Το τσεκαρω και θα σου πω...
Το τσεκαρω και θα σου πω...
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
αυτο με τους αθηναιους ειναι ενα θεμα.θα ηταν ωραια να βρισκομασταν εκτος του μαυρολιθαριου,και σε μια σταση για καφε οπως εγινε και προπερσι αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει αυτο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ελα πισω μωρη καμπια να σε δουμε...
ακη λιγο υπομονη με τους χαρτες.ισως γινεται να τους βρουμε απο πιο πριν αλλα πρεπει πρωτα να βαλουν αυτοι την διαδρομη τους για να κανονισουμε κ εμεις.οσο για την επιστροφη διαφωνω.νισαφι πια.2 φορες το καναμε.προτιμω να γυρισουμε απο πανω.να κανουμε τον γυρο.τες πα.το βλεπουμε.
εγω σιγουρα θα παιξω ταπερ.εσεις οτι θετε.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
δεν βιαζομαι!!απλα χτες χαζευα τα δικα μου και λεω κατσε να ριξω μια ματια.
κατα πως φαινεται κι εγω για ταπερ ειμαι.
θωμα,ακομα πανω εισαι;;;
Eξ οσων γνωριζω βρισκομαι κατω αυτη την στιγμη, και χαρτογραφικα και τοπογραφικα και γεωλογικα![]()
Μάλλον κι εγώ μαζί σας...![]()
Δεν βάζετε σιγά σιγά ώρα και τόπο μάζωξης, σημείο συνάντησης με τσοι Αθηναίζοι και την διαδρομή, πλησιάζουν οι μέρες. Απλά να πω ότι σήμερα 25/5 που πήγα μια βόλτα Λαμία δεν ακολούθησα το κλασικό δρομολόγιο από Άμφισσα Μπράλο, αλλά από την Άμφισσα μπήκα Προσήλιο κι έφτασα στο 51 μέσα από μια μαγευτική διαδρομή. Από κει και μετά όπως τα ξέρουμε. Άσχετο από κει βγαίνει Καλοσκοπή και Στρόμη. Μπαίνει στα υπ' όψιν για μελλοντική εξόρμηση.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
επειδη ο νιο (σωστα) ειπε οτι απο λιδωρικι ευπαλιο εχουμε κανει 2 φορες την διαδρομη,και να μην γινει τριτη φορα,μπορουμε για γυρισμο να κανουμε το εξης λιγο διαφορετικο :https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9...6395!3e0?hl=el