Αν το αγοράσω παίζει να το παντρευτώ;
Με κανά 2500€ θα μπορεί να φύγει εύκολα;
Δεν κάνω αγγαρεία αλλά τα οικονομικά στις εποχές μας είναι θέμα, σκέψεις κάνω.
Η αληθεια ειναι πως το sv δεν ειναι εμπορικο μοντελο.
Μωρέ δίκιο έχεις, όλοι τα κοιτάμε τα οικονομικά, αλλά πάρε κάτι που σου αρέσει και θα φτιάχνεσαι να το οδηγείς κάθε μέρα. Έτσι κι αλλιώς όλα χάνουν την αξία τους. Και V-Strom π.χ. να πάρεις με 3.500 ευρώ σε 2 χρόνια θα κάνει πάνω από 2.500; Αν μιλάς για το SV δεν είναι πολύ εμπορικό αλλά για κάθε μοντέλο υπάρχει αυτός που έχει φάει την πετριά (κοίτα εσένα για παράδειγμα). Αλλά αν το πάρεις και το λιώσεις και το καταχαρείς και το φτάσεις 150.000 χλμ θα'χει βγάλει τα λεφτά του.
Με το συγκεκριμένο sv φτιάχνομαι απίστευτα. Απλά σκέφτομαι πως οικονομικό είναι (σε σχέση με 4κύλινδρα ή τα gsxr) όμορφο είναι, σύγχρονο είναι, φοράει και πολύ καλά περιφερειακά,φτηνή ασφάλεια/τέλη έχει, οπότε λογικά σε 1χρόνο κανά 2500ρι θα μπορώ να το δώσω αν μου πάει κάτι στραβά και δεν βγαίνω.
Ενώ αν πάρω ένα πιο εμπορικό πχ Versys ή ER ή cbf600 πάλι κοντά στα 3000 θα το πάρω και χωρίς όλα αυτά τα έξτρα, άρα σκέφτομαι πως αν πάρω ένα από αυτά τα τρία και στον 1 χρόνο θα πέσει στα 2000-2500€, οπότε μία η άλλη. Σωστός;
για το sv παντως, ολοι οι ψαγμενοι γκρινιαζουν για το μπροστινο του (φρενο αναρτηση).
και αν του χρονου προσπαθησεις να το δωσεις, μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα φυγει. Η κριση εχει επηρεασει τους παντες. Μονο τα παπακια και τα μικρα σκουτερ κινουνται. Τα υπολοιπα ειναι πεθαμενα. Ακομα και δικυκλα που θα θεωρουσες εμπορικα δεν φευγουν, ποσο μαλλον ενα αντιεμπορικο (suzuki sv) μηχανακι , που εχει και αρκετα χρονια στην πλατη του (το ψεξκαστο κυκλοφορει απο το 2003)
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
+1 για την εμπορικότητα των μοντέλων είναι μπάχαλο η αγορά
για το Sv τα 60 χιλιάδες χλμ δεν είναι πολλά αρκεί να είναι σωστά συντηρημένο και γενικά καλοστημένο είναι σαν σύνολο - στις αναρτήσεις σίγουρα δέχεται βελτίωση αλλά αυτό το φτιάχνεις ... και το πλαίσιο του είναι πολύ καλό
Είναι ήδη βελτιωμένο. Δες εδώ: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4907781/
Θέλει κι άλλη βελτίωση; Αξίζει το τριχίλιαρο;
Με το μαμά, το yoshimura box πόσο πάει και τι κατανάλωση σε λίτρα να περιμένω;
Επίσης αν δεν βάλω yoshimura box, και βάλω κανονικό φίλτρο και το τελικό της μαμάς εξάτμισης τι λίτρα να περιμένω;