Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: 600cc ειναι πολλα για πρωτη μηχανη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    hayabusa φιλε...ολα τ'αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες...
    τα γατακια δεν στο προτεινουν γιατι ξερουν τι τσαϊ εχεις να τους κερασεις...

πρεπει λιγο να προσαρμοστεις γιατι ειναι λιγο βαρια αλλα κατα τ'αλλα ενταξει...το γκαζι σ'εκοψα εγω το κατεχεις...δεν θα σου φανει προβλημα...

α, και εννοειται τις πρωτες μερες ξεκρανωτος για να σε δουνε τα φιλαρακια σου και οι γκομενιτσες στις καφετεριες...

μεταχειρισμενο ενα busa εχει πλεον πολυ λιγα λεφτα...
    αντε καλα στερνα...εεεε...καλες αγορες...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 29/05/2014 στις 08:43.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    καλημέρα πιτσιρίκο και καλώς ήρθες.

Φαντάζομαι θα κατάλαβες τι θέλουμε να σου πούμε όλοι εδώ, έτσι;

Πρώτα από όλα, η ηλικία σου και μόνο δεν σου επιτρέπει να βγάλεις δίπλωμα για 600αρι.
    ελπίζω να καταλαβαίνεις τις συνέπειες που θα έχεις εσύ (και ΚΥΡΙΩΣ οι κηδεμόνες σου ) αν τελικά το πάρεις και εμπλακείς σε ατύχημα (μικρο, μεγάλο δεν έχει σημασία) ασχέτως αν φταις η όχι.

Πάμε παρακάτω: Η μηχανή που αναφέρεις έχει γκάζι (αρκετό) και τρόπο λειτουργίας που την καθιστούν εντελώς ακατάλληλη για άπειρα άτομα σαν εσένα, το ΚΑΤ είναι γεμάτο από τέτοιες περιπτώσεις και τα νεκροταφεία ακόμα περισσότερες!
    Όταν μπορέσεις να βγάλεις με το καλό το δίπλωμα πάρε ένα 125αρι μοτοσυκλετάκι μεταχειρο, μάθε πάνω του πως οδηγούν και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε

Οι από πάνω μίλησαν για στυγερή δολοφονία...δεν εννοούσαν εσένα, εσύ άμα ψοφήσεις, ψόφησες, τους δικούς σου που θα πεθαίνουν κάθε μέρα, κάθε ώρα από την ψυχολογική καταρράκωση αν χτυπήσεις άσχημα (το χειρότερο σενάριο) η σκοτωθείς (το καλύτερο σενάριο....) εννοούν!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μην ακούς τους ξενέρωτους που θέλουνε ν' αλλάξεις 15 μηχανάκια μέχρι να φτάσεις στα 600cc.

Πάρε αυτό
    Συνημμένο 317176

λίγο πάνω από τα 600 αλλά είναι ένα μεγάλο παπί. Βάλτου και μία καλή άφτερ εξάτμιση και από φανάρι σε φανάρι δεν θα σε πιάνει κανείς.
    Ψιτ φίλος....

Τις πηγές μας δεν τις κρύβουμε.
    Άντε μπράβο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Γιατί ψεματα λεω?

Μονο κατι ευρωπαιοι ειναι τιμιοι.
    Η ντουκατι κυριως.

Βγαζει καινουριο 750ss η suzuki, 749 κυβικα
    Βγαζει καινουριο 750ss η ducati, 899 κυβικα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    εκτός των υπολοίπων που λένε τα παιδιά απο πάνω, ως 16νος μπορείς να οδηγήσεις μέχρι 50cc όταν βγάλεις A1 το συζητάς για 125, όταν βγάλεις Α2 τότε μπορείς μέχρι 35kw και όταν βγάλεις Α μπορείς το 600αρι cbr
    θα μου πεις ποιοις του γαμ@ τους κωλόμπατσους εγώ θα το πάρω, οκ, εάν την κάνεις την μαλακία, που θα την κάνεις... κοπανήσου μόνος σου μη πας φας κανέναν αδέσποτο που θα περιφέρεται αμέριμνος...
    hayaBusa ποιο 600αρι θα σε κοροιδέυουν οι φίλοι σου
    you rise you fall you're down then you rise again

Banned
    Ενα Νιτρο μπουσα ....

με χοντρομπουρα νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Χμμμμ!
    Στα 16 600αρι στα 25 Falcon;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    να κανω μια αντιπροταση;;;
    κοιταξε αν θες τις buell...να ξεχωριζεις κιολας και μετα πηγαινε στα φαναρια....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    καλημέρα πιτσιρίκο και καλώς ήρθες.

Φαντάζομαι θα κατάλαβες τι θέλουμε να σου πούμε όλοι εδώ, έτσι;

Πρώτα από όλα, η ηλικία σου και μόνο δεν σου επιτρέπει να βγάλεις δίπλωμα για 600αρι.
    ελπίζω να καταλαβαίνεις τις συνέπειες που θα έχεις εσύ (και ΚΥΡΙΩΣ οι κηδεμόνες σου ) αν τελικά το πάρεις και εμπλακείς σε ατύχημα (μικρο, μεγάλο δεν έχει σημασία) ασχέτως αν φταις η όχι.

Πάμε παρακάτω: Η μηχανή που αναφέρεις έχει γκάζι (αρκετό) και τρόπο λειτουργίας που την καθιστούν εντελώς ακατάλληλη για άπειρα άτομα σαν εσένα, το ΚΑΤ είναι γεμάτο από τέτοιες περιπτώσεις και τα νεκροταφεία ακόμα περισσότερες!
    Όταν μπορέσεις να βγάλεις με το καλό το δίπλωμα πάρε ένα 125αρι μοτοσυκλετάκι μεταχειρο, μάθε πάνω του πως οδηγούν και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε

Οι από πάνω μίλησαν για στυγερή δολοφονία...δεν εννοούσαν εσένα, εσύ άμα ψοφήσεις, ψόφησες, τους δικούς σου που θα πεθαίνουν κάθε μέρα, κάθε ώρα από την ψυχολογική καταρράκωση αν χτυπήσεις άσχημα (το χειρότερο σενάριο) η σκοτωθείς (το καλύτερο σενάριο....) εννοούν!
    Πάλι καλά, που απαντάει και κανένας σοβαρά στον πιτσιρικά.
    Ειρωνεύεστε τον μικρό, να πάρει 750cc........
    Να έβλεπα αν έπεφτε ο 16χρονος με το 750αρι πάνω σας, με 150χλμ στο στενάκι, τι γέλια θα κάνατε τότε.....................εάν σηκωνόσασταν βέβαια και δεν θέλατε φορείο, μετά την σύγκρουση. (φιλικά πάντα)

Φίλε jakT το μηχανάκι αυτό δεν κάνει για σένα. Εγώ προσωπικά, εαν είχα στα 16-18 μηχανάκι με τόσα άλογα, κατά 80%, θα είμουν νεκρός.
    Γιατί?
    α. γιατί στα 16 δεν έχεις αίσθηση του κινδύνου
    β. γιατί στα 16 νομίζεις πως είσαι καβαλάρης και δεν σε αγγίζει τίποτα
    γ. γιατί στα 16 δεν έχεις την εμπειρία, να προβλέψεις το οποιοδήποτε ατύχημα που θα προκαλέσεις ή θα σου προκαλέσουν
    δ. γιατί στα 16, μόλις μάθεις λίγο το μηχανάκι, είναι 100% σίγουρο πως θα το ανοίξεις (και θα το κάνεις εκεί που δεν πρέπει, λόγω απειρίας)

Παρε κανα 50ρακι με συμπλέκτη και αναρτήσεις μοτοσυκλέτας και όταν κλείσεις τα 18, ένα 125 ή οτιδήποτε άλλο σου επιτρέπει η νομοθεσία.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΣΩΣΤΑ και γρήγορα (πάντα με γνώμονα την δική σου ασφάλεια και των γύρω σου)
    και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jakT Προβολή μηνύματος
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑ CBR 600 ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΧΟ ΟΔΗΓΗΣΗ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΜΑΞΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ 600cc ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    οχι δεν ειναι πολλα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jakT Προβολή μηνύματος
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑ CBR 600 ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΧΟ ΟΔΗΓΗΣΗ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΜΑΞΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ 600cc ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    Καλύτερα άσε τις μηχανές και πάρε λεξικό. Value for money!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από john-z Προβολή μηνύματος
    Να έβλεπα αν έπεφτε ο 16χρονος με το 750αρι πάνω σας, με 150χλμ στο στενάκι, τι γέλια θα κάνατε τότε.....................εάν σηκωνόσασταν βέβαια και δεν θέλατε φορείο, μετά την σύγκρουση. (φιλικά πάντα)

Φίλε jakT το μηχανάκι αυτό δεν κάνει για σένα. Εγώ προσωπικά, εαν είχα στα 16-18 μηχανάκι με τόσα άλογα, κατά 80%, θα είμουν νεκρός.
    Γιατί?
    α. γιατί στα 16 δεν έχεις αίσθηση του κινδύνου
    β. γιατί στα 16 νομίζεις πως είσαι καβαλάρης και δεν σε αγγίζει τίποτα
    γ. γιατί στα 16 δεν έχεις την εμπειρία, να προβλέψεις το οποιοδήποτε ατύχημα που θα προκαλέσεις ή θα σου προκαλέσουν
    δ. γιατί στα 16, μόλις μάθεις λίγο το μηχανάκι, είναι 100% σίγουρο πως θα το ανοίξεις (και θα το κάνεις εκεί που δεν πρέπει, λόγω απειρίας)

Παρε κανα 50ρακι με συμπλέκτη και αναρτήσεις μοτοσυκλέτας και όταν κλείσεις τα 18, ένα 125 ή οτιδήποτε άλλο σου επιτρέπει η νομοθεσία.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΣΩΣΤΑ και γρήγορα (πάντα με γνώμονα την δική σου ασφάλεια και των γύρω σου)
    και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ.
    συμφωνω απολυτα με τον φιλο .ασε τις 600 .οτι σου λεει ειναι αληθεια.και φυσικα κρανος και αν γινεται ολοκληρη στολη.αν δεν γινεται για ολοκληρη τουλαχιστον μπουφαν με προστασιες.αν κανεις την μαλακια και παρεις 600 θα κλαις.αν το κανεις για μουρη για τις γκομενες παλι λαθος.μην νομιζεις οτι εισαι ο ροσσι γιατι τα πραγματα στον δρομο ειναι ακρως επικυνδινα.οχι παλικαριες.κου τον φιλο εδω.
    πετρος

Ρε πάτε καλά; Το παιδί είναι γεννημένο για TDM λέμε! Σαν να τον βλέπω μπροστά μου! Γυαλί μάσκα, κοντομάνικο φλουο, καπελάκι BMW M952 ,βερμουδιτσα Tommy,και οι havaianas στο πόδι! Α το 1 βαζάκι ζελέ στο κεφάλι ξέχασα και το ρολόι 200τμ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα άσε τις μηχανές και πάρε λεξικό. Value for money!
    Ελενίτσα ???? Χρόνια και ζαμάνια βρε

:a07::a07:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drspeed Προβολή μηνύματος
    Ρε πάτε καλά; Το παιδί είναι γεννημένο για TDM λέμε! Σαν να τον βλέπω μπροστά μου! Γυαλί μάσκα, κοντομάνικο ΜΕ V φλουο, καπελάκι BMW M952 ,βερμουδιτσα Tommy,και οι havaianas στο πόδι! Α το 1 βαζάκι ζελέ στο κεφάλι ξέχασα και το ρολόι 200τμ
    + remus και ξερογκαζα εξω απο cafe...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από john-z Προβολή μηνύματος
    Άμα ανοίξω εγώ ένα θέμα και πω ότι είμαι 12 χρονών και κέρδισα το λόττο και θέλω να πάρω το RCV, αλλά δεν ξέρω ποιό να προτιμήσω, του Μαρκέζ ή του Πεντρόσα, θα κάτσεις να μου απαντήσεις σοβαρά?

Έχουμε απαντήσει σοβαρά ουκ ολίγες φορές κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας και τα δάχτυλά μας και και και.

Άμα όμως ο άλλος είναι όντως 16 και το πάει όντως ντουγρού να πάρει 600άρι χωρίς δίπλωμα άδεια κλπ, και είμαστε όντως οι πρώτοι άνθρωποι που το αναφέρει και περιμένει να του πουν αν τα 600 είναι πολλά, και αδυνατεί όντως να καταλάβει ότι κάνουμε πλάκα όταν του λέμε για μπούσες και χιλιάρια, τότε η υπόθεση έχει ήδη τελειώσει

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R6 για πρωτη μηχανή;
    από madsk1llzz στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2008, 01:44
  2. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47
  3. transalp για πρώτη μηχανή??
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 22:41
  4. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 22:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •