αν εχεις πλατινοφορο θα χρειαστεις την πλεξουδα απο το grand. μη σε απασχολει το μηκος. ηλεκτρονικη εχεις? τα δικα σου πηνια δνε μπαινουν αν ειναι με πλατινες.
αν εχεις πλατινοφορο θα χρειαστεις την πλεξουδα απο το grand. μη σε απασχολει το μηκος. ηλεκτρονικη εχεις? τα δικα σου πηνια δνε μπαινουν αν ειναι με πλατινες.
To μοτερ που θα βαλω πανω 100cc ειναι απο κινεζικο παοι που ειναι ιδιο με το astrea και εχει πηνια 12v.Οποτε λεω να βαλω αυτα
Το μοτερ μπηκε πανω! Τα ηλεκτρικα σχεδον συνδεθηκαν τουλαχιστον για να μπορει να κινειται!!ολα ωραια και καλα αλλα εχω ενα θεμα με το σασμαν!πρωτη και τεταρτη μια χαρα. Δευτερα και τριτη ομως εχω ενα θεμα! Αν για παραδειγμα βαλω δευτερα και ανοιξω γραμμικα το γκαζι κανει κομπιασματα σαν να μπαινει νεκρα και να ξαναμπαινει ταχυτητα μονη της! Το ιδιο και η τριτη!Ειναι κατι ανησυχητικο η θελει ρυθμισμα απο την βιδα που ειναι εξωτερικα;;
Δηλαδη;;
μπορει και φουρκετα αλλα μαλλον για σπασμενη δευτερα και τριτη σε κοβω. μακρια θα παει η βαλιτσα αν δεν το επισκευασεις μονος..
Να φτιαξει με την βιδα δεν παιζει; Γιατι την πηραξα αρκετα χωρις να ξερω. Εβαλα και καινουργιους δισκους
Είναι από τις φορές που εύχεσαι να μην είχες πειράξει τίποτα, αλλά και πάλι αν δεν χαλάσεις δεν μαθαίνεις.
Δηλαδη φτιαχνεται χωρις να ανοιξω μοτερ;
Μάλλον με το σαζμαν έχεις θέμα
Λύσιμο κλπ άρα κατέβασμα μοτέρ
xaaa το ιδιο οπως και γω αλλα εμενα μου πεταγε τριτη μονο σε αυτο που ουτε εγω το διορθωσα μεχρι στιγμης δεν ξερω να σε βοηθησω τι φουρκετα τι ταχυτητες τι αστερι τι καμπανα δισκακια εχω κοιταξει και γω και ο μαστορας τπτ ειναι απεριγραπτο και ανεξηγητο αυτο
Άλλαξε σασμάν και φουρκέτα να ηρεμήσεις. Μην ψάχνετε την εύκολη λύση γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα είναι το δύσκολο η λύση και όχι το εύκολο, ειδικά αν μιλάμε για σασμάν.