdm 850,varadero mk2.Μετα τις χρησιμες ινφο σας εκανα την ερευνα και ειδα οτι στο TDM Πατω κανονικα.ΣΤΟ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ.Το TDM 850 σε μεταχειρισμενο ειναι απο οτι καταλαβα το ποιο αναξιοπιστο,καιει λαδια πολυ λενε ολοι.αλλα ειναι το ελαφρυτερο και κοντυτερο 790υψ σελας, με 198 κιλα.Το BARADERO το ποιο αξιοπιστο,ανετο,δεν στριβη επι τοπου,πατω κανονικα σχεδον 840 υψος σελλας,αλλα το βαρυτερο225 κιλα.Το AFRIKA αξιοπιστο,ψηλο,βαρυτερο απο τον τιγρη και ασθενες σε δυναμη.Ο TIGER αξιοπιστος ,γρηγορος,δεν εχει φρενα,209 κιλα βαρος,850 Υψος σελας,οικονομικοτερος σε καυσιμο.καλη ανεση,κακο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ.Ειμαι 56 ετων για αυτο ζητησα την γνωμη σας για τα ον οφ αυτα.με προβληματακι στην μεση.Που εμποδιζη στην αρχικη καβαλα.Εχω πειρα μεγαλη ειμαι ασφαλης οδηγος μοτο.Αλλα καμια φορα η ηλικια βαζει ορια.ΜΟΤΟ που ειχα LOGO HLIKIAS GRAFO PALIA MERIKA MODELA.XLR600 KLR250 ΚΛΕ 500 TENGAI 650 TRANSALP 600 MAGNA 750 BANDIT 600.ΤΟ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΗ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ TDM που με βολευη εργομετρικα καλυτερα απο ολα αλλα επιφοβη η αγορα του ως μεταχειρισμενο.Πρωτη λυση TIGER ως φθηνοτερος και μετα το VARADERO.ΔΙΑΘΕΤΩ 1800 ευρω.Και σκεφτομε σε δυσκολη εποχη νατα διαχειριστω.Επισης στο προφιλ μου στο αλμπουμ θα δειτε μερικες απο τις μοτο που ειχα.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΡΙΣΤΕΣ ΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥΣ