Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Προβολείς την ημέρα; για λέτε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Eτσι ακριβως και ας ταλαιπωρητε λιγο η μπαταρια,
    επισης και κορνα τυπου συναγερμου , πολυ δυνατη, για να περνουν φωτια τα αυτια των κοιμησιδων...
    για γουγλαρισε την nautilus της stebel κορνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    για γουγλαρισε την nautilus της stebel κορνα
    Τη ξερω την συγκεκριμενη που ειναι πολυ διαδεδωμενη στο Αμερικα.
    Θα την εχω υπ'οψην μου οταν θα παρω νταλικα!
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ο προβολέας έχει πολύ μικρότερο εύρος δέσμης από το πορείας και γι αυτό το λόγο η χρήση του την μέρα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.
    Δεν μας ενδιαφέρει να "τυφλώσουμε" κάποιον 300 μέτρα μπροστά μας στην κίνηση αλλά να μας βλέπουν ΟΛΟΙ όσοι προπορεύονται μπροστά μας.
    Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι κοιτούν στον καθρέφτη τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Χμ.. συνονόματε θα διαφωνήσω με αυτό που λες. Την ημέρα όλα είναι πιο φωτεινά και η δέσμη των φώτων πορείας φωτάει στο ύψος τις πινακίδας του προπορευόμενου τουτου (και πιθανότατα πάει στα αζήτητα..) αντίθετα η μεγάλη σκάλα ''χτυπάει'' ακριβώς εκεί που θέλουμε για να γίνουμε αντιληπτοί.
    Εννοείται πως αν κάτσω στο τυφλό σημείο δε πα να'χω 44 λέιζερ και αντιαεροπορικά προβόλια, ΔΕΝ κάνω δουλειά.. θέλει λίγο σκέψη και τακτική από μέρους μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Χμ.. συνονόματε θα διαφωνήσω με αυτό που λες. Την ημέρα όλα είναι πιο φωτεινά και η δέσμη των φώτων πορείας φωτάει στο ύψος τις πινακίδας του προπορευόμενου τουτου (και πιθανότατα πάει στα αζήτητα..) αντίθετα η μεγάλη σκάλα ''χτυπάει'' ακριβώς εκεί που θέλουμε για να γίνουμε αντιληπτοί.
    Εννοείται πως αν κάτσω στο τυφλό σημείο δε πα να'χω 44 λέιζερ και αντιαεροπορικά προβόλια, ΔΕΝ κάνω δουλειά.. θέλει λίγο σκέψη και τακτική από μέρους μας.
    Από πίσω σίγουρα τους ψήνει,αλλά όταν είμαι σε προσπέραση και 1-2 αυτοκίνητα απόσταση τα μεσαία μου είναι καλύτερα.
    Αυτό στο λέω σίγουρα τουλάχιστον για τα δικά μου φώτα.
    Βέβαια το καλύτερο είναι να προσέχουμε και να έχουμε περιθώριο για φρένα.
    Επί πλέον δεν έχει τραβήξει ποτέ την προσοχή μου φως στον καθρέφτη από επερχόμενο μηχανάκι.
    Αντίθετα με τις εξατμίσεις που τις οποίες ακούω και κοιτάω παρ όλη την κουφαμάρα μου

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Ας γίνει sticky αυτό το video ή ας καταγραφούν σε ένα μόνιμο θέμα όλα αυτά για να τελειώνει αυτή η ιστορία.

"Έεεεεεεεεεετσι ελληνάρα, προβολάκια ομίχλης με ξένον, εσύ ξέρεις !" (καταλαβαίνετε το ύφος μου φαντάζομαι και δε χρειάζεται να εξηγήσω πως το γράφω)
    Φύγαμε...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    κρατατε αποστασεις , καντε υπομονη , αφηνετε δευτερολεπτα ή και λεπτα αν χρειαστει πριν προσπερασετε , προσπαθηστε να κανετε γνωστη την παρουσια σας χωρις να τρομαξετε , να τυφλωσετε και να αγχωσετε τους υπολοιπους χρηστες , αυτος ο τροπος οδηγησης ειναι ασφαλεστερος , μην αναβετε προβολεις , μην χρησιμοποιειτε xenon , μας τυφλωνετε εμας τους γνησιους μηχανοβιους και ικανους δικυκλιστες , αν ειστε κουλομαριες και τυχαρπαστοι αναβατες της καλοκαιρινης σεζον , καθιστε σπιτι σας , εχω βαρεθει να με τυφλωνει η καθε στραβη παλιοκουλατζα με προβολεις , xenon , λαπαντερ , πολυελαιους κτλ , εγω δηλαδη τοσα χρονια γιατι δεν εχω χρειαστει να αναψω μεγαλη σκαλα και χωρις να τρυπαω τυμπανα να κανω αισθητη την παρουσια μου
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Μέλος Το avatar του/της db88
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    κρατατε αποστασεις , καντε υπομονη , αφηνετε δευτερολεπτα ή και λεπτα αν χρειαστει πριν προσπερασετε , προσπαθηστε να κανετε γνωστη την παρουσια σας χωρις να τρομαξετε , να τυφλωσετε και να αγχωσετε τους υπολοιπους χρηστες , αυτος ο τροπος οδηγησης ειναι ασφαλεστερος , μην αναβετε προβολεις , μην χρησιμοποιειτε xenon , μας τυφλωνετε εμας τους γνησιους μηχανοβιους και ικανους δικυκλιστες , αν ειστε κουλομαριες και τυχαρπαστοι αναβατες της καλοκαιρινης σεζον , καθιστε σπιτι σας , εχω βαρεθει να με τυφλωνει η καθε στραβη παλιοκουλατζα με προβολεις , xenon , λαπαντερ , πολυελαιους κτλ , εγω δηλαδη τοσα χρονια γιατι δεν εχω χρειαστει να αναψω μεγαλη σκαλα και χωρις να τρυπαω τυμπανα να κανω αισθητη την παρουσια μου
    Αυτο ακριβως θελει υπομονη και ψυχραιμια, καλυτερα να φτασει 5 λεπτα αργοτερα παρα να μην φτασεις ποτε, ειδα και τα βιντεακια των φιλων ωραια ειναι αλλα για εξω, αμα κανεις τετοιους ελιγμους στον τοπο μας και στην τελικη σε καρφωσει ο αλλος, θα πουνε τον τσογλανο οδηγουσε επικινδυνα , μην σου πω μπορει να σε γραψουν και για επιδειξη ικανοτητων. Αποψη μου και την μοιραζομαι μαζι σας.
    Εδω ειναι το λινκ απο μια καμπανια που κανει η αυστραλια και θεωρω πως εχει τα πιο ουσιαστικα βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=HT666XwJR2s Οποιος το βλεπει αυτο και βαζοντας τον εαυτο του στη θεση του αναβατη δεν αναθεωρει τον τροπο που οδηγει ειναι αξιος για οτι του επιφυλλασει το μελλον. Παντα ορθιοι.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    με την αιτιολογία οτι είμαστε σε αδύναμη θέση έναντι των κουτιών, κοιτάξτε να τους τυφλώσετε, να τους τρομάξετε, να τους φωνάξετε , να τους κορνάρετε, να τους βρίσετε , ώστε να κάνουν όλοι στη μπάντα για πάρτι σας,

κάντε ότι μπορείτε, (ξεταπώστε εξατμίσεις, βάλτε xenon, βάλτε έξτρα κόρνα κτλ) έτσι ώστε να μην οδηγάει κανένας φυσιολογικά παρα μόνο εσείς. Είστε το κέντρο του κόσμου και η ασφάλεια η δικιά σας είναι πέραν όλων.

:ZZZ:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φωτα αναμενα σε κουτια και μηχανες και ποδηλατα και πατινια μερα-νυχτα. παντα τα μαμα. αν παμε για αφτερμαρκετ φωτα πληρωνουμε και τα βαζουμε προβλεπομενα και ρυθμισμενα, ωστε να μην ενοχλουνε.

ολα τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Banned
    Ότι είπε ο από πάνω και τίποτα άλλο
    Τα υπόλοιπα είναι θέμα προσοχής και τύχης
    Αλλιώς θα έπρεπε για σιγουριά να κυκλοφορούμε με τανκς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    με την αιτιολογία οτι είμαστε σε αδύναμη θέση έναντι των κουτιών, κοιτάξτε να τους τυφλώσετε, να τους τρομάξετε, να τους φωνάξετε , να τους κορνάρετε, να τους βρίσετε , ώστε να κάνουν όλοι στη μπάντα για πάρτι σας,

κάντε ότι μπορείτε, (ξεταπώστε εξατμίσεις, βάλτε xenon, βάλτε έξτρα κόρνα κτλ) έτσι ώστε να μην οδηγάει κανένας φυσιολογικά παρα μόνο εσείς. Είστε το κέντρο του κόσμου και η ασφάλεια η δικιά σας είναι πέραν όλων.

