εγω γυναικα δεν εχω....
απ'οτι καταλαβα, πρεπει εισαι ο χαρακτηριστικος τυπος πελατη που μπουκαρει με υφακι στα μαγαζια και λεει στον εμπορα "τοσα δινω, θες? αμα δε θες παω αλλου"
θυμαμαι έναν μια φορα που ειχε μπει στο μαγαζι ντυμενος στην πενα, (ασπρο παντελονι μπερτολουτσι, μπλουζακι νοτικα, γυαλι πραντα, ναυτικο ρολοϊ μαλλον μπρετλινγκ, καδενα στο λαιμο.. ) εψαχνε για κατι λάστιχα, του δωσαμε τιμη 3 κατοστάρικα (σκοτωμενη), καλα θα το σκεφτω λεει και φευγει! γυρνα μετα από λιγο (με υφακι εχω το χρημα και σας γ@μαω) μας λεει "ο συνάδελφος σου πιο κατω μου τα δινει 295, τα βαζεις εσυ 280? δωσμου ένα κινητρο να ερθω στο μαγαζι σου... το αφεντικο του ειθπε αφου τα βρηκε τοσο πολύ φθηνοτερα, ας παει εκει να τα βαλει! και μολις γυρισε πλατη να φυγει του εριξε και μια μουτζα...
μετα από μια βδομαδα γυρισε με την ουρα στα σκελια, και παρειγγειλε τα λάστιχα σε εμας γιατι ο "συνάδελφος πιο κατω" πηγε λεει να τον κοροϊδεψει...
αμα κι εσυ ενεργεις ετσι στις αγορες σου, ετοιμασου να φας μεγαλο παλτο! και μη πεις ότι δεν σου εχει τυχει μεχρι τωρα, μια φορα θα την πατησεις, και θα το φυσας και δεν θα κρυωνει..
γιατι δεν μπορει ας πουμε δυο βαραντερο του 2002 με 50000 χλμ και το ένα να εχει αλλαξει μονο δυο φορες λαδια στη ζωη του ενώ το άλλο ηταν προσεγμενο με πολύ μερακι και αγαπη και αλλαζε και την τελευταια βιδα σε κάθε τακτικοτατο σερβις, να πουληθουν στην ιδια τιμη επειδή καλογυαλισμένα εχουν και τα δυο την ιδια οψη..
....η απλα μαυρο μηχανακι...
ηταν λιγο τρολ η απαντηση μου, αλλα οκ.
προφανως ο συμφορουμιτης δεν ειναι εξοικειωμενος με τους τυπικους και ατυπους κανονες ενος φορουμ. βλεπω τα κεφαλαια διορθωθηκαν. την εποεμνη βδομαδα θα περασει απο το moto.gr να βαλει και λαστιχα με 300€ τελικα γτι στα 280 με τσαμπουκα δν ηταν καλα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Τον πήρατε απ'τα μούτρα τον άνθρωπο!
Κατ'αρχήν καλωσήρθες στο forum φίλε magi. Σίγα σιγά θα προσαρμοστείς στον τρόπο λειτουργίας και τους άγραφους "νόμους". Όλοι κάποια στιγμή φάγαμε δούλεμα ή κράξιμο,αλλά μην σε αποθαρρύνει αυτό.
Τώρα για το χιλιάρι με 2000 ευρώ...ίσως να βρείς κάποιον που να θέλει να το ξεφορτωθεί,γενικά πάντως είναι λίγα λεφτά για τέτοιες μηχανές. Εγώ αν ήθελα μόνο για ταξίδια πάντως μια μηχανή σε αυτά τα λεφτά,θα κοίταγα κάτι παλιότερο,και όχι απαραίτητα on-off.
ρε πσμ τα καλύτερα χάνω.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φίλε καλώς ήρθες στο forum.
Αν σκέφτεσαι να πάρεις χιλιάρι με το διχίλιαρο που γράφεις, εξασφάλισε δύο πράγματα πριν την αγορά:
1) Εργαλεία πολλά και καλής ποιότητας
και
2) Έμπιστο μηχανικό,
γιατί το παλτό θα το φορέσεις θες δεν θες.
Καλά κουράγια και πάντα όρθιος.
Καταλαβαίνω να ψάχνουμε φτηνό μηχανάκι.
Το φτηνό 1000 δεν το καταλαβαίνω.
Το κόστος αναλωσίμων είναι μεγάλο και κάποια θα χρειαστούν άμεσα.
Μαζέματα από αναρτήσεις φρένα κλπ θα θέλει.
Οπότε κάποιο κεφάλαιο πλέον των 2Κ θα το θέλει όσο καλό και να είναι ένα μεταχειρισμένο.
Από την άλλη το 1000 εάν δεν είναι μηχανάκι για μόστρα και είναι για να γράφει χιλιόμετρα έχει
μεγάλη διαφορά στο κόστος χρήσης από ένα "κούτα" ψεκαστό νέας τεχνολογίας που δεν θα χρειαστεί τίποτα για αρκετά χρόνια.