:ZZZ:
    Οδηγείς στην Ελλάδα ή μας γράφεις από καμιά πολιτισμένη χώρα όπου οι κάτοικοι δεν λαδώνουν για το δίπλωμα, γνωρίζουν τον ΚΟΚ κλπ κλπ?
    Γιατί όταν κυκλοφορώ ανάμεσα σε άσχετους μεθυσμένους ανασφάλιστους σε χάλια δίκτυο χωρίς αστυνόμευση και είμαι και το πιθανότερο ΘΥΜΑ τους νομίζω δικαιούμαι να προβληματίζομαι.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Οδηγείς στην Ελλάδα ή μας γράφεις από καμιά πολιτισμένη χώρα όπου οι κάτοικοι δεν λαδώνουν για το δίπλωμα, γνωρίζουν τον ΚΟΚ κλπ κλπ?
    Γιατί όταν κυκλοφορώ ανάμεσα σε άσχετους μεθυσμένους ανασφάλιστους σε χάλια δίκτυο χωρίς αστυνόμευση και είμαι και το πιθανότερο ΘΥΜΑ τους νομίζω δικαιούμαι να προβληματίζομαι.
    εχω ζήσει αρκετα χρονια στο εξωτερικό. σε πληροφορώ οτι είμαστε πολυ καλύτεροι απο πολλες χώρες (ντάξει οχι και οι καλυτεροι). σε αυτο που είμαστε οι χειρότεροι είναι η "φασαρία" που κάνουμε όταν κυκλοφορούμε. και οταν λεω φασαρία δεν εννοώ μόνο κόρνες κτλ. εννοώ η προσπάθεια μας να φανούμε με οποιοδήποτε τρόπο. ...

και καλα "ήρθα". "είμαι εγώ εδω τώρα". Δε μιλάω γι τους κάγκουρες. μιλάω για τους καθως πρέπει υπερφοβισμένους άσχετους, πρόσφατους δικυκλιστές, οι οποιοι προσπαθούν να επιβληθούν σε ότι άλλο κινείται τριγύρω τους

Άκου, βλέπε, σώπαινε... Το avatar του/της low pass
    Παραθέτω κείμενο απο το άρθρο του Θανάση Χούντρα, - Μοτοσικλέτα - Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια -

"Ένας τρόπος για να γίνουν πιο "ορατές" οι μοτοσικλέτες είναι να έχουν αναμμένα τα φώτα, ημέρα και νύχτα, κάτι το οποίο έχει θεσπιστεί και νομικά, ενώ πλέον δεν υπάρχει διακόπτης που να σβήνει τα φώτα στα δίκυκλα.

Ωστόσο, ειδικά σε χώρες με έντονη ηλιοφάνεια ούτε αυτό αρκεί.
    Αυτό που συστήνουμε είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας (μισή ώρα μετά την Ανατολή και έως μισή ώρα πριν τη ∆ύση) οι μοτοσικλέτες να έχουν τα φώτα στη μεγάλη σκάλα (προβολέας).

Γίνονται έτσι πιο ευδιάκριτες χωρίς να "τυφλώνουν" τους άλλους οδηγούς.

Προσοχή όμως: αν κυκλοφορούμε με το προβολέα μας αναμμένο το βράδυ, είναι πιθανό να "τυφλώσουμε" τον οδηγό του οχήματος που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα."

http://www.scribd.com/doc/70563511/%...B5%CE%B9%CE%B1

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιστορική ημέρα για την Παλαιστίνη
    από notakos600 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2012, 17:54
  2. Πρόταση για εκδρομή την ημέρα των εκλογών.....
    από spyrakos35 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2012, 20:21
  3. pathblazer-για να σας βλεπουν καλυτερα ΚΑΙ την ημερα
    από AFTER στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2007, 20:04
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 12:08
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